Dodaj do ulubionych

Pan Kędzierski znów nie uznaje słów krytyki?

26.08.15, 22:32
W dziale technologie WYCINA krytyczne i niepopularne wpisy jak leci.
To nie jest OK.

Przywrócenie wpisów po czasie też nie jest OK.

Obserwuj wątek
    • marrant Re: Pan Kędzierski znów nie uznaje słów krytyki? 27.08.15, 11:28
      Możesz podać link do artykułu z którego coś wyciął? Sprawdzę.
      • ceramiczne_plecki Re: Pan Kędzierski znów nie uznaje słów krytyki? 27.08.15, 13:47
        Wczoraj to było pod artykułem:
        technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,18632549,roland-chce-rozwiazac-najwiekszy-problem-elektrycznych-samochodow.html
        • ceramiczne_plecki Re: Pan Kędzierski znów nie uznaje słów krytyki? 27.08.15, 18:51
          Dziękuję za reakcję i przywrócenie mojego wpisu. Ale dlaczego wpis pana redaktora Kędzierskiego na który odpowiedziałem nie został przywrócony?
          • ceramiczne_plecki Re: Pan Kędzierski znów nie uznaje słów krytyki? 29.08.15, 12:58
            O! I udało się też przywrócić wpis pana Kędzierskiego jak pisze komentarz w liczbie mnogiej :)
            Mam nadzieję, że pan redaktor nie będzie już miał uprawnień na moderację wpisów pod artykułami.
            • taki-sobie-nick Re: Pan Kędzierski znów nie uznaje słów krytyki? 29.08.15, 19:02

> Mam nadzieję, że pan redaktor nie będzie już miał uprawnień DO moderacji.

Popieram Twoje działanie.
              • ceramiczne_plecki Re: Pan Kędzierski znów nie uznaje słów krytyki? 30.08.15, 13:15
                Do, do :)
    • ceramiczne_plecki I znów pan Kędzierski bawi się w cenzora ! 12.09.15, 14:31
      Nie tylko moje komentarze pan Kędzierski usuwa.
      Ostatnio pod artykułami:
      technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,18748424,iphone-6s-iphone-6s-plus-ipad-pro-i-apple-tv-w-kalejdoskopie.html#BoxBizCz
      oraz pod
      technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,18683272,piorun-nigdy-nie-uderza-dwa-razy-w-to-samo-miejsce-w-serwerowni.html#BoxBizCz
      Proszę popatrzeć ile komentarzy usunął!
      Nie można pół słowa własnej krytycznej opinii napisać!
      To nie jest chyba w porządku!

• ceramiczne_plecki Dlaczego pan Kędzierski ZNÓW usunął mój wpis? 09.10.15, 16:44
      Pod artykułem
      technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,18995812,iphone-6s-i-iphone-6s-plus-do-kupienia-u-operatorow-i-w-sklepie.html#BoxBizCz
      wpisałem się z pytaniem jak długo autor pisał artykuł (cytując jedno zdanie z artykułu).

Mój wpis po chwili już został usunięty. Proszę o informacje dlaczego tak się stało!
      • ceramiczne_plecki Re: Dlaczego pan Kędzierski ZNÓW usunął mój wpis? 12.10.15, 15:54
        Ponawiam prośbę o wyjaśnienie, dlaczego mój wpis pod artykułem został skasowany.

Tak żebym wiedział na przyszłość czy np. zadawanie pytania autorowi bądź cytowanie jednego zdania z artykułu jest niezgodne z regulaminem forum i wpis należy skasować.
    • ver.bus Re: Pan Kędzierski znów nie uznaje słów krytyki? 14.10.15, 20:02
      ceramiczne_plecki napisał:

> W dziale technologie WYCINA krytyczne i niepopularne wpisy jak leci.
      > To nie jest OK.
      >
      > Przywrócenie wpisów po czasie też nie jest OK.

Mnie też wyciął swego czasu bez powodu.
    • ceramiczne_plecki Pan Kędzierski znów jest CeNzOReM? 18.10.15, 17:26
      Tutaj:
      technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,19026026,usb-killer-2-0-zabija-komputery-na-smierc.html#BoxBizCz
      Wpisałem się pod czyimś wpisem. Mój wpis i poprzednika (oba krytyczne) zostały skasowane.
      DLACZEGO?

• ceramiczne_plecki Prawie zdążyłem 24.10.15, 14:50
      Prawie zdążyłem przeczytać dosyć długi i bardzo merytoryczny wpis użytkownika maxthebrindle pod artykułem: technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,19079592,jesli-tak-uczymy-informatyki-w-polsce-to-moze-nie-uczmy-w-cale.html#Czolka3Img

Prawie, bo wpis nagle zniknął. Czyżby był za długi nie podobał się panu Kędzierskiemu?
      Jaja sobie robi ten pan.
      Dlaczego tak sobie poczyna pan Kędzierski?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka