Dodaj do ulubionych

To prywatnych ukrytych

12.12.15, 09:48
kameralnych na 7 osób nie można było zostawić w spokoju? Tak się liczycie z listami, protestami, prośbami?

Zachowujecie się jak PiS. W ukryciu, po nocy robicie coś, o co was proszono, żebyście nie robili, i krzyczycie, że to dla dobra ludu, tak?
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: To prywatnych ukrytych 12.12.15, 12:28
      Zgadzam się z przedmówczynią zostawcie prywatne ukryte w spokoju
    • wuzet21 Re: To prywatnych ukrytych 12.12.15, 18:01
      Zostawcie zostawionych w ukryciu w spokoju !

Nic nie zrobisz bracie mój, gdyż na tronie siedzi...
    • inocom Re: To prywatnych ukrytych 13.12.15, 01:08
      Twój protest zniknie za 2 miesiące.
      Naiwna kobieto.
    • aa_propos Re: To prywatnych ukrytych 13.12.15, 22:47
      mają wszystko w dupie, fakt ale zdaje się ze frekwencja na forach->klikalność->częstość wyświetlania reklam-> kasa misiu, kasa! spadła na łeb na szyję i nie będą mieli wyjścia jak pójść do Canossy i rżnąć głupa że od początku tak chcieli :-D Swoją drogą tyle zakłamania, głupich wymówek i udawania niedorozwiniętych to jeszcze nie spotkałem (no, prawda, może oprócz PiSowców i Radiomaryjnych lebiegów)
    • marrant Re: To prywatnych ukrytych 14.12.15, 15:11
      Jeżeli nie wprowadzimy tego widoku wszędzie, to nie będą działały ustawienia lokalne, więc nie, nie możemy.
      • yoma Re: To prywatnych ukrytych 14.12.15, 16:29
        Co nie będzie działało, przepraszam?
        • stefan4 Re: To prywatnych ukrytych 14.12.15, 18:04
          yoma:
          > Co nie będzie działało, przepraszam?

Oni nie wiedzą, jak połączyć trzy rzeczy:
          • żeby niektóre fora działały normalnie (po dawnemu),
          • żeby niektóre fora działały po spieprzonemu,
          • i żeby na forach spieprzonych każdy mógł sobie w swoich ustawieniach lokalnych wybrać najmniej drażniącą go postać spieprzenia.

Oni uwierzyli, że sposób ,,kastomizacji'' wyglądu może byc tylko jeden i nie może działać inna kastomizacja dla forów normalnych a inna dla forów spieprzonych. Dlatego uważają, że muszą spieprzyć wszystkie fora.

- Stefan
          • yoma Re: To prywatnych ukrytych 14.12.15, 22:43
            No i niestety przykro mi, że zarządzający forum akurat Agory zachowują się jak obecna partia rządząca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka