Dodaj do ulubionych

Powiadomienia

26.01.16, 08:52
Jak usunąć/zlikwidować żebym dziennie nie dostawała na (nie gazetowy e-mail) powiadomień kto i co napisał.Powiadomienia dostaje tez z forum,gdzie tylko od czasu do czasu zaglądam.Zmieniałam wszystko co możliwe ,nie pomaga.W ustawieniach chciałam zmienić mail na gazetowy ;) żeby tam przychodziło, nie idzie .

Być wolnym, to móc nie kłamać.
Obserwuj wątek
    • wadera3 Re: Powiadomienia 26.01.16, 10:28
      Prawdopodobnie nic z tym nie zrobisz.
      Raz na jakiś czas, bez uprzednich manipulacji z mojej strony, otrzymują stos powiadomień, po czym sytuacja się "klaruje" i powiadomienia przestają przychodzić.
      Zgłaszałam to wielokrotnie, ale oprócz standardowych pytań o zahaczanie i odhaczanie, nie uzyskałam ani pomocy, ani sensownej odpowiedzi dlaczego tak się dzieje.
    • marrant Re: Powiadomienia 26.01.16, 12:37
      Jeżeli otrzymujesz powiadomienia z wątków, to wystarczy wejść na taki wątek i kliknąć "Nie powiadamiaj o nowych wpisach" znajdujący się na końcu wątku.
      • mamamira Re: Powiadomienia 26.01.16, 13:07
        To nie pomagało.Udało mi sie zmienić na pocztę gazetowa a tam mogą powiadomienia przychodzić
      • wadera3 Re: Powiadomienia 26.01.16, 16:39
        marrant napisała:

> Jeżeli otrzymujesz powiadomienia z wątków, to wystarczy wejść na taki wątek i k
        > liknąć "Nie powiadamiaj o nowych wpisach" znajdujący się na końcu wątku.

Wyraźnie nie czytasz wszystkich odpowiedzi. Jak wspomniałam żadne kliknięcia nie pomagają na okresowe zalewy powiadomień, które tak jak się nagle pojawiają tak i nagle znikają, zgłaszałam Wam to wielokrotnie, ale nikt z Was nie pochylił się nad tematem.
        Teraz wiem, że "samo się robi", więc nie zauważam.
        • marrant Re: Powiadomienia 26.01.16, 16:43
          Wyślij na forum@agora.pl screen otrzymanego powiadomienia + screen, że pod wątkiem z którego otrzymujesz powiadomienia masz "Powiadamiaj o nowych wpisach".
          • wadera3 Re: Powiadomienia 26.01.16, 16:44
            Wysyłałam swego czasu, bez efektu, ale jeśli znów się zacznie, to postaram się nie zapomnieć i wysłać.
            • mamamira Re: Powiadomienia 27.01.16, 17:41
              Jednak nie pomogło,dostaje teraz podwójnie na prywatny adres,zawsze o 4.18 i na gazetową pocztę.
      • pijatyka Re: wystarczy wejść na taki wątek 03.08.16, 15:56

A dlaczego nie ma po prostu opcji w generalnych ustawieniach "Nie chcę żadnych zasranych powiadomień" ?

Dlaczego w ogóle to gowno zaznacza się domyślnie ?
    • stefan4 Re: Powiadomienia 27.01.16, 17:47
      mamamira:
      > Być wolnym, to móc nie kłamać.

Czy sugerujesz, że ktoś z tu obecnych nie jest wolny?

- Stefan
      • mamamira Re: Powiadomienia 27.01.16, 19:12
        To tak samo jak w twojej sygnaturce.To jest tu biurokracja ;) ?
        • stefan4 Re: Powiadomienia 27.01.16, 20:56
          mamamira:
          > To tak samo jak w twojej sygnaturce.To jest tu biurokracja ;) ?

Oj, jest, cała masa...

- Stefan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka