Dodaj do ulubionych

Trzeba mieć tupet :)

09.12.17, 01:04
By kazać pisać na forum@gazeta.pl, następnie na listy nie odpowiadać, a na pytanie dlaczego kasować posty.
Obserwuj wątek
    • zapijaczony_ryj Re: Trzeba mieć tupet :) 09.12.17, 08:52
      Nikt nie lubi donosicieli!
      Bo kapowanie to innych forumowiczów to najgorsze sk...
      • inocom Re: Trzeba mieć tupet :) 10.12.17, 01:06
        zapijaczony_ryj napisał:

> Nikt nie lubi donosicieli!
        > Bo kapowanie to innych forumowiczów to najgorsze sk...

Konstytucja wymaga byś przestrzegał prawa. Konstytucja Ci się nie podoba?
    • marrant Re: Trzeba mieć tupet :) 11.12.17, 16:32
      Ostatni mail od Ciebie w skrzynce jest z zeszłego roku. Nie odpowiadamy na maile-widma.
      • inocom Re: Trzeba mieć tupet :) 12.12.17, 01:43
        marrant napisała:

> Ostatni mail od Ciebie w skrzynce jest z zeszłego roku. Nie odpowiadamy na mail
        > e-widma.

Widać musicie zmienić providera :)
        Bo ten obecny Wam wyrzyna maile. System jest zwykle tak skonstruowany, że mail, który nie dotarł do adresata wraca wraz z adnotacją dlaczego. A tu czarna dziura :)
        • marrant Re: Trzeba mieć tupet :) 12.12.17, 13:31
          Zrób forward wysłanego maila bezpośrednio do mnie (marrant@gazeta.pl).
          • morfeusz_1 Re: Trzeba mieć tupet :) 13.12.17, 12:43
            muszę sobie zapisać w kajeciku, dziś nauczyłem się nowych słów ; forward, provider, e-widma
          • inocom Re: Trzeba mieć tupet :) 16.12.17, 00:31
            marrant napisała:

> Zrób forward wysłanego maila bezpośrednio do mnie (marrant@gazeta.pl).

ty jesteś forum@gazeta.pl :)
            • marrant Re: Trzeba mieć tupet :) 18.12.17, 13:57
              o, widzisz... jak piszesz na zły adres, to nic dziwnego, że nie dochodzi. forum@agora.pl - taki adres od ponad dekady służy do zgłoszeń.
              Ja jestem marrant@gazeta.pl. forum@AGORA.pl jest obsługiwane przez wszystkich adminów zawodowych.
              • morfeusz_1 Re: Trzeba mieć tupet :) 18.12.17, 14:09
                Ha marrant to ty społecznik aktywistka jesteś, tak jak ja - szacun
                • marrant Re: Trzeba mieć tupet :) 18.12.17, 23:58
                  No bez przesady. Forum jest oczywiście najlepsze, ale ja tu głównie zawodowo odpowiadam na pytania i troski inocoma:)
              • inocom forum@gazeta.pl 04.01.18, 00:23
                marrant napisała:

> o, widzisz... jak piszesz na zły adres, to nic dziwnego, że nie dochodzi. forum
                > @agora.pl - taki adres od ponad dekady służy do zgłoszeń.
                > Ja jestem marrant@gazeta.pl. forum@AGORA.pl jest obsługiwane przez wszystkich a
                > dminów zawodowych.

To pies?
                • marrant Re: forum@gazeta.pl 04.01.18, 11:02
                  forum@gazeta.pl nie jest adresem obsługiwanym przez administrację. Może być nawet kot lub dinozaur.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka