inocom 09.12.17, 01:04 By kazać pisać na forum@gazeta.pl, następnie na listy nie odpowiadać, a na pytanie dlaczego kasować posty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapijaczony_ryj Re: Trzeba mieć tupet :) 09.12.17, 08:52 Nikt nie lubi donosicieli! Bo kapowanie to innych forumowiczów to najgorsze sk... Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trzeba mieć tupet :) 10.12.17, 01:06 zapijaczony_ryj napisał: > Nikt nie lubi donosicieli! > Bo kapowanie to innych forumowiczów to najgorsze sk... Konstytucja wymaga byś przestrzegał prawa. Konstytucja Ci się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Trzeba mieć tupet :) 11.12.17, 16:32 Ostatni mail od Ciebie w skrzynce jest z zeszłego roku. Nie odpowiadamy na maile-widma. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trzeba mieć tupet :) 12.12.17, 01:43 marrant napisała: > Ostatni mail od Ciebie w skrzynce jest z zeszłego roku. Nie odpowiadamy na mail > e-widma. Widać musicie zmienić providera :) Bo ten obecny Wam wyrzyna maile. System jest zwykle tak skonstruowany, że mail, który nie dotarł do adresata wraca wraz z adnotacją dlaczego. A tu czarna dziura :) Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Trzeba mieć tupet :) 12.12.17, 13:31 Zrób forward wysłanego maila bezpośrednio do mnie (marrant@gazeta.pl). Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Trzeba mieć tupet :) 13.12.17, 12:43 muszę sobie zapisać w kajeciku, dziś nauczyłem się nowych słów ; forward, provider, e-widma Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Trzeba mieć tupet :) 16.12.17, 00:31 marrant napisała: > Zrób forward wysłanego maila bezpośrednio do mnie (marrant@gazeta.pl). ty jesteś forum@gazeta.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Trzeba mieć tupet :) 18.12.17, 13:57 o, widzisz... jak piszesz na zły adres, to nic dziwnego, że nie dochodzi. forum@agora.pl - taki adres od ponad dekady służy do zgłoszeń. Ja jestem marrant@gazeta.pl. forum@AGORA.pl jest obsługiwane przez wszystkich adminów zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Trzeba mieć tupet :) 18.12.17, 14:09 Ha marrant to ty społecznik aktywistka jesteś, tak jak ja - szacun Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Trzeba mieć tupet :) 18.12.17, 23:58 No bez przesady. Forum jest oczywiście najlepsze, ale ja tu głównie zawodowo odpowiadam na pytania i troski inocoma:) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom forum@gazeta.pl 04.01.18, 00:23 marrant napisała: > o, widzisz... jak piszesz na zły adres, to nic dziwnego, że nie dochodzi. forum > @agora.pl - taki adres od ponad dekady służy do zgłoszeń. > Ja jestem marrant@gazeta.pl. forum@AGORA.pl jest obsługiwane przez wszystkich a > dminów zawodowych. To pies? Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: forum@gazeta.pl 04.01.18, 11:02 forum@gazeta.pl nie jest adresem obsługiwanym przez administrację. Może być nawet kot lub dinozaur. Odpowiedz Link Zgłoś