makwa.lz 21.07.06, 12:48 czy mezczyzni naprawde sa wkurzeni o samotne nasze wakacje? moj X wypomina mi je juz od 2 tyg - mimo ze jeszcze na nie nie pojechalam, a co najlepsze jade do rodzicow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diastema Re: zazdrosc 21.07.06, 13:19 a ty nie jestes? moj by mial przesrane latami jakby sie wybral w swiat bezemnie (podroz do mamusi i wycieczki z mamusia sie nie licza). Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: zazdrosc 21.07.06, 14:25 makwa.lz napisała: > czy mezczyzni naprawde sa wkurzeni o samotne nasze wakacje? moj X wypomina mi > je juz od 2 tyg - mimo ze jeszcze na nie nie pojechalam, a co najlepsze jade > do rodzicow? ja tam jestem za waszymi samotnymi wakacjami. jak jest wiekszy wybór to jest lepeij Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: zazdrosc 21.07.06, 18:46 Moje szczęście też by się wnerwiło;-)) Ale, no cóż, ja wcale nie byłabym lepsza w odwrotnej sytuacji, przyznaję się bez bicia;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
raptusinska Re: zazdrosc 21.07.06, 19:22 makwa.lz napisała: > czy mezczyzni naprawde sa wkurzeni o samotne nasze wakacje? moj X wypomina mi > je juz od 2 tyg - mimo ze jeszcze na nie nie pojechalam, a co najlepsze jade > do rodzicow? Hmmmmm... Ja uslyszalam przed wyjazdem: "jedz, wypocznij, podrywaj facetow, a potem mi opowiesz":) Rozbawilo mnie to, ot. Sprobuj obrocic w zart Jego slowa Makwo, zobaczysz - jak obsmiejecie to - bedzie lepiej, obojgu. Odpowiedz Link Zgłoś
brajan59 Re: czy sie wku...amy?! 21.07.06, 20:06 to zależy... raz na samym początku znajomosci z moją byłą ( ale po rożnych mniłosnych deklaracjach itp. itd.)wyżej wymieniona wybrała sie z najbliższą psiapsiółką na wrześniowe wakacje do italczyków. Czy możecie sobie wyobrazić moje wkoorwienie,żal, wściekłość i rozpacz, kiedy odkryłem brak gumek a szafeczce nocnej przy naszym łożu rozkoszy?! uprzedzam pytania typu:"byłeś wkoorwiony bo nie było ich pod ręką kiedy potrzebowałeś?" ;-) to były najdłuższe 2 tygodnie w moim życiu. :-( Odpowiedz Link Zgłoś