minniemouse 21.09.18, 00:05 Od dwóch dni nie działa mi "podgląd", w ogóle ale to w ogóle. nie wiem czemu. ustawienia sprawdzałam, mam dobre, nic mi się nie zmieniło, ani tez zresztą od lat nie zmieniałam. Co się mogło stać? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Podglad... 21.09.18, 08:44 Na "O moderacji" jest zgłoszenie dotyczące Safari 12. U mnie nie działa w Firefoxie, ale raczej losowo niż stale. Teraz działa, wczoraj konsekwentnie nie chciało. Na przeglądarkach na bazie Chromium było lepiej. Prywatnie podejrzewam, że może to mieć związek z którąś z wyświetlanych reklam, bo w przeglądarkach bez blokady mam również inne dziwne zachowania przeglądarek. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Podglad... 21.09.18, 10:48 Nie działa na mobilu czy desktopie? Na jakich konkretnie przeglądarkach działa, a na których nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kornel-1 Re: Podglad... 21.09.18, 17:17 marrant napisała: > > Nie działa na mobilu czy desktopie? Na jakich konkretnie przeglądarkach działa, > a na których nie? Proszę, WYTŁUMACZ NAM, dlaczego Wasi informatycy tego nie sprawdzą sami. Czy według Twojej etyki przerzucanie na klienta takich działań jest w porządku? Kornel Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Podglad... 21.09.18, 22:30 Na desktopie. normalny laptop. Minnie. Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Podglad... 01.10.18, 15:13 Na desktopie w Chromie - nie działa od tygodnia (raz zadziałał na chwilę i tyle go widzieli). Odpowiedz Link Zgłoś
1agfa Re: Podglad... 02.10.18, 14:04 Od kilku ładnych dni nie działa podgląd; czytam że nie tylko u mnie, lecz u wielu osób i od dawna. Nawet tutaj. Proszę Państwa, czy Państwo jednak coś zrobią z tym fantem? ; ) IE Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Podglad... 02.10.18, 22:38 u mnie już działa, puk-puk-puk w niemalowane. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Podglad... 03.10.18, 07:32 > u mnie już działa... A u mnie poszło w zaparte i konsekwentnie nie działa na Firefoxie :( Wygląda to na personalizację stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1agfa Re: Podglad... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.18, 21:55 Podglądu nie ma nadal, przykre! : ( Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Podglad... 03.10.18, 22:20 U mnie dla odmiany niespodziewanie wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
1agfa Re: Podglad... 03.10.18, 23:44 Szczęściarz! Czyli zabawa trwa: "raz dwa trzy, teraz Ty" ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Podglad... 04.10.18, 00:02 Wstępne porównanie zapisanych stron z działającym / niedziałającym "PODGLAD" w Firefoxie wykazuje sporo różnic, w tym brak prawie 80kB kodu w pliku main-min.js w przypadku niedziałającego przycisku, ale czy ma to jakiś związek z objawami trudno dociec. Trzeba będzie głębiej pogrzebać w tych java scriptach, a jest tego grubo ponad megabajt kodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Podglad... 04.10.18, 14:09 > U mnie dla odmiany niespodziewanie wrócił. Oczywiście na chwilę, bo teraz znowu nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś