Dodaj do ulubionych

Problem z Oślą.

11.07.20, 11:07
Gdy wchodzę na Oślą Ławkę pojawia mi się tylko tytuł forum i ilość stron wątków a żadne wątki mi się nie wyświetlają. Po kilkunastu - kilkudziesięciu odświeżeniach strony wątki się pokazują za którymś razem. Dlaczego nie od razu? Tak mam od kilku miesięcy i tylko z tym forum. Czy to z moim komputerem jakiś problem czy inni też tak mają?
Obserwuj wątek
    • silenta Re: Problem z Oślą. 11.07.20, 12:37
      .
    • wariant_b Re: Problem z Oślą. 11.07.20, 13:22
      silenta napisała:

> Gdy wchodzę na Oślą Ławkę pojawia mi się tylko tytuł forum i ilość stron wątków
      > a żadne wątki mi się nie wyświetlają.

Nie tylko z tym forum, ale na "Oślej Ławce" problem jest notorycznie,
      na innych forach zdarza się bardzo rzadko, ale widywałem go również.

Ja w tej sytuacji przełączam sortowanie na "Liczby wypowiedzi", w którym problem
      jest sporadycznie, a ponadto zwykle wyświetlane jest więcej niż tylko jedna strona.

Przypuszczam, że ma to jakiś związek ze usuniętymi wątkami (skasowany post tytułowy).
      Zdarza się również, że w domyślnym układzie według daty ostatniego listu czasem jest
      mniej niż pełna jedna strona wykazu wątków, choć strona jest pełna w innych układach.

Problem jest już od dawna i chyba powstał przy okazji automatycznego czyszczenia Oślej,
      bo był okres, że poza aktualnymi lokatorami Osła w innych układach pokazywały się również
      pojedyncze, bardzo archiwalne wątki sprzed kilku czy kilkunastu lat.
      • silenta Re: Problem z Oślą. 11.07.20, 21:33
        Rzeczywiście w ten sposób da się coś znaleźć i przeczytać, dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka