27.08.22, 14:02
....dlaczego Toto nie dziala ?
Dlaczego posty lamiace netykiete nie mozna usunac? Pelno jest takich na Forum Swiat, dyzurny nie reaguje, a moze to takie celowe dzialanie? Posty z interesujaca trescia sa za to masowo usuwane.
Moze tego dyzurnego wypadaloby usunac, nie wywiazuje sie z obowiazkow.
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: Zglos 01.09.22, 10:17
      Funkcja zgłoś działa. Jeżeli Twoim zdaniem wpis należy usunąć, możesz również wysłać link do wpisu, który według Ciebie narusza postanowienia regulaminu, na adres pomoc@agora.pl.
      • senioryta13 Re: Zglos 19.09.22, 13:06
        bagienny napisał:

> możesz również w
        > ysłać link do wpisu, który według Ciebie narusza postanowienia regulaminu, na a
        > dres pomoc@agora.pl.

Jesli zatrudniacie prawnika w tej swojej agorze, bardzo prosze podac mi do niego adres.
        • bagienny Re: Zglos 19.09.22, 13:11
          Dział prawny
          Agora S.A.
          ul. Czerska 8/10
          00-732 Warszawa
          • senioryta13 Re: Zglos 19.09.22, 13:24
            bagienny napisał:

> Dział prawny
            > Agora S.A.
            > ul. Czerska 8/10
            > 00-732 Warszawa

Dziekuje za szybki odzew, ale chodzilo mi o
            • bagienny Re: Zglos 19.09.22, 13:31
              pomoc@agora.pl
              • senioryta13 Re: Zglos 19.09.22, 15:23
                bagienny napisał:

> pomoc@agora.pl

To mowisz, ze dzial prawny agory nie ma poczty komputerowej ?
                • bagienny Re: Zglos 19.09.22, 17:51
                  Ma. Ale jak niemal każdy dział prawny ma sekretariat.
                  • senioryta13 Re: Zglos 20.09.22, 11:37
                    bagienny napisał:

> Ma. Ale jak niemal każdy dział prawny ma sekretariat.

a na czym ta ich pomoc polega ? czy trzeba im zaplacic za pomoc, jak mnie np. na waszym forum obrazaja, a wy udajecie, ze nam pomagacie ?
                    • snajper55 Re: Zglos 20.09.22, 14:27
                      senioryta13 napisał:

> bagienny napisał:
                      >
                      > > Ma. Ale jak niemal każdy dział prawny ma sekretariat.
                      >
                      >
                      > a na czym ta ich pomoc polega ? czy trzeba im zaplacic za pomoc, jak mnie np. n
                      > a waszym forum obrazaja, a wy udajecie, ze nam pomagacie ?

Dział prawny w każdej firmie zajmuje się problemami prawnymi firmy, a nie jej klientów.

S.
                      • senioryta13 Re: Zglos 20.09.22, 17:06
                        snajper55 napisał:
                        > > a na czym ta ich pomoc polega ? czy trzeba im zaplacic za pomoc, jak mnie
                        > np. n
                        > > a waszym forum obrazaja, a wy udajecie, ze nam pomagacie ?
                        >
                        > Dział prawny w każdej firmie zajmuje się problemami prawnymi firmy, a nie jej klientów.

tzn. odpowiedz powinna byc : Nie, nie zatrudniamy.
                        To moze inaczej sprecyzuje pytanie.
                        Gdzie mam sie udac, skoro chce poskarzyc sie na pracownikow agory ?
                        niestety pomoc@agora zlamala regulamin.
                        • snajper55 Re: Zglos 20.09.22, 21:41
                          senioryta13 napisał:

> tzn. odpowiedz powinna byc : Nie, nie zatrudniamy.

Ależ zatrudniają prawników, aby ci prawnicy świadczyli usługi firmie, która im płaci a nie uczestnikom forów. Dlaczego ktoś miałby kłamać, że nie zatrudniają prawników???

> To moze inaczej sprecyzuje pytanie.
                          > Gdzie mam sie udac, skoro chce poskarzyc sie na pracownikow agory ?
                          > niestety pomoc@agora zlamala regulamin.

Na pewno możesz napisać na przykład tutaj: www.agora.pl/kontakt

Jeśli masz przeświadczenie, że zostało popełnione przestępstwo, możesz to podejrzenie zgłosić na policje lub do prokuratury.

Możesz też wystąpić do sądu z pozwem cywilnym.

S.
                          • senioryta13 Re: Zglos 22.09.22, 06:32
                            snajper55 napisał:
                            > Ależ zatrudniają prawników, aby ci prawnicy świadczyli usługi firmie, która im
                            > płaci a nie uczestnikom forów.

dobre :)

> > To moze inaczej sprecyzuje pytanie.
                            > > Gdzie mam sie udac, skoro chce poskarzyc sie na pracownikow agory ?
                            > > niestety pomoc@agora zlamala regulamin.
                            >
                            > Na pewno możesz napisać na przykład tutaj: www.agora.pl/kontakt

a czy ty jestes pracownikiem agory ?
                            zastanowie sie jeszcze , co z tym fantem zrobic.
                            Niestety, udowodnili, ze wierzyc im nie mozna.
                            • snajper55 Re: Zglos 22.09.22, 10:48
                              senioryta13 napisał:

> a czy ty jestes pracownikiem agory ?

Nie. Tylko wolontariuszem.

S.
                • snajper55 Re: Zglos 20.09.22, 10:38
                  senioryta13 napisał:

> bagienny napisał:
                  >
                  > > pomoc@agora.pl
                  >
                  >
                  > To mowisz, ze dzial prawny agory nie ma poczty komputerowej ?

Wedlug mnie on ci mówi, ze Gazeta nie płaci swoim prawnikom za to, aby odpowiadali na maile użytkowników forów. Chcesz skorzystać z usług prawnika, to go sobie zatrudnij.

S.
                  • senioryta13 Re: Zglos 20.09.22, 11:35
                    snajper55 napisał:
                    > Wedlug mnie on ci mówi, ze Gazeta nie płaci swoim prawnikom za to, aby odpowiad
                    > ali na maile użytkowników forów. Chcesz skorzystać z usług prawnika, to go sobie zatrudnij.

tak mi sie wlasnie zaczelo wydawac, bo sobie nic nie robia, jak forumowicze sie skarza.
                    Maja niby 'pomoc' ale tylko na papierze, aby dobrze wygladali ze dbaja o uzytkownikow.
                    Wstyd.
      • senioryta13 Re: Zglos 20.09.22, 11:44
        bagienny napisał:

> Funkcja zgłoś działa. Jeżeli Twoim zdaniem wpis należy usunąć, możesz również w
        > ysłać link do wpisu, który według Ciebie narusza postanowienia regulaminu, na a
        > dres pomoc@agora.pl.

prosze bardzo : FORUM SWIAT
        " wykrywacz_klamcow
        20.09.22, 11:2

kapujesz do KGB?
        liczysz na jakieś synekury w razie jak sowieci zaczną zajmować kolejne kraje? będziesz komendantem w jakimś obozie koncentracyjnym czy po prostu lubisz mordować?
        """

i takie obrazanie w tym stylu jest non stop. Reakcji od waszej 'POMOCY' brak. Zglaszalam kilkakrotnie. Na poczte komputerowa rowniez pisalam. Nie tylko zreszta mnie ten osobnik obraza, ale innych forumowiczow rowniez. Prywatny folwark.
        • bagienny Re: Zglos 20.09.22, 15:51
          Nie możemy tego zweryfikować, nie wiemy z jakiego adresu kontaktowałaś się. Podaj adres i datę wysyłki (Twoja wiadomość zostanie usunięta). Jeżeli nie chcesz podawać adresu na forum, napisz ponownie na pomoc@agora.pl i podaj swój login, z którego teraz piszesz (możesz powołać się na mnie, bez dodatkowych wyjaśnień). Sprawdzimy.
          • senioryta13 Re: Zglos 20.09.22, 16:53
            bagienny napisał:

> Nie możemy tego zweryfikować, nie wiemy z jakiego adresu kontaktowałaś się. Pod
            > aj adres i datę wysyłki (Twoja wiadomość zostanie usunięta). Jeżeli nie chcesz
            > podawać adresu na forum, napisz ponownie na pomoc@agora.pl i podaj swój login,
            > z którego teraz piszesz (możesz powołać się na mnie, bez dodatkowych wyjaśnień)
            > . Sprawdzimy.

Ok, podaje link
            forum.gazeta.pl/forum/w,50,174122952,174122952,Nadchodzi_jesien_a_potem_zima.html
            chodzi o post :
            wykrywacz_klamcow
            swietłana ale wystarczy, że ty kapujesz ;)
            kapujesz do KGB?
            liczysz na jakieś synekury w razie jak sowieci zaczną zajmować kolejne kraje? będziesz komendantem w jakimś obozie koncentracyjnym czy po prostu lubisz mordować?

zglosilam, nadal nie zostal , ten obrazajacy post usuniety. Czy mam rozumiec, ze takie posty sa na porzadku dziennym u was ?
            Bardzo prosze, aby blizej przyjrzec sie temu osobnikowi, takich podobnych jego postow jest bardzo duzo i to do wielu osob.
            Czy to wystarczy, czy jeszcze mam cos podac ?

20.09.22, 11:26
      • senioryta13 Re: kolejne zgloszenie 20.09.22, 18:04
        bagienny napisał:

> Funkcja zgłoś działa. Jeżeli Twoim zdaniem wpis należy usunąć, możesz również w
        > dres pomoc@agora.pl.

kolejny post zgloszony do usuniecia :
        " wykrywacz_klamcow
        Re: Nadchodzi jesień a potem zima
        20.09.22, 17:35
        Oczekujesz od ruskiego trolla sensu i logiki? 😂
        Ruskie trolle mają tylko siać propagandę i kłamstwa, rzucać błotem w nadziei, ze znajdzie się trochę podobnych idiotów, którzy łykną ich g.no.
        Ten troll nigdy nie odpowiedział na żadne pytania i nigdy nic sensownego nie napisał.
        Już zapomniał, co sam napisał. Typowe dla ruskich trolli. "

forum.gazeta.pl/forum/w,50,174122952,174122952,Nadchodzi_jesien_a_potem_zima.html?t=1663689470#p174130211

mam nadzieje , ze post i watek znajdziecie i dacie znac , czy tak mozna odnosic sie do forumowiczow.
        • bagienny Re: kolejne zgloszenie 20.09.22, 18:09
          Proszę o podanie adresu lub napisanie do nas na pomoc@agora.pl. Sprawdzimy Twoje zgłoszenie, które do nas wysłałaś.

Informacja dla Ciebie, wpisy/wątki należy zgłaszać na adres forum@agora.pl lub pomoc@agora.pl
          • senioryta13 Re: kolejne zgloszenie 20.09.22, 18:16
            bagienny napisał:

> Proszę o podanie adresu lub napisanie do nas na pomoc@agora.pl. Sprawdzimy Twoj
            > e zgłoszenie, które do nas wysłałaś.
            >
            > Informacja dla Ciebie, wpisy/wątki należy zgłaszać na adres forum@agora.pl lub
            > pomoc@agora.pl

to nawet nie udzielisz informacji, czy takie posty to jest lamanie netykiety ?

a gdzie mam napisac, jesli wasz pracownik zlamal prawo ?
            • bagienny Re: kolejne zgloszenie 20.09.22, 19:09
              Napisałaś, że zrobiłaś zgłoszenie do działu pomocy emailem, mam obowiązek to zweryfikować.

Jeżeli ktokolwiek złamał prawo możesz zgłosić to na policję lub prokuraturę.
              • senioryta13 Re: kolejne zgloszenie 20.09.22, 20:28
                bagienny napisał:
                > Napisałaś, że zrobiłaś zgłoszenie do działu pomocy emailem, mam obowiązek to zw
                > eryfikować.

> Jeżeli ktokolwiek złamał prawo możesz zgłosić to na policję lub prokuraturę.

Jak tylko bede miala dostep do komputera/poczty, to jak mam do ciebie napisac?

To nikogo nie ma u was w pracy, aby wniesc skarge na pracownika ? Jesli tak, to nic dziwnego, ze zachowuja sie tak bezkarnie.

Jak mam sie z toba skontaktowac , bo tutaj nie chce o tym pisac.
      • senioryta13 Re: i kolejne zgloszenie 20.09.22, 18:12
        bagienny napisał:

> dres pomoc@agora.pl.

kolejny post zgloszony do usuniecia :

" janusz.sobczak1
        Re: trudne czasy dla ruskich nazistów ;)
        20.09.22, 17:48
        Skoro ruska dzicz zachowuje się jak robactwo należy ją traktować jak robactwo i rozdeptywać. Najśmieszniejsze w tym bałaganie jest to że niemcy się skompromitowali bo okazali się kvrwami ruskich i całkowicie się ośmieszyli skompromitowali.
        forum.gazeta.pl/forum/w,50,174129500,174129500,trudne_czasy_dla_ruskich_nazistow_.html

Co na to pomoc agora ?
    • senioryta13 Re: Zglos 20.09.22, 11:51
      i jeszcze jedno.
      dlaczego moj watek 'Zglos" ciagle wisi na dacie z sierpnia , pomimo, ze posty sa dodawane ?
      Zgaduje, zeby nikt nie przeczytal kolejnych skarzen na wasza 'pomoc' jakiej udzielacie. Kazdy przeciez patrzy na date, a nie na zwiekszajaca sie liczbe postow, wydaje sie to logiczne, ale wy macie w tym swoj zamierzony cel.
      • snajper55 Re: Zglos 20.09.22, 14:34
        senioryta13 napisał:

> i jeszcze jedno.
        > dlaczego moj watek 'Zglos" ciagle wisi na dacie z sierpnia , pomimo, ze posty s
        > a dodawane ?

U ciebie wisi na dacie z sierpnia, ponieważ taki sposób sortowania wątków na tym forum masz wybrany (według daty zalozenia). Wybierz sobie inny, to bedziesz miała wątki posortowane inaczej.

S.
        • senioryta13 Re: Zglos 20.09.22, 16:58
          snajper55 napisał:
          > U ciebie wisi na dacie z sierpnia, ponieważ taki sposób sortowania wątków na ty
          > m forum masz wybrany (według daty zalozenia). Wybierz sobie inny, to bedziesz m
          > iała wątki posortowane inaczej.

a to dziwne, bo gdziekolwiek wchodze, nigdy nie mialam tego problemu.
          Dzieki, zmienilam juz dziala.
          • wariant_b Re: Zglos 20.09.22, 17:25
            senioryta13 napisał:

> a to dziwne, bo gdziekolwiek wchodze, nigdy nie mialam tego problemu.
            > Dzieki, zmienilam juz dziala.

Bo wszystkie fora ustawione są domyślnie według "daty ost. listu" za wyjątkiem
            części forów pomocowych "O ..." , które domyślnie mają według "daty założenia".
            Dlatego administracja rzadko zagląda drugi raz do tego samego wątku.

Ale wystarczy w ustawieniach własnego konta ustawić inny porządek domyślny.
            • senioryta13 Re: Zglos 22.09.22, 06:25
              wariant_b napisał:
              > Bo wszystkie fora ustawione są domyślnie według "daty ost. listu" za wyjątkiem
              > części forów pomocowych "O ..." , które domyślnie mają według "daty założenia".
              > Dlatego administracja rzadko zagląda drugi raz do tego samego wątku.
              >
              > Ale wystarczy w ustawieniach własnego konta ustawić inny porządek domyślny.

tak, ale czesto pisze z cell phone, nie moge nic zmienic.
              • wariant_b Re: Zglos 22.09.22, 09:15
                senioryta13 napisał:

> tak, ale czesto pisze z cell phone, nie moge nic zmienic.

Ale możesz zmienić na komputerze (albo masochistycznie wybrać w przeglądarce smartfona
                wersję na komputer) ustawienia własnego konta - obowiązują na zawsze i wszędzie.
                • senioryta13 Re: Zglos 24.09.22, 11:55
                  wariant_b napisał:
                  > Ale możesz zmienić na komputerze (albo masochistycznie wybrać w przeglądarce sm
                  > artfona
                  > wersję na komputer) ustawienia własnego konta - obowiązują na zawsze i wszędzie

Dziekuje, na komputerze dziala, powinno wystarczyc :)
                  • wariant_b Re: Zglos 24.09.22, 13:29
                    senioryta13 napisał:

> Dziekuje, na komputerze dziala, powinno wystarczyc :)

Jak na komputerze działa i po zalogowaniu masz właściwy układ (wg daty ost. listu)
                    to na smartfonie będzie tak samo. A przynajmniej u mnie tak jest.
    • senioryta13 Re: do bagiennego 24.09.22, 12:02
      Jestem pod wrazeniem.
      Wykrywacz-klamcow zostal ocenzurowany, przynajmnie raz, a to duzo, ten drugi 'sobczak' czy jakos tam, rowniez.
      To duzy sukces, wydaje mi sie, ze obecnie zaczna /powinni myslec, zanim wysla jakikolwiek obrazajacy forumowiczow post.
      Dzieki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka