Dodaj do ulubionych

Zabierzcie mi tą kropę!!!

08.11.04, 00:16
przykleja się na "jedynce" i lata za myszką po całej stronie!
Co za g.....! To juz przesada!
Obserwuj wątek
    • kropka Re: Zabierzcie mi tą kropę!!! 08.11.04, 00:22
      i nie tylko mnie wkurza:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=17405142
    • Gość: xxx Re: Zabierzcie mi tą kropę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 02:15
      Trzeba przyznac, ze jest to wyjatkowo uciazliwe. Wbrew pozorom chyba nawet
      bardziej niz flashowe okienka pop-up.
      • krzysztofibisz Re: Zabierzcie mi tą kropę!!! 08.11.04, 09:54
        watek roku! kropka: "zabieszcie mi ta kropke".
    • tebe Re: Zabierzcie mi tą kropę!!! 08.11.04, 11:52
      Reload pomaga. To kawałek kampanii reklamowej. Powstrzymam się od komentarza,
      to poza moim zasięgiem.
      • Gość: piecyk gazowy Re: Zabierzcie mi tą kropę!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.11.04, 13:45
        Reload: www.merlin.com.pl/katalog/8/37731.html
    • fdj Wielki Come Back 08.11.04, 16:44
      To jest wszechwładna i nieśmiertelna Mechaniczna_Pomarańcza!!!
      Nieustraszeni Pożeracze Aesów - do boju!!!

--
      Miejsce na Twoją reklamę!
      • kropka Re: Wielki Come Back 08.11.04, 17:12
        wrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
        • fdj Re: Wielki Come Back 08.11.04, 17:52
          :-)))
          • Gość: autor Re: Wielki Come Back rolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:06
            fdjocie jestes jak rolka papieru toaletowego, zawsze na swoim miejscu
            Po reakcji kropki rozumiem ze jestes podlej jakosci.
            Wiec splywaj do Baltyku
            ...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka