kropka 08.11.04, 00:16 przykleja się na "jedynce" i lata za myszką po całej stronie! Co za g.....! To juz przesada! Link Zgłoś Obserwuj wątek
kropka Re: Zabierzcie mi tą kropę!!! 08.11.04, 00:22 i nie tylko mnie wkurza: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=17405142 Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zabierzcie mi tą kropę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 02:15 Trzeba przyznac, ze jest to wyjatkowo uciazliwe. Wbrew pozorom chyba nawet bardziej niz flashowe okienka pop-up. Link Zgłoś
krzysztofibisz Re: Zabierzcie mi tą kropę!!! 08.11.04, 09:54 watek roku! kropka: "zabieszcie mi ta kropke". Link Zgłoś
tebe Re: Zabierzcie mi tą kropę!!! 08.11.04, 11:52 Reload pomaga. To kawałek kampanii reklamowej. Powstrzymam się od komentarza, to poza moim zasięgiem. Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Zabierzcie mi tą kropę!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 08.11.04, 13:45 Reload: www.merlin.com.pl/katalog/8/37731.html Link Zgłoś
fdj Wielki Come Back 08.11.04, 16:44 To jest wszechwładna i nieśmiertelna Mechaniczna_Pomarańcza!!! Nieustraszeni Pożeracze Aesów - do boju!!! -- Miejsce na Twoją reklamę! Link Zgłoś
Gość: autor Re: Wielki Come Back rolki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:06 fdjocie jestes jak rolka papieru toaletowego, zawsze na swoim miejscu Po reakcji kropki rozumiem ze jestes podlej jakosci. Wiec splywaj do Baltyku ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Link Zgłoś