Dodaj do ulubionych

Gwiazdka dla eurosnooker ;)

09.12.04, 21:52
nie jestem pewna czy to tu,ale podobno tak :)) czy nie uważacie,ze forum
prywatne eurosnooker zasługuje na gwiazdke?? panuje u nas baardzo rodzinna
atmosfera,mimo,ze w rzeczywistosci sie nie znamy ;)) serdecznie przyjmujemy
każdego,kto do nas zajrzy :)) moim zdaniem forum to zasługuje na gwiazdke ;))
a zen-założyciel,pewnie sie ze mną zgodzi ;))
Obserwuj wątek
    • kooniczyna Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 10.12.04, 18:18
      Ja też mam nadzieje że będziemy zaszczyceni gwiazdką. W końcu juz od długiego
      czasu zajmujemy pierwsze miejsce pod względem aktywności, praktycznie sie tak o
      nie nie starajac. Kto mnie dalej popiera?
      • xxx131 Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 10.12.04, 18:45
        i co ztego ze zajmujecie 1 miesjce??? to nie jest powod ze jestesci wsrod najlepszych.
        • kooniczyna Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 11.12.04, 10:00
          Jednak aktywność też o czymś świadczy, tak mi się wydaje. Jak się nie dostanie
          to trudno, najważniejsze że jest pomysł i jakiś krok do przodu :)
      • Gość: snooker147 Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) IP: 80.51.252.* 10.12.04, 18:52
        tak!tak!tak!chcemy gwiazd(k)e!!!!!forum na prawde jest swietne!!!!to prawdziwa
        snookerowa rodzinka, ludzie sa wspaniali i kochani:)))))ludzi przybywa, bedzie
        przybywac a tym co juz sa sie bardzo podoba:)))))to prawda Kooniczynko jestesmy
        jak najbardziej aktywni!!!.. codzien nowe posty..jest ich na prawde bardzo
        duuuzo!!!!pozdrwaiam!!!
    • marcia.back Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 12.12.04, 15:43
      skoro uważacie,ze nasze forum nie zasługuje na gwiazdke to trudno ;( nie chodzi
      nam tylko o to,ze prowadzimy w aktywnosci,ale mozna u nas w miłej atmosferce
      pokilkac o snookerze i Ronnie'm :)) może jeszcze zmienicie zdanie ;)) mimo
      wszystko pozdrawiam ;))
      • zen_kg Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 13.12.04, 13:51
        Ponad 4100 postów w ciągu niecałych 3 miesięcy to napewnoe jest coś.
        Tłumaczenie biografii angielskiego snookerzysty. Jest tak popularny jak malysz
        w sezonie zimowym w polsce więc można sobie wyobrazić wage tego wątku. A więc
        kolejny powód. Atmosfera jest taka, ze każdy sie zna dość dobrze. Mamy dużo
        osób które przyglądały się tylko. Wciągnęła ich atmosfera i zaczęły pisać.
        MYSLE ZE ZASŁUGUJEMY NA wyróżnienie.
        • kooniczyna Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 13.12.04, 14:18
          Ponad to szanujemy naszych "sąsiadów" :) Tak ten wątek Autobiografi Ronnie'go
          O'Sullivana po polsku jest niezwykle ważny, zwłaszcza dla tych osóþb co nie mają
          książki, alebo nie umieją angielskiego. Zasłużyliśmy na gwiazdke?
          • fanka_l-ca Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 14.12.04, 18:28
            bardzo sie staram przy tlumaczeniu jego ksiazki, robie wszytsko, zeby oddac jak
            najlepiej jego uczucia (jak ja je odbieram, mam nadzieje, ze trafnie:-)) a to po
            to, zeby ludzie, ktorzy beda to czytac, mogli sie tym cieszyc. coz, jesli
            uwazacie, ze aktywnosc, atmosfera, przychylnosc ludzi i wielka, na kazdym kroku
            okazywana milosc do snookera, to nic, to powiem tyle: bardzo mi smutno:-((((((
            • niech Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 14.12.04, 18:38
              Przykro nam ale musimy zamknac wasze forum. Mysle ze to skutecznie oduczy was
              pisania na forum.
              • messja Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 14.12.04, 20:32
                niech napisała:

> Przykro nam ale musimy zamknac wasze forum. Mysle ze to skutecznie oduczy was
                > pisania na forum.

jesli chcecie sie odwolac od decyzji redaktora niecha pozostaje wam tylko
                napisac na forum.abuse@gazeta.pl. powodzenia!
                • niech Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 14.12.04, 20:43
                  Oczywiscie ze mozecie tam napisac, klopot w tym ze nie czytamy poczty ktora do
                  nas przychodzi.
                  • tatoos Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 14.12.04, 20:48
                    ja mam tylko nadzieję, że ci nieprzychylni eurosnookeroforumowiczom wiedzą po
                    co są te xzerwone koszyki obk ich nickoof ?
                    • basia Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 14.12.04, 21:02
                      O!, to Ty jestes nieprzychylny? bo tez czerwony koszyczek jest niedaleko twojego nicka.
                      • marcia.back Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 14.12.04, 21:10
                        hmmm...a moze chociaż ktoś wyjaśnic z jakiego powodu w ogóle ktoś wpadł na
                        pomysł zamknięcia tego forum?? przeciez my tylko pytaliśmy o gwiazdke,a nie
                        rządaliśmy jej!! wiec o co chodzi?? :)) licze na szczerą odp ;))
                        • niech Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 14.12.04, 21:17
                          Po prostu przeszkadzacie nam w pracy. Dlatego was usuniemy.
                        • Gość: kixx Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 21:19
                          stanowicie powazna konkurencje dla gazeta.pl
                          tak dalej byc nie moze
                          • zen_kg Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 15.12.04, 12:50
                            Jakie są zasady na podstawie których forum umieszczane jest w katalogu
                            NAJLEPSZE?
                            • Gość: kixx Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) IP: *.acn.waw.pl 15.12.04, 14:39
                              Zasady,na podstawie ktorych forum jest umieszczane w katalogu NAJLEPSZE sa
                              plynne
                              • zen_kg Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 15.12.04, 14:57
                                No tak - odpowiedź godna znawcy.
                                kixx - jeśli przy twoim nicku jest "Gość portalu" to znaczy może, że nie masz
                                nic wspólnego z portalem gazeta.pl od kuchni? Wiesz... pytam bo ja zadaje tu
                                pytania na poważnie i chciałbym poważnych odpowiedzi od kompetentnych osób.

Więc ponawiam moje pytanie.
                                • niech Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 15.12.04, 15:00
                                  Pogarszasz tylko swoja sytuacje.
                                  • zen_kg Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 15.12.04, 15:23
                                    Czy w moich postach jest coś niestosownego? Rzekłbym nawet, iż wręcz odwrotnie.
                                    Ja nie mam 10… 15 lat. Jestem dorosłym obywatelem i naprawdę nie bawi mnie taka
                                    odpowiedź na zwykłe, normalne moje pytanie. A skoro portal gazeta.pl oferuje to
                                    i owo więc chyba naturalne jest iż niektórych to interesuje. I dlatego powstał
                                    (czy też powstały) etaty w owej firmie by się tym zajmować przez te osiem czy
                                    ileś tam godzin. Pozdrawiam i ponawiam pytanie czy też wniosek zawarty w
                                    Temacie tegoż wątku.
                                • kixx Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 15.12.04, 15:24
                                  jestem ekspertem na tym forum
                                  oto dowod
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18457287&a=18457628
                                  a odpowiedz jaka Ci udzielilem odpowiada prawdzie,jest tylko skrocona do granic
                                  mozliwosci-mamy przeciazone serwery
                                  i kolego(kolezanko)nie igraj z ogniem
                                  • zen_kg Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 15.12.04, 15:35
                                    Kixx - czy mogę prosić o rozwinięcie sekfencji "nie igraj z ogniem"? W ogóle
                                    dlaczego każda Twoja wypowiedź ma w podtekście jakieś straszenie czy wrogość?
                                    A poza tym nie widze związku przeciążonego serwera do tematu tego wątku lub też
                                    zadanego przeze mnie pytania.
                                    • niech Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 15.12.04, 15:38
                                      My tu nikogo nie straszymy. My tylko wycinamy i banujemy.
                                      • zen_kg Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 15.12.04, 15:51
                                        Poczekam do jutra. Nie ma sensu (z mojej strony) na potyczki słowne. Temat
                                        wątku dalej aktualny i moje pytanie również.

Pozdrawiam
                                        • kixx Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 15.12.04, 15:59
                                          prosze bardzo
                                          nie ma za co
                                        • messja Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 15.12.04, 20:17
                                          zen_kg napisał:

> Poczekam do jutra. Nie ma sensu (z mojej strony) na potyczki słowne. Temat
                                          > wątku dalej aktualny i moje pytanie również.
                                          >
                                          > Pozdrawiam
                                          >

powiem szczerze, ze teraz to wasza sprawa wyglada beznadziejnie - niepotrzebnie
                                          wkurzyliscie adminow.
                                          moga wam nawet zamknac forum, jesli zachca, za takie cos.

pozostaje wam tylko szukac odpowiedzi na watku jabbura,

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=18192589
                                          (podobno tam wszystkiego dowiedziec sie mozna) i modlic sie, ze z okazji swiat
                                          wszystko sie jakos rozejdzie po kosciach.
                                          • zen_kg Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 16.12.04, 14:25
                                            Jeżeli koło tematu nie pojawi się "czerwony ptaszek" to wszystkie takie
                                            wypowiedzi pseudo adminów odnoszą skutek taki jak powiedzenie: "groch o
                                            ściane..."
            • pejsaty Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 16.12.04, 16:13
              fanka_l-ca napisała:

> bardzo sie staram przy tlumaczeniu jego ksiazki, robie wszytsko, zeby oddac
              jak
              > najlepiej jego uczucia (jak ja je odbieram, mam nadzieje, ze trafnie:-)) a to
              p
              > o
              > to, zeby ludzie, ktorzy beda to czytac, mogli sie tym cieszyc.

rozumiem, ze macie zgode wydawcy ksiazki? bo jesli jej nie macie, to nie
              chcialbym byc w waszej skorze... podaliscie linka do forum, na ktorym sa
              ewidentne slady waszej dzialalnosci i teraz nie mozecie sie wyprzec
              odpowiedzialnosci za to co zrobiliscie. coz, niektorzy z was moga spedzic
              najblizsza gwiazdke w niezbyt ciekawym miejscu.
              • Gość: destiny Pejsie IP: *.localdomain / 67.15.54.* 16.12.04, 16:35
                Nie dosyc ze jestes ormowcem to do tego jeszcze kapusiem.

• pejsaty Re: Pejsie 16.12.04, 16:45
                  aha w dziecinstwie chcialem tez zostac katem, ale cholera zniesiono kare
                  smierci. :(
                  • zen_kg Re: Pejsie 16.12.04, 18:21
                    Texty niektorych sa doprawdy zalosne. A jesli chodzi o NIBY zamknięcie naszego
                    forum to... jest to totalnym wymysłem.
                    • kixx Re: Pejsie 16.12.04, 19:06
                      serwer sie zapycha i nie mozemy sie do niego dostac
                      robimy wszystko,co w naszej mocy i juz wkrotce Twoj postulat zostanie spelniony
                      byc moze juz dzis w nocy po polnocy uda sie to forum zamknac
                      • zen_kg Re: Zamknięcie... 17.12.04, 19:11
                        Eh... Marzenia...
    • Gość: odpowiedz Eurosnooker oficjalnie nie istnieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 15:09

Jesli nie ma was w spisie forow prywatnych to jak mozecie dostac gwiazdke ?

ps. czy admin moze wyjasnic ta sprawe ?
      • niech Re: Eurosnooker oficjalnie nie istnieje 16.12.04, 15:45
        Tak jak juz zapowiadalismy forum zostalo zlikwidowane.
        • dorota_snooker Re: Eurosnooker oficjalnie nie istnieje 17.12.04, 19:47
          Do diabła ciężkiego że was to nie nudzi ;)))))))))))))))))))))))))))
          • kixx Re: Eurosnooker oficjalnie nie istnieje 17.12.04, 21:04
            tu sie pracuje
            bawic sie bedziemy w sylwestra na balu adminow
            • zen_kg Re: Eurosnooker oficjalnie nie istnieje 18.12.04, 14:24
              Widzisz Dorota... Ja jestem grzeczny. Nie pisze obelg i zastraszeń. A to
              miejsce jest po to by się czegoś dowiedzieć.
              • dorota_snooker Re: Eurosnooker oficjalnie nie istnieje 18.12.04, 14:41
                To miejsce jest dziwne ;)
                Moje szczęście że ilekroć tu piszę tylekroć pomocy mi udzielono. (piecyk gazowy
                - super gość )
                Podrawiam zen :)))))
                • zen_kg Re: Eurosnooker oficjalnie nie istnieje 22.12.04, 19:00
                  Taaa... Dziwne... Tym bardziej, że admini tu nie zaglądają :(
                  • kooniczyna Re: Eurosnooker oficjalnie nie istnieje 22.12.04, 20:25
                    Pomimo wszystko co sie tutaj zdarzyło- wesołych świąt wszystkim życze- i
                    szczęśliwego Nowego Roku.
                    • zen_kg Re: TEBE - Zgłoszenie propozycji gwiazdki 28.01.05, 14:17
                      Skoro mamy nowy rok ponawiam pytanie czy NASZE FORUM zasługuje
                      na gwiazdkę. Z góry dzięki za zainteresowanie.
    • tebe Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 28.01.05, 18:01
      Jest.
      Były problemy, bo macie te "znaczki"
      • marcia.back Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) 28.01.05, 19:45
        serdecznie DZIĘKUJE!!!! w imieniu eurosnooker oczywiście ;))
        • zen_kg Re: Gwiazdka dla eurosnooker ;) - DO TEBE 06.02.05, 02:08
          TEBE - dziękujemy! Łezka w oku sie kręci :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka