Dodaj do ulubionych

Serwer 'gazetki"

30.12.04, 21:11
Może zarząd gazetki przeznaczylby troszke grosza(z tych 150000 akcji które
ostanio sprzedał) na szybszy serwer.
Przeciez ,żeby wejść na forum gazeta,trzeba mieć anielską cierpliwość.
Obserwuj wątek
    • Gość: sherlock_holmes Re: Serwer 'gazetki" IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:10
      Serwery oni mają dobre, ale niestety, nie wytrzymujące obciążenia. Dziś otwarcie strony trwało czasem i półtorej godziny (mam Operę, więc widze jak jest transfer i czas otwierania strony) - ze skutkiem negatywnym.
      Do tego stałe już problemy z wylogowywaniem -często zaraz po zalogowaniu mnie wylogowało. (nawet teraz, pisząc ten post, zostałem wylogowany. Nie chce mi sie znowu logować - bo i tak nie mam pewności czy sie pozytywnie zaloguję, ew. czy w międzyczasie nie zniknie treśc mojego postu...)
      I na pewno dsa sie coś z tym zrobić, bo problem logowania występuje nie non stop, a np. Onet ma jeszce więcej odsłon, a jakoś sie wyrabiają...
      • Gość: pejsik Re: Serwer 'gazetki" IP: 62.69.200.* 04.01.05, 18:02
        a juz sie balam ze tylko ja mam ten problem.
        o, wlasnie znow musialam wpisac sie jako gosc bo mnie wylogowalo. tu nawet
        anielska cierpliwosc juz nie pomoze.
        a "gazeta" jakos nigdy na te posty dotyczace wylogowywania itp nie reaguje...
        dziwne!
        • sherlock_holmes Re: Serwer 'gazetki" 04.01.05, 18:13
          Ja mam dziś jeszcze lepiej - po próbie zalogowania się dostałem komunikat, że nie odnaleziono pliku. I logowałem się najpierw na pocztę, a potem dopiero przeszedłem na forum.
          Wczoraj wieczortem z kolei co chwila wywalało mi komunikat "błędny parametr wątku".
          Szkoda słów
          • sherlock_holmes Re: Serwer 'gazetki" 06.01.05, 20:21
            Cieszę się, że nadal dział techniczny ma wszystko w ...
            Nadal logowac się można tylko przez pocztę. Brawo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka