Dodaj do ulubionych

Osly chca tu pracowac

IP: 217.197.165.* 21.05.02, 17:09
Tak, tak, wlasnie tu. Bardzo malo pracy, a kasa jakas pewnie z tego jest.
Obserwuj wątek
    • eela Re: Osly chca tu pracowac 22.05.02, 08:21
      Gość portalu: Osly napisał(a):

> Tak, tak, wlasnie tu. Bardzo malo pracy...

To pozory :-). Odpisywanie na tym forum nie jest jedynym zajęciem adminów.
      • _kontrabeata_z_szufelka_ Re: Osly chca tu pracowac 22.05.02, 09:31
        eela napisał(a):

>
        > To pozory :-). Odpisywanie na tym forum nie jest jedynym zajęciem adminów.

pani eela wie, bo pani eela jest adminem

• Gość: Osly Odpowiadamy kolezance Eeli IP: 217.197.165.* 22.05.02, 11:12
          1. prosze nie wyreczac admina
          2. nie pisalismy o odpowiadaniu ale wyrzucaniu kretynskich watkow na nasza lawke
          3. opdpowiadanie nie jest konieczne - jest tylko grzeczne
          4. kolezanka niech zajmie sie raczej biciem kolejnych rekordow w wypisywaniu
          postow
          5. dobrego samopoczucia w zalewie postowego debilizmu (przynajmniej na forum W-
          wa) zycze
          • eela Re: Odpowiadamy oslom 22.05.02, 11:59

dobrego samopoczucia w zalewie postowego debilizmu (przynajmniej na forum W-
            > wa) zycze

Niestety samopoczucia dobrego nie mam, posty oceniam tak samo. Pisałam do admina
            u nas na forum wczoraj (wątek jest na forum W-wa) i nie tylko ja, dopisało sie
            kilka osób. Nie wiem, dlaczego nikt w Stołku nie reaguje. Śmietnik mamy
            nieprawdopodobny. Wyrzucanie postów ma sens wtedy, gdy sa bulwersujace. Niestety,
            admin ze Stołka reaguje grubo po czasie i wyrzuca wątki hurtowo wtedy, gdy już
            wszyscy zapomnieli o co chodzi.
            • Gość: Osly My tez odpowiadamy IP: 217.197.165.* 22.05.02, 12:14
              Bulwersujace - zalezy co kogo bulwersuje. Nie sa wyrzucane watki/posty
              obrazajace konkretne osoby, nie sa wyrzucane watki wulgarne, nie sa wyrzucane
              posty puste, nie sa wyrzucane watki w 100% nie pasujace do konkretnego forum.
              Kiedys admin wyrzucal sporo - od czasu kiedy efekty jego pracy zaciera 3-dniowy
              termin usuwania postow z naszej laki - prawie nie robi nic. Sa takie dni, kiedy
              na forum W-wa wiekszosc watkow to wypociny forumowych onanistow-debili -
              zakichanym obowiazkiem admina jest widziec to i reagowac. W trakcie porannej
              poniedzialkowej awarii na forum jakos nie dostrzeglem jego odpowiedzi na liczne
              pytania ani wyjasnienia co naprawde sie stalo - chociazby na tym forum (bo ono
              zostalo powaznie dotkniete awaria). No i co? Dobry admin czy zly?
              • eela Re: My tez odpowiadamy 22.05.02, 12:57

> Bulwersujace - zalezy co kogo bulwersuje. Nie sa wyrzucane watki/posty
                > obrazajace konkretne osoby, nie sa wyrzucane watki wulgarne, nie sa wyrzucane
                > posty puste, nie sa wyrzucane watki w 100% nie pasujace do konkretnego forum.
                > Kiedys admin wyrzucal sporo - od czasu kiedy efekty jego pracy zaciera 3-dniowy
                > termin usuwania postow z naszej laki - prawie nie robi nic. Sa takie dni, kiedy
                > na forum W-wa wiekszosc watkow to wypociny forumowych onanistow-debili -
                > zakichanym obowiazkiem admina jest widziec to i reagowac. W trakcie porannej
                > poniedzialkowej awarii na forum jakos nie dostrzeglem jego odpowiedzi na liczne
                > pytania ani wyjasnienia co naprawde sie stalo - chociazby na tym forum (bo ono
                > zostalo powaznie dotkniete awaria). No i co? Dobry admin czy zly?

Osly zgadzam się z Toba całkowicie jeśli chodzi o ocene sytuacji na forum
                warszawskim. Może niejasno wcześniej napisałam albo Ty źle zrozumiałeś. I tez
                widzę jak juz napisałam, że admin na naszym forum nie reaguje nie tylko na
                woąłnie z forum, ale też na maile. Ale chyba nie jest to spowodowane tym, ze po 3
                dniach wątki sa usuwane. Poprzednio tez tak bywało, ze oprócz zapału w usuwaniu
                wątków admin miał też okresy długiego lenistwa. Zreszta pytałam tu na tym forum,
                czy nie moznaby zostawić ostatniego wątku własnie po to, zeby wiedziec kiedy
                admin ostatni raz nas odwiedzał. Odpowiedzi niestety tez się nie doczekałam.
                Poza tym adminów jest jakby dwóch. Ten tutaj jest raczej od forów tematycznych.
                My powinnismy dręczyc admina ze Stołka, bo do niego jest bliżej. Wyslij do niego
                maila, może poskutkuje, bo na mój nie zareagował.
                Pozdrawiam
              • eela Re: My tez odpowiadamy 22.05.02, 12:59

W trakcie porannej
                > poniedzialkowej awarii na forum jakos nie dostrzeglem jego odpowiedzi na liczne
                >
                > pytania ani wyjasnienia co naprawde sie stalo - chociazby na tym forum (bo ono
                > zostalo powaznie dotkniete awaria). No i co? Dobry admin czy zly?

Ja też odpowiedzi nie zauważyłam

• Gość: Osly Osly jeszcze raz IP: 217.197.165.* 22.05.02, 13:17
                  Nie bede wysylal listow, bo zakichanym obowiazkiem admina - wszystko jedno,
                  ktorego - jest odpowiadanie na nasze posty. I dlatego w innym watku prosilismy,
                  zebys nie odpowiadala na nasz post - nie dlatego , ze jestesmy niegrzeczne (my
                  jestesmy tylko uparte), ale dlatego, zeby brak odpowiedzi klul w oczy i admina
                  i uczestnikow. Jesli nie odpowie na publiicznie zadane pytanie, to po co ma
                  odpowiadac na prywatne? Pewne jest to, ze aktywnosc admina zmalala w ciagu
                  kilku miesiecy do zera (jestem pilnym obserwatorem - codziennie - zawartosci
                  oslich lawek), i pewne jest to, ze wystarczy jedna osoba, ze stalym lub
                  bezplatnym dostepem do sieci zeby zgnoic kazde forum. Admin tez to powinien
                  wiedziec i cos zrobic - jesli nie chce, niech sie z nami zamieni na miejsce.
                  • eela Re: Osly jeszcze raz 22.05.02, 13:30

> Nie bede wysylal listow, bo zakichanym obowiazkiem admina - wszystko jedno,
                    > ktorego - jest odpowiadanie na nasze posty. I dlatego w innym watku prosilismy,
                    > zebys nie odpowiadala na nasz post - nie dlatego , ze jestesmy niegrzeczne (my
                    > jestesmy tylko uparte), ale dlatego, zeby brak odpowiedzi klul w oczy i admina
                    > i uczestnikow. Jesli nie odpowie na publiicznie zadane pytanie, to po co ma
                    > odpowiadac na prywatne? Pewne jest to, ze aktywnosc admina zmalala w ciagu
                    > kilku miesiecy do zera (jestem pilnym obserwatorem - codziennie - zawartosci
                    > oslich lawek), i pewne jest to, ze wystarczy jedna osoba, ze stalym lub
                    > bezplatnym dostepem do sieci zeby zgnoic kazde forum. Admin tez to powinien
                    > wiedziec i cos zrobic - jesli nie chce, niech sie z nami zamieni na miejsce.

Admin oczywiście powinien być na bieżąco. Ale nie jestem pewna czy w ogóle w
                    Stołku jest osoba konkretnie odpowiadająca za forum. Może tam to funkcjonuje na
                    zasadzie, że kto ma trochę czasu to zajmuje sie osla ławką? I w ten właśnie
                    sposób nikt sie nią nie zajmuje?.
                    Może admin się wypowie?

• Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: 217.197.165.* 22.05.02, 13:56
                      A co z forum Wroclaw - ma wlasna - pusta - osla lawke. A co z kaganem na forum
                      kultura. Nie zagladamy na forum kraj czy informacje dnia, a tam chyba dopiero
                      jest zabawa - dlatego tam nie zagladamy. A admin robi wszystko, zebysmy
                      przestali zagladac w inne miejsca - toc on chyba agent Onetu?
                      • eela Re: Osly jeszcze raz 22.05.02, 14:17
                        Forum wrocławskie kiedys było bardzo dobre. Teraz tez podupadło. Tam osla ławka
                        w ogóle nie funkcjonuje. Kiedys przy okazji konkursu z okazji 100 - tysięcznego
                        postu nawet napisałam do reda, bo jest tam kilkunastotysięczny watek pustych
                        postów. Otrzymałam odpowiedź, ze wszystko jedno gdzie sa umieszczone posty, czy
                        na oslej ławce, czy tez poza nią, bo i tak wszystkie licza się do ogólnej
                        liczby postów. Było to dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Wydawało mi sie, zgodnie
                        z logiką, ze listy z oslej ławki sa odliczane. Tak niestety nie jest i nie wiem
                        dlaczego. Widocznie nie wszystko musi byc logiczne.
                        Kagan był swego czasu zablokowany.
                        Ja na forum Świat, Informacje Dnia i Kraj z zasadzie nie zagladam. Ostatnio
                        najchętniej czytam "Ogrody"
                        • Gość: Niech Re: Osly jeszcze raz IP: 217.197.165.* 22.05.02, 15:43
                          Kazdy - do czasu - znajdzie swoj azyl (bywam na ksiazkach, TV i internecie),
                          ale jesli admini nie beda ostro reagowac to idioci zwycieza - poczekajmy do
                          wakacji. Choc szczerze mowiac watpie by wakacje czy urlop byly dla nich
                          szczegolnym okresem, bo by tak bylo, trzeba sie gdzies uczyc lub pracowac.
                        • mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 22.05.02, 17:18
                          eela napisał(a):

> Forum wrocławskie kiedys było bardzo dobre. Teraz tez podupadło. Tam osla ławka
                          >
                          > w ogóle nie funkcjonuje. Kiedys przy okazji konkursu z okazji 100 - tysięcznego
                          >
                          > postu nawet napisałam do reda, bo jest tam kilkunastotysięczny watek pustych
                          > postów. Otrzymałam odpowiedź, ze wszystko jedno gdzie sa umieszczone posty, czy
                          >
                          > na oslej ławce, czy tez poza nią, bo i tak wszystkie licza się do ogólnej
                          > liczby postów. Było to dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Wydawało mi sie, zgodnie
                          >
                          > z logiką, ze listy z oslej ławki sa odliczane. Tak niestety nie jest i nie wiem
                          >
                          > dlaczego. Widocznie nie wszystko musi byc logiczne.
                          > Kagan był swego czasu zablokowany.

serio? a u nas teraz jest separatysta zablokowany :D

a kagan mozna tepic, jak osly poprosza to go wykurze z
                          kultury, jak pare miesiecy temu czesto tam przesiadywalem
                          to go nie bylo praktycznie w ogole :)))
                          • Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 21:01
                            Masz farta bo separatysta byl zalogowany - ciekawe, zablokowanie loginu tak go
                            uciszylo? W W-wie jest pndzelek - laczy sie przez Tepse, jest pan_laga, kilku
                            sie do nich niesmialo przylacza - efekt: kupa gowna, ktora moze wyrzucic tylko
                            admin. A ten w W-wie nic nie wyrzuca. Na globalnej lawce sa w 99% watki
                            antysemickie, ale reszta knotow zostaje - nie wiemy dlaczego. Moze masz jakies
                            pomysl?
                            • mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 23.05.02, 19:32

> Masz farta bo separatysta byl zalogowany - ciekawe, zablokowanie loginu tak go
                              > uciszylo?

obawiam sie, ze jesli naprawde go zbanowali to juz nawet
                              konta nie zalozy :D

W W-wie jest pndzelek - laczy sie przez Tepse, jest
                              pan_laga, kilku
                              > sie do nich niesmialo przylacza - efekt: kupa gowna, ktora moze wyrzucic tylko
                              > admin. A ten w W-wie nic nie wyrzuca. Na globalnej lawce sa w 99% watki
                              > antysemickie, ale reszta knotow zostaje - nie wiemy dlaczego. Moze masz jakies
                              > pomysl?

hmm... w wawie nie bywam w ogole. na kulturze moglbym
                              wojowac, ale naprawde nie wiem, czy w wawie bym dal
                              rade. bo chyba o polemike z nimi nie chodzi, no nie?
                          • eela Re: Osly jeszcze raz 23.05.02, 08:03
                            mikolaj7 napisał(a):

> > Kagan był swego czasu zablokowany.
                            >
                            > serio? a u nas teraz jest separatysta zablokowany :D

Oooo, a od kiedy jest zablokowany? Cieszę się razem z Tobą :-)

• mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 23.05.02, 19:33
                              eela napisał(a):

> mikolaj7 napisał(a):
                              >
                              > > > Kagan był swego czasu zablokowany.
                              > >
                              > > serio? a u nas teraz jest separatysta zablokowany :D
                              >
                              > Oooo, a od kiedy jest zablokowany? Cieszę się razem z Tobą :-)
                              >

chyba ponad tydzien juz bedzie :)))

akcja informacyjna i zalanie adminow mailami
                              poskutkowalo :)))
                              • Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 21:56
                                Admin przyblokowal separatystom adres - efekt zdumiewajacy. Bo przeciez moga
                                zalozyl nowe konto lub laczyc sie przez numer dostepowy. Kagan laczy sie IP
                                uniwersytetu w Australii oraz sporego australijskiego providera - i co, czy
                                mozna zablokowac takie IP? Moge powiedziec jedno - potrzebne sa dwa rodzaje
                                zdarzen: bojkot watkow zakladanych przez swirow i kasowanie ich przez admina. W
                                W-wie admin wywalil wlasnie na lawke kilka (6) watkow z udzialem debila - ale
                                on w ciagu ostatnich dni zalozyl co najmniej 50. Tak wiec wszystko w rekach
                                admina - co powtarzam juz chyba z 10 raz.
                                • eela Re: Osly jeszcze raz 24.05.02, 09:19
                                  Oczywiście, że moga założyc nowe konto, ale to juz nie to samo. Z nowym kontem
                                  sa jakby nowa osobą. To jednak czesto skutkuje. Oczywiście najlepiej by było
                                  gdyby wywalac wszystkie głupie wątki na bieżąco
                                  • Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: 217.197.165.* 24.05.02, 11:59
                                    Polecamy konta: separatysta_limanowski, separatysta_z_limanowa,
                                    separatysci_z_limanowa itd. Ale, jak widac, dla niektorych reakcja admina jest
                                    ciosem dosc mocnym. Dewiant pndzelek sie zalogowal - admin bedzie mial co
                                    blokowac. Ale czy potem zrezygnuje z wypisywania bzdur - zobaczymy. Wydaje nam
                                    sie, ze idioci maja kilkudniowe okresy aktywnosci, po ktorych zdecydowanie sie
                                    nudza forum - no bo odpowiedzi na ich posty sa w zasadzie ciagle takie same.
                                    Generalnie nasze sugestie do admina sa takie:
                                    1. kasowac natychmiast i bez pardonu watki, w ktorych gromadza sie posty puste,
                                    obrazliwe lub po prostu kretynskie (a nie tylko antysemickie)
                                    2. wprowadzic instytucje kasowania pojedynczych postow
                                    3. zlikwidowac liczniki przy oslich lawkach, bo te z powodu usuwania postow po
                                    3 dniach nie maja sensu i nabijaja statystyka wylacznie samemu forum (a po
                                    niedawnej zmianie nie nabijaja staystyki poszczegolnym forom - a to chyba
                                    pachnie moralnoscia Kalego)
                                    4. przy duzej ilosci kasowanych watkow przedluzyc czas ich pobytu na oslej
                                    lawce - zeby kazdy kretyn zdazyl zorientowac sie co sie stalo z jego wypocinami.
                                    • eela Re: Osly jeszcze raz 24.05.02, 15:00

> Polecamy konta:

Lepiej niczego nie polecaj :-), bo wypowiesz w złą godzinę

> Generalnie nasze sugestie do admina sa takie:
                                      > 1. kasowac natychmiast i bez pardonu watki, w ktorych gromadza sie posty puste,
                                      > obrazliwe lub po prostu kretynskie (a nie tylko antysemickie)

> 2. wprowadzic instytucje kasowania pojedynczych postow

To jest dobry pomysł, bo czasami wątek jest całkiem fajny a tylko jeden czy dwa
                                      posty nadaja sie do wyrzucenia

> 3. zlikwidowac liczniki przy oslich lawkach, bo te z powodu usuwania postow po
                                      > 3 dniach nie maja sensu i nabijaja statystyka wylacznie samemu forum (a po
                                      > niedawnej zmianie nie nabijaja staystyki poszczegolnym forom - a to chyba
                                      > pachnie moralnoscia Kalego)

Juz nie nabijaja statystyki, bo sa odliczane od dziś. Jako liczniki moga zostac
                                      jako dowód na głupotę forumowiczów. Warszawa tu niestety przoduje.

> 4. przy duzej ilosci kasowanych watkow przedluzyc czas ich pobytu na oslej
                                      > lawce - zeby kazdy kretyn zdazyl zorientowac sie co sie stalo z jego wypocinami

Z tym się nie zgadzam. Pndzelek tylko dlatego przestał pisac, że nie ma nigdzie
                                      sladów jego działalności. Wszystkie posty przelatuja wysoko nad ławką :-)). Z
                                      reguły na oślej ląduja posty tych samych forumowiczów więc na nich dłuższe
                                      przebywanie listów na ławce nie zrobi wrażenia ujemnego.

• Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: 217.197.165.* 24.05.02, 15:20
                                        Wydawalo nam sie, ze wycinanie bez sladu (czy tez z krotkim 3-dniowym sladem),
                                        to namiastka arbitralnej cenzury - pozostawianie postow (jak kiedys) na dluzej,
                                        to wyraz dobrych intencji admina - nie kasujemy, tylko przesuwamy.
                                        • eela Re: do oslow 24.05.02, 15:48
                                          Myslę, że powodem tego jest zalanie postami o I.S (wiecie o kogo chodzi? nie
                                          piszę, żebyśmy nie polecieli do gwiazd :-)). To jednak poskutkowało.

Zgadzam się z tym, ze to pewnego rodzaju cenzura, ale korzyści chyba w tym
                                          przypadku (mówię o I.S.) przewyzszyły straty.

Chciałam dodac tak dla informacji ciekawostkę z życia w USA. Że to kolebka
                                          współczesnej demokracji mówic nie trzeba. A jednak ludzie w imie wyższych celów
                                          potrafia się sami ograniczać, rezygnujac z pewnych swobód obywatelskich. Np. w
                                          niektórych rejonach nieletni po którejs tam godzinie wieczornej nie moga się
                                          wałęsac po ulicach. A jak się skonczył taki pomysł w Warszawie wszyscy dobrze
                                          wiemy...
                                          Dlatego wydaje mi się, że dobrze jest sporządzić bilans ewentualnych strat i
                                          zysków.
                                          • Gość: Osly Osly coraz bardziej chca tu pracowac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 18:40
                                            Na forum kultura watek z Kaczmarskim - agentem CIA ma sie swietnie, jakis
                                            sasiad kagana z sali szpitalnej zaklada poswiecone mu watki - w tym czasie
                                            admin wyrzuca watek z apelem niejakiej Kasi Kowalskiej w obronie niejakich koni
                                            (znamy, znamy) i motywuje to (bardzo niescisle) brakiem postow w tym watku
                                            (byly, malo, ale byly - pisali w nich ludzie, ze poparli apel KK). Sumujemy -
                                            admin ma klopoty ze wzrokiem. W dzisiejszej GW jest test pozwalajacy sprawdzic,
                                            czy przypadkiem nie jest sie chorym na jakas chorobe oczu - polecamy adminowi.
                                            • eela Re: Osly coraz bardziej chca tu pracowac 24.05.02, 22:41
                                              Tez nie wiem dlaczego został usuniety ten wątek, chyba został potraktowany jako
                                              komercyjny
                                          • Gość: antyeela Re: do eeli-adminatory tego forum IP: *.waw-bro.leased.ids.pl 25.05.02, 01:33
                                            eela napisał(a):

> Myslę, że powodem tego jest zalanie postami o I.S (wiecie o kogo chodzi? nie
                                            > piszę, żebyśmy nie polecieli do gwiazd :-)). To jednak poskutkowało.
                                            >
                                            > Zgadzam się z tym, ze to pewnego rodzaju cenzura, ale korzyści chyba w tym
                                            > przypadku (mówię o I.S.) przewyzszyły straty.
                                            >
                                            > Chciałam dodac tak dla informacji ciekawostkę z życia w USA. Że to kolebka
                                            > współczesnej demokracji mówic nie trzeba. A jednak ludzie w imie wyższych celów
                                            >
                                            > potrafia się sami ograniczać, rezygnujac z pewnych swobód obywatelskich. Np. w
                                            > niektórych rejonach nieletni po którejs tam godzinie wieczornej nie moga się
                                            > wałęsac po ulicach. A jak się skonczył taki pomysł w Warszawie wszyscy dobrze
                                            > wiemy...
                                            > Dlatego wydaje mi się, że dobrze jest sporządzić bilans ewentualnych strat i
                                            > zysków.

chrzanisz jak zwykle. nie trzeba było dawać kosza twojemu wielbicielowi panu_ladze
                                            i w ogóle przetrzyj sobie bryle albo poradź się w kwestii zdrowia psychicznego
                                            twojej wielkiej przyjaciółki ani K. (wiadomo od czego ten skrót K.)

i wogóle kocham panią pani eelu nad rzycie
                                    • mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 24.05.02, 19:48

> 2. wprowadzic instytucje kasowania pojedynczych postow

juz istnieje. na forum Krakowskim wycieto wszystkie posty
                                      separatysty (te nowe, bo jakeis na pewno sie uchowaly).
                                      poszly do kosza, nie na osla lawke.
                                      • Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 22:31
                                        Dobra wiadomosc, tak trzymac.
                                        • eela Re: Osly jeszcze raz 24.05.02, 22:39
                                          A w Warszawie czegos takiego nie praktykuje się :-(. Trzeba by założyc jakiś
                                          bank informacji :-)
                                          • Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 22:51
                                            W Warszawie wogole malo co sie praktykuje. A gdzie indziej - z watku o gafach
                                            (reklamowanego na 1. stronie forum) wycieto post kagana o Wojtyle. Moze stolek
                                            sie o tym kiedys dowie. Poza tym halas wokol watkow idiotow przyniosl pewne
                                            efekty - kagan dzis nic nie napisal, pndzelek spuscil z tonu (zalogowal sie,
                                            spowaznial) - zrobilo sie jakos cicho, sennie, aaaaa...
                                            • eela Re: Osly jeszcze raz 24.05.02, 23:01
                                              Wszystkich ogarnął sen złoty...i osly nie moga sobie poryczec :-). Chciałam
                                              zapytac jakiej płci sa osly, bo sie nie moge zorientowac?
                                              • Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:41
                                                Z plcia jest pewien problem, bo polowa to samce, a polowa samice. Same mamy z
                                                tym problem...
                                            • mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 25.05.02, 17:15

> W Warszawie wogole malo co sie praktykuje. A gdzie indziej - z watku o gafach
                                              > (reklamowanego na 1. stronie forum) wycieto post kagana o Wojtyle. Moze stolek
                                              > sie o tym kiedys dowie. Poza tym halas wokol watkow idiotow przyniosl pewne
                                              > efekty - kagan dzis nic nie napisal, pndzelek spuscil z tonu (zalogowal sie,
                                              > spowaznial) - zrobilo sie jakos cicho, sennie, aaaaa...

to nie potrzeba juz kolejnego admina? kurcze, a juz
                                              liczylem na fuche :)))
                                              • eela Re: Osly jeszcze raz 26.05.02, 20:19
                                                Nie martw się, na pewno cos się wkrótce znajdzie :-)
                                                • mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 26.05.02, 21:16
                                                  eela napisał(a):

> Nie martw się, na pewno cos się wkrótce znajdzie :-)

byloby super :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka