Gość: Osly IP: 217.197.165.* 21.05.02, 17:09 Tak, tak, wlasnie tu. Bardzo malo pracy, a kasa jakas pewnie z tego jest. Link Zgłoś Obserwuj wątek
eela Re: Osly chca tu pracowac 22.05.02, 08:21 Gość portalu: Osly napisał(a): > Tak, tak, wlasnie tu. Bardzo malo pracy... To pozory :-). Odpisywanie na tym forum nie jest jedynym zajęciem adminów. Link Zgłoś
_kontrabeata_z_szufelka_ Re: Osly chca tu pracowac 22.05.02, 09:31 eela napisał(a): > > To pozory :-). Odpisywanie na tym forum nie jest jedynym zajęciem adminów. pani eela wie, bo pani eela jest adminem Link Zgłoś
Gość: Osly Odpowiadamy kolezance Eeli IP: 217.197.165.* 22.05.02, 11:12 1. prosze nie wyreczac admina 2. nie pisalismy o odpowiadaniu ale wyrzucaniu kretynskich watkow na nasza lawke 3. opdpowiadanie nie jest konieczne - jest tylko grzeczne 4. kolezanka niech zajmie sie raczej biciem kolejnych rekordow w wypisywaniu postow 5. dobrego samopoczucia w zalewie postowego debilizmu (przynajmniej na forum W- wa) zycze Link Zgłoś
eela Re: Odpowiadamy oslom 22.05.02, 11:59 Gość portalu: Osly napisał(a): dobrego samopoczucia w zalewie postowego debilizmu (przynajmniej na forum W- > wa) zycze Niestety samopoczucia dobrego nie mam, posty oceniam tak samo. Pisałam do admina u nas na forum wczoraj (wątek jest na forum W-wa) i nie tylko ja, dopisało sie kilka osób. Nie wiem, dlaczego nikt w Stołku nie reaguje. Śmietnik mamy nieprawdopodobny. Wyrzucanie postów ma sens wtedy, gdy sa bulwersujace. Niestety, admin ze Stołka reaguje grubo po czasie i wyrzuca wątki hurtowo wtedy, gdy już wszyscy zapomnieli o co chodzi. Link Zgłoś
Gość: Osly My tez odpowiadamy IP: 217.197.165.* 22.05.02, 12:14 Bulwersujace - zalezy co kogo bulwersuje. Nie sa wyrzucane watki/posty obrazajace konkretne osoby, nie sa wyrzucane watki wulgarne, nie sa wyrzucane posty puste, nie sa wyrzucane watki w 100% nie pasujace do konkretnego forum. Kiedys admin wyrzucal sporo - od czasu kiedy efekty jego pracy zaciera 3-dniowy termin usuwania postow z naszej laki - prawie nie robi nic. Sa takie dni, kiedy na forum W-wa wiekszosc watkow to wypociny forumowych onanistow-debili - zakichanym obowiazkiem admina jest widziec to i reagowac. W trakcie porannej poniedzialkowej awarii na forum jakos nie dostrzeglem jego odpowiedzi na liczne pytania ani wyjasnienia co naprawde sie stalo - chociazby na tym forum (bo ono zostalo powaznie dotkniete awaria). No i co? Dobry admin czy zly? Link Zgłoś
eela Re: My tez odpowiadamy 22.05.02, 12:57 Gość portalu: Osly napisał(a): > Bulwersujace - zalezy co kogo bulwersuje. Nie sa wyrzucane watki/posty > obrazajace konkretne osoby, nie sa wyrzucane watki wulgarne, nie sa wyrzucane > posty puste, nie sa wyrzucane watki w 100% nie pasujace do konkretnego forum. > Kiedys admin wyrzucal sporo - od czasu kiedy efekty jego pracy zaciera 3-dniowy > termin usuwania postow z naszej laki - prawie nie robi nic. Sa takie dni, kiedy > na forum W-wa wiekszosc watkow to wypociny forumowych onanistow-debili - > zakichanym obowiazkiem admina jest widziec to i reagowac. W trakcie porannej > poniedzialkowej awarii na forum jakos nie dostrzeglem jego odpowiedzi na liczne > pytania ani wyjasnienia co naprawde sie stalo - chociazby na tym forum (bo ono > zostalo powaznie dotkniete awaria). No i co? Dobry admin czy zly? Osly zgadzam się z Toba całkowicie jeśli chodzi o ocene sytuacji na forum warszawskim. Może niejasno wcześniej napisałam albo Ty źle zrozumiałeś. I tez widzę jak juz napisałam, że admin na naszym forum nie reaguje nie tylko na woąłnie z forum, ale też na maile. Ale chyba nie jest to spowodowane tym, ze po 3 dniach wątki sa usuwane. Poprzednio tez tak bywało, ze oprócz zapału w usuwaniu wątków admin miał też okresy długiego lenistwa. Zreszta pytałam tu na tym forum, czy nie moznaby zostawić ostatniego wątku własnie po to, zeby wiedziec kiedy admin ostatni raz nas odwiedzał. Odpowiedzi niestety tez się nie doczekałam. Poza tym adminów jest jakby dwóch. Ten tutaj jest raczej od forów tematycznych. My powinnismy dręczyc admina ze Stołka, bo do niego jest bliżej. Wyslij do niego maila, może poskutkuje, bo na mój nie zareagował. Pozdrawiam Link Zgłoś
eela Re: My tez odpowiadamy 22.05.02, 12:59 Gość portalu: Osly napisał(a): W trakcie porannej > poniedzialkowej awarii na forum jakos nie dostrzeglem jego odpowiedzi na liczne > > pytania ani wyjasnienia co naprawde sie stalo - chociazby na tym forum (bo ono > zostalo powaznie dotkniete awaria). No i co? Dobry admin czy zly? Ja też odpowiedzi nie zauważyłam Link Zgłoś
Gość: Osly Osly jeszcze raz IP: 217.197.165.* 22.05.02, 13:17 Nie bede wysylal listow, bo zakichanym obowiazkiem admina - wszystko jedno, ktorego - jest odpowiadanie na nasze posty. I dlatego w innym watku prosilismy, zebys nie odpowiadala na nasz post - nie dlatego , ze jestesmy niegrzeczne (my jestesmy tylko uparte), ale dlatego, zeby brak odpowiedzi klul w oczy i admina i uczestnikow. Jesli nie odpowie na publiicznie zadane pytanie, to po co ma odpowiadac na prywatne? Pewne jest to, ze aktywnosc admina zmalala w ciagu kilku miesiecy do zera (jestem pilnym obserwatorem - codziennie - zawartosci oslich lawek), i pewne jest to, ze wystarczy jedna osoba, ze stalym lub bezplatnym dostepem do sieci zeby zgnoic kazde forum. Admin tez to powinien wiedziec i cos zrobic - jesli nie chce, niech sie z nami zamieni na miejsce. Link Zgłoś
eela Re: Osly jeszcze raz 22.05.02, 13:30 Gość portalu: Osly napisał(a): > Nie bede wysylal listow, bo zakichanym obowiazkiem admina - wszystko jedno, > ktorego - jest odpowiadanie na nasze posty. I dlatego w innym watku prosilismy, > zebys nie odpowiadala na nasz post - nie dlatego , ze jestesmy niegrzeczne (my > jestesmy tylko uparte), ale dlatego, zeby brak odpowiedzi klul w oczy i admina > i uczestnikow. Jesli nie odpowie na publiicznie zadane pytanie, to po co ma > odpowiadac na prywatne? Pewne jest to, ze aktywnosc admina zmalala w ciagu > kilku miesiecy do zera (jestem pilnym obserwatorem - codziennie - zawartosci > oslich lawek), i pewne jest to, ze wystarczy jedna osoba, ze stalym lub > bezplatnym dostepem do sieci zeby zgnoic kazde forum. Admin tez to powinien > wiedziec i cos zrobic - jesli nie chce, niech sie z nami zamieni na miejsce. Admin oczywiście powinien być na bieżąco. Ale nie jestem pewna czy w ogóle w Stołku jest osoba konkretnie odpowiadająca za forum. Może tam to funkcjonuje na zasadzie, że kto ma trochę czasu to zajmuje sie osla ławką? I w ten właśnie sposób nikt sie nią nie zajmuje?. Może admin się wypowie? Link Zgłoś
Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: 217.197.165.* 22.05.02, 13:56 A co z forum Wroclaw - ma wlasna - pusta - osla lawke. A co z kaganem na forum kultura. Nie zagladamy na forum kraj czy informacje dnia, a tam chyba dopiero jest zabawa - dlatego tam nie zagladamy. A admin robi wszystko, zebysmy przestali zagladac w inne miejsca - toc on chyba agent Onetu? Link Zgłoś
eela Re: Osly jeszcze raz 22.05.02, 14:17 Forum wrocławskie kiedys było bardzo dobre. Teraz tez podupadło. Tam osla ławka w ogóle nie funkcjonuje. Kiedys przy okazji konkursu z okazji 100 - tysięcznego postu nawet napisałam do reda, bo jest tam kilkunastotysięczny watek pustych postów. Otrzymałam odpowiedź, ze wszystko jedno gdzie sa umieszczone posty, czy na oslej ławce, czy tez poza nią, bo i tak wszystkie licza się do ogólnej liczby postów. Było to dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Wydawało mi sie, zgodnie z logiką, ze listy z oslej ławki sa odliczane. Tak niestety nie jest i nie wiem dlaczego. Widocznie nie wszystko musi byc logiczne. Kagan był swego czasu zablokowany. Ja na forum Świat, Informacje Dnia i Kraj z zasadzie nie zagladam. Ostatnio najchętniej czytam "Ogrody" Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Osly jeszcze raz IP: 217.197.165.* 22.05.02, 15:43 Kazdy - do czasu - znajdzie swoj azyl (bywam na ksiazkach, TV i internecie), ale jesli admini nie beda ostro reagowac to idioci zwycieza - poczekajmy do wakacji. Choc szczerze mowiac watpie by wakacje czy urlop byly dla nich szczegolnym okresem, bo by tak bylo, trzeba sie gdzies uczyc lub pracowac. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 22.05.02, 17:18 eela napisał(a): > Forum wrocławskie kiedys było bardzo dobre. Teraz tez podupadło. Tam osla ławka > > w ogóle nie funkcjonuje. Kiedys przy okazji konkursu z okazji 100 - tysięcznego > > postu nawet napisałam do reda, bo jest tam kilkunastotysięczny watek pustych > postów. Otrzymałam odpowiedź, ze wszystko jedno gdzie sa umieszczone posty, czy > > na oslej ławce, czy tez poza nią, bo i tak wszystkie licza się do ogólnej > liczby postów. Było to dla mnie ogromnym zaskoczeniem. Wydawało mi sie, zgodnie > > z logiką, ze listy z oslej ławki sa odliczane. Tak niestety nie jest i nie wiem > > dlaczego. Widocznie nie wszystko musi byc logiczne. > Kagan był swego czasu zablokowany. serio? a u nas teraz jest separatysta zablokowany :D a kagan mozna tepic, jak osly poprosza to go wykurze z kultury, jak pare miesiecy temu czesto tam przesiadywalem to go nie bylo praktycznie w ogole :))) Link Zgłoś
Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.02, 21:01 Masz farta bo separatysta byl zalogowany - ciekawe, zablokowanie loginu tak go uciszylo? W W-wie jest pndzelek - laczy sie przez Tepse, jest pan_laga, kilku sie do nich niesmialo przylacza - efekt: kupa gowna, ktora moze wyrzucic tylko admin. A ten w W-wie nic nie wyrzuca. Na globalnej lawce sa w 99% watki antysemickie, ale reszta knotow zostaje - nie wiemy dlaczego. Moze masz jakies pomysl? Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 23.05.02, 19:32 Gość portalu: Osly napisał(a): > Masz farta bo separatysta byl zalogowany - ciekawe, zablokowanie loginu tak go > uciszylo? obawiam sie, ze jesli naprawde go zbanowali to juz nawet konta nie zalozy :D W W-wie jest pndzelek - laczy sie przez Tepse, jest pan_laga, kilku > sie do nich niesmialo przylacza - efekt: kupa gowna, ktora moze wyrzucic tylko > admin. A ten w W-wie nic nie wyrzuca. Na globalnej lawce sa w 99% watki > antysemickie, ale reszta knotow zostaje - nie wiemy dlaczego. Moze masz jakies > pomysl? hmm... w wawie nie bywam w ogole. na kulturze moglbym wojowac, ale naprawde nie wiem, czy w wawie bym dal rade. bo chyba o polemike z nimi nie chodzi, no nie? Link Zgłoś
eela Re: Osly jeszcze raz 23.05.02, 08:03 mikolaj7 napisał(a): > > Kagan był swego czasu zablokowany. > > serio? a u nas teraz jest separatysta zablokowany :D Oooo, a od kiedy jest zablokowany? Cieszę się razem z Tobą :-) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 23.05.02, 19:33 eela napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > > Kagan był swego czasu zablokowany. > > > > serio? a u nas teraz jest separatysta zablokowany :D > > Oooo, a od kiedy jest zablokowany? Cieszę się razem z Tobą :-) > chyba ponad tydzien juz bedzie :))) akcja informacyjna i zalanie adminow mailami poskutkowalo :))) Link Zgłoś
Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 21:56 Admin przyblokowal separatystom adres - efekt zdumiewajacy. Bo przeciez moga zalozyl nowe konto lub laczyc sie przez numer dostepowy. Kagan laczy sie IP uniwersytetu w Australii oraz sporego australijskiego providera - i co, czy mozna zablokowac takie IP? Moge powiedziec jedno - potrzebne sa dwa rodzaje zdarzen: bojkot watkow zakladanych przez swirow i kasowanie ich przez admina. W W-wie admin wywalil wlasnie na lawke kilka (6) watkow z udzialem debila - ale on w ciagu ostatnich dni zalozyl co najmniej 50. Tak wiec wszystko w rekach admina - co powtarzam juz chyba z 10 raz. Link Zgłoś
eela Re: Osly jeszcze raz 24.05.02, 09:19 Oczywiście, że moga założyc nowe konto, ale to juz nie to samo. Z nowym kontem sa jakby nowa osobą. To jednak czesto skutkuje. Oczywiście najlepiej by było gdyby wywalac wszystkie głupie wątki na bieżąco Link Zgłoś
Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: 217.197.165.* 24.05.02, 11:59 Polecamy konta: separatysta_limanowski, separatysta_z_limanowa, separatysci_z_limanowa itd. Ale, jak widac, dla niektorych reakcja admina jest ciosem dosc mocnym. Dewiant pndzelek sie zalogowal - admin bedzie mial co blokowac. Ale czy potem zrezygnuje z wypisywania bzdur - zobaczymy. Wydaje nam sie, ze idioci maja kilkudniowe okresy aktywnosci, po ktorych zdecydowanie sie nudza forum - no bo odpowiedzi na ich posty sa w zasadzie ciagle takie same. Generalnie nasze sugestie do admina sa takie: 1. kasowac natychmiast i bez pardonu watki, w ktorych gromadza sie posty puste, obrazliwe lub po prostu kretynskie (a nie tylko antysemickie) 2. wprowadzic instytucje kasowania pojedynczych postow 3. zlikwidowac liczniki przy oslich lawkach, bo te z powodu usuwania postow po 3 dniach nie maja sensu i nabijaja statystyka wylacznie samemu forum (a po niedawnej zmianie nie nabijaja staystyki poszczegolnym forom - a to chyba pachnie moralnoscia Kalego) 4. przy duzej ilosci kasowanych watkow przedluzyc czas ich pobytu na oslej lawce - zeby kazdy kretyn zdazyl zorientowac sie co sie stalo z jego wypocinami. Link Zgłoś
eela Re: Osly jeszcze raz 24.05.02, 15:00 Gość portalu: Osly napisał(a): > Polecamy konta: Lepiej niczego nie polecaj :-), bo wypowiesz w złą godzinę > Generalnie nasze sugestie do admina sa takie: > 1. kasowac natychmiast i bez pardonu watki, w ktorych gromadza sie posty puste, > obrazliwe lub po prostu kretynskie (a nie tylko antysemickie) > 2. wprowadzic instytucje kasowania pojedynczych postow To jest dobry pomysł, bo czasami wątek jest całkiem fajny a tylko jeden czy dwa posty nadaja sie do wyrzucenia > 3. zlikwidowac liczniki przy oslich lawkach, bo te z powodu usuwania postow po > 3 dniach nie maja sensu i nabijaja statystyka wylacznie samemu forum (a po > niedawnej zmianie nie nabijaja staystyki poszczegolnym forom - a to chyba > pachnie moralnoscia Kalego) Juz nie nabijaja statystyki, bo sa odliczane od dziś. Jako liczniki moga zostac jako dowód na głupotę forumowiczów. Warszawa tu niestety przoduje. > 4. przy duzej ilosci kasowanych watkow przedluzyc czas ich pobytu na oslej > lawce - zeby kazdy kretyn zdazyl zorientowac sie co sie stalo z jego wypocinami Z tym się nie zgadzam. Pndzelek tylko dlatego przestał pisac, że nie ma nigdzie sladów jego działalności. Wszystkie posty przelatuja wysoko nad ławką :-)). Z reguły na oślej ląduja posty tych samych forumowiczów więc na nich dłuższe przebywanie listów na ławce nie zrobi wrażenia ujemnego. Link Zgłoś
Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: 217.197.165.* 24.05.02, 15:20 Wydawalo nam sie, ze wycinanie bez sladu (czy tez z krotkim 3-dniowym sladem), to namiastka arbitralnej cenzury - pozostawianie postow (jak kiedys) na dluzej, to wyraz dobrych intencji admina - nie kasujemy, tylko przesuwamy. Link Zgłoś
eela Re: do oslow 24.05.02, 15:48 Myslę, że powodem tego jest zalanie postami o I.S (wiecie o kogo chodzi? nie piszę, żebyśmy nie polecieli do gwiazd :-)). To jednak poskutkowało. Zgadzam się z tym, ze to pewnego rodzaju cenzura, ale korzyści chyba w tym przypadku (mówię o I.S.) przewyzszyły straty. Chciałam dodac tak dla informacji ciekawostkę z życia w USA. Że to kolebka współczesnej demokracji mówic nie trzeba. A jednak ludzie w imie wyższych celów potrafia się sami ograniczać, rezygnujac z pewnych swobód obywatelskich. Np. w niektórych rejonach nieletni po którejs tam godzinie wieczornej nie moga się wałęsac po ulicach. A jak się skonczył taki pomysł w Warszawie wszyscy dobrze wiemy... Dlatego wydaje mi się, że dobrze jest sporządzić bilans ewentualnych strat i zysków. Link Zgłoś
Gość: Osly Osly coraz bardziej chca tu pracowac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 18:40 Na forum kultura watek z Kaczmarskim - agentem CIA ma sie swietnie, jakis sasiad kagana z sali szpitalnej zaklada poswiecone mu watki - w tym czasie admin wyrzuca watek z apelem niejakiej Kasi Kowalskiej w obronie niejakich koni (znamy, znamy) i motywuje to (bardzo niescisle) brakiem postow w tym watku (byly, malo, ale byly - pisali w nich ludzie, ze poparli apel KK). Sumujemy - admin ma klopoty ze wzrokiem. W dzisiejszej GW jest test pozwalajacy sprawdzic, czy przypadkiem nie jest sie chorym na jakas chorobe oczu - polecamy adminowi. Link Zgłoś
eela Re: Osly coraz bardziej chca tu pracowac 24.05.02, 22:41 Tez nie wiem dlaczego został usuniety ten wątek, chyba został potraktowany jako komercyjny Link Zgłoś
Gość: antyeela Re: do eeli-adminatory tego forum IP: *.waw-bro.leased.ids.pl 25.05.02, 01:33 eela napisał(a): > Myslę, że powodem tego jest zalanie postami o I.S (wiecie o kogo chodzi? nie > piszę, żebyśmy nie polecieli do gwiazd :-)). To jednak poskutkowało. > > Zgadzam się z tym, ze to pewnego rodzaju cenzura, ale korzyści chyba w tym > przypadku (mówię o I.S.) przewyzszyły straty. > > Chciałam dodac tak dla informacji ciekawostkę z życia w USA. Że to kolebka > współczesnej demokracji mówic nie trzeba. A jednak ludzie w imie wyższych celów > > potrafia się sami ograniczać, rezygnujac z pewnych swobód obywatelskich. Np. w > niektórych rejonach nieletni po którejs tam godzinie wieczornej nie moga się > wałęsac po ulicach. A jak się skonczył taki pomysł w Warszawie wszyscy dobrze > wiemy... > Dlatego wydaje mi się, że dobrze jest sporządzić bilans ewentualnych strat i > zysków. chrzanisz jak zwykle. nie trzeba było dawać kosza twojemu wielbicielowi panu_ladze i w ogóle przetrzyj sobie bryle albo poradź się w kwestii zdrowia psychicznego twojej wielkiej przyjaciółki ani K. (wiadomo od czego ten skrót K.) i wogóle kocham panią pani eelu nad rzycie Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 24.05.02, 19:48 Gość portalu: Osly napisał(a): > 2. wprowadzic instytucje kasowania pojedynczych postow juz istnieje. na forum Krakowskim wycieto wszystkie posty separatysty (te nowe, bo jakeis na pewno sie uchowaly). poszly do kosza, nie na osla lawke. Link Zgłoś
Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 22:31 Dobra wiadomosc, tak trzymac. Link Zgłoś
eela Re: Osly jeszcze raz 24.05.02, 22:39 A w Warszawie czegos takiego nie praktykuje się :-(. Trzeba by założyc jakiś bank informacji :-) Link Zgłoś
Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 22:51 W Warszawie wogole malo co sie praktykuje. A gdzie indziej - z watku o gafach (reklamowanego na 1. stronie forum) wycieto post kagana o Wojtyle. Moze stolek sie o tym kiedys dowie. Poza tym halas wokol watkow idiotow przyniosl pewne efekty - kagan dzis nic nie napisal, pndzelek spuscil z tonu (zalogowal sie, spowaznial) - zrobilo sie jakos cicho, sennie, aaaaa... Link Zgłoś
eela Re: Osly jeszcze raz 24.05.02, 23:01 Wszystkich ogarnął sen złoty...i osly nie moga sobie poryczec :-). Chciałam zapytac jakiej płci sa osly, bo sie nie moge zorientowac? Link Zgłoś
Gość: Osly Re: Osly jeszcze raz IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 23:41 Z plcia jest pewien problem, bo polowa to samce, a polowa samice. Same mamy z tym problem... Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 25.05.02, 17:15 Gość portalu: Osly napisał(a): > W Warszawie wogole malo co sie praktykuje. A gdzie indziej - z watku o gafach > (reklamowanego na 1. stronie forum) wycieto post kagana o Wojtyle. Moze stolek > sie o tym kiedys dowie. Poza tym halas wokol watkow idiotow przyniosl pewne > efekty - kagan dzis nic nie napisal, pndzelek spuscil z tonu (zalogowal sie, > spowaznial) - zrobilo sie jakos cicho, sennie, aaaaa... to nie potrzeba juz kolejnego admina? kurcze, a juz liczylem na fuche :))) Link Zgłoś
eela Re: Osly jeszcze raz 26.05.02, 20:19 Nie martw się, na pewno cos się wkrótce znajdzie :-) Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Osly jeszcze raz 26.05.02, 21:16 eela napisał(a): > Nie martw się, na pewno cos się wkrótce znajdzie :-) byloby super :-) Link Zgłoś