eela 22.07.02, 12:01 Do czego służy na forum warszawskim podforum Zmiany? To jest kopia wszystkich podforów. Czy ja czegoś nie dostrzegam? Link Zgłoś Obserwuj wątek
maas Re: Podforum Zmiany 22.07.02, 17:38 To jest dawniejsze forum "Co zmienic w Warszawie?", teraz zmienilam nazwe na "Co zmienic?", chyba bedzie czytelniej. Link Zgłoś
eela Re: Podforum Zmiany 22.07.02, 19:01 Dziękuję, tak jest lepiej. Poza tym wróciła poprzednia faktyczna zawartość tego forum. :-) Link Zgłoś
eela Re: Podforum Zmiany 23.07.02, 00:12 Sprostowanie do poprzedniego postu. W "Co zmienic" inaczej wygląda strona niz w pozostałych podforach. Na górze widac wszystkie podfora warszawskie. Na pozostałych podforach tego nie ma, jest tylko tytuł danego forum. Dlatego odnosiłam cały czas wrażenie, ze jest to kopia głównego forum, nie spoglądałam na posty i nie rozumiałam do czego odnoszą się Zmiany. Może by to ujednolicić, tzn. na stronie forum "Co zmienić?" zostawic tylko tytuł, tak jak ma to miejsce na pozostałych podforach? Link Zgłoś
zdzicha Re: Podforum Zmiany 24.07.02, 12:50 eela napisała: > Dziękuję, tak jest lepiej. Poza tym wróciła poprzednia faktyczna zawartość > tego forum. :-) Pani Eelu, pani ma takie "chody" w administracji, niech pani załatwi, żeby wreszcie uruchomili zaznaczanie postów jako przeczytanych opcją "następny list". Bardzo proszę. zdrv zdzicha Link Zgłoś
eela Re: Podforum Zmiany 24.07.02, 14:06 O poprawienie opcji następny/poprzedni upominamy sie wszyscy od dawna, łącznie ze mną. Skoro jednak osoba odpowiedzialna wypoczywa, trzeba wziąć chwilowo na wstrzymanie :-) Link Zgłoś
eela Re: Podforum Zmiany 23.07.02, 23:40 Dziekuję. W czasie zmian wywróciła się kolejnośc alfabetyczna podforów :-), dwie linijki są do przestawienia. Link Zgłoś