Gość: kixx Re: Zamknąłem forum MAŁY CZŁONEK IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 16:47 mogles tylko zmienic nazwe ps.sprawdzimy,sprawdzimy Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Zamknąłem forum MAŁY CZŁONEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:57 Możliwe,ze tylko wzrok się pogorszył,widzisz niewyraźnie i stąd takie złudzenie...chociaż skoro składają wyrazy uznania,to nie sądzę ,żeby tak bez oględzin. Link Zgłoś
jaa_ga Re: Zamknąłem forum MAŁY CZŁONEK 28.06.05, 20:12 Noo...gratuluję, gratuluję. PS.Zakompleksiony proponuję zmienić na dumny_jak_paw he he Link Zgłoś
ugo Re: Zamknąłem forum MAŁY CZŁONEK 28.06.05, 21:54 > PS.Zakompleksiony proponuję zmienić na dumny_jak_paw he he He he, dobre dobre. Proponuję dać tej Pani ...ptaka ;-) Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Zamknąłem forum MAŁY CZŁONEK IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 29.06.05, 12:33 Buehehehehehehehehehehehehehehehehe!!! :-))))))))))))) Link Zgłoś
artur737 Re: Zamknąłem forum MAŁY CZŁONEK 28.06.05, 20:47 Troche szkoda. Miales plany by je sprzedac. Link Zgłoś
aniela Re: Zamknąłem forum MAŁY CZŁONEK 29.06.05, 00:07 a ja myslalam ze jestes organem, nie tylko czlonkiem Link Zgłoś
marianna.rokita dobra, pochwal sie ile ma teraz:) 29.06.05, 02:05 5,5 w porywach 6 ? Niemniej jednak gratuluje :) Link Zgłoś
Gość: musiałam przejść Re: Zamknąłem forum MAŁY CZŁONEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 07:17 aniela napisała: > a ja myslalam ze jestes organem, nie tylko czlonkiem Ooo organy Cię zwabiły ? W dodatku małe...widzę,żeś koneserka Eine Kleine Nacht Musik :)) Zaraz pewnie zleci się Eda,bo jej się wątek literacko skojarzy - Mały członek i morże:) A miltonia przyleci ,bo pomyśli,ze chodzi o Karolaka:) a Tebego to chyba zwabiło słowo "zamknąłem" :) Link Zgłoś
messja Re: Zamknąłem forum MAŁY CZŁONEK 30.06.05, 14:23 aniela napisała: > a ja myslalam ze jestes organem, nie tylko czlonkiem ciekawe ale jakos mnie nie dziwi obecnosc anieli na malym czlonku. tylko tyle sie po niej moznaspodziewac. Link Zgłoś
delvra Czas otworzyc forum NIECOWIEKSZY CZŁONEK 03.07.05, 02:49 Powodzenia i moze kiedys zalozysz forum CZLONEK NORMALNEJ WIELKOSCI. Szczerze zycze sukcesow na wyciagarce. Link Zgłoś