orissa 26.07.05, 22:29 serwisy.gazeta.pl/magia/1,36421,2686231.html Waga jest od 23.09 do 23.10 a nie od 21.09 Link Zgłoś Obserwuj wątek
orissa Re: Błąd w horoskopie 26.07.05, 22:36 are.1 napisał: > Ty serio czytujesz horoskopy? Przeglądam większość serwisów na portalu. Między innymi Magię. Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Błąd w horoskopie 26.07.05, 22:37 Orisso:) Waga jest jak podaja niektorzy od 24.10. :) Sluze linkami :) Link Zgłoś
orissa Re: Błąd w horoskopie 26.07.05, 22:42 marianna.rokita napisała: > Orisso:) Waga jest jak podaja niektorzy od 24.10. > :) > > Sluze linkami :) Nie wierzę :) Dawaj linki :) Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Błąd w horoskopie IP: *.acn.waw.pl 26.07.05, 22:43 no wprost nie moge sie doczekac tych linkow Link Zgłoś
orissa Re: Błąd w horoskopie 26.07.05, 22:44 Gość portalu: kixx napisał(a): > no wprost nie moge sie doczekac tych linkow ty nie musisz :P nie dla ciebie one :P Link Zgłoś
marianna.rokita A masz: link pierwszy: 26.07.05, 22:45 cyberdzioucha.net/staticpages/index.php?page=20030926135550576 Link Zgłoś
marianna.rokita Re: A masz: link pierwszy: 26.07.05, 22:46 Oooo Orisso pol papierosa bym dala,ze tam bylo 24.X :) Prosze nie hackowac strony :))))))))))))))))))))))))))) Link Zgłoś
orissa Re: A masz: link pierwszy: 26.07.05, 22:48 marianna.rokita napisała: > Oooo Orisso pol papierosa bym dala,ze tam bylo 24.X :) Nie chcę, nie palę :)))) > Prosze nie hackowac strony :))))))))))))))))))))))))))) Nie umiem jeszcze ;)))) Link Zgłoś
marianna.rokita Re: A masz: link pierwszy: 26.07.05, 22:51 Eee tam nie umiesz:) Juz Ci swietnie idzie :DDDDDD :P Link Zgłoś
orissa Re: A masz: link pierwszy: 26.07.05, 22:47 Zaraz po łapkach dostaniesz! Na stronie z linka jak wół stoi namalowane: "WAGA Słońce w Znaku Wagi przebywa od 24.09-23.10" A Ty piszesz "od 24.10". Ładnie to tak mnie w maliny wpuszczać?:) Link Zgłoś
marianna.rokita Re: A masz: link pierwszy: 26.07.05, 22:50 Dobra wal lapka w kosz,za wprowadzanie Szanownego Gremium w blad. A nastepnym razem prosze nie hackowac strony :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Skoro ja mogiem wedlOg niektUrych byc Chakjerem to czemu np. ty nie? Oooo albo taki Tebe. Ten to potrafi tak zhakowac watek, ze sladu po nim nie ma:))))))) Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: A masz: link pierwszy: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:48 cyberdziołcha? Niech to szlag. Bije na głowę madafakę.net. Link Zgłoś
Gość: cakiem_nowy Re: A masz: link pierwszy: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:49 > Bije na głowę madafakę.net. Czy tam joł.madafakę.net Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Błąd w horoskopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:46 Redaktorom z Przyjaciółki nigdy by się podobna wpadka nie przytrafiła. Albo z Tiny. To pisma na poziomie są. Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Błąd w horoskopie 26.07.05, 22:47 A Chwila dla Ciebie,Naj i Na Zywo, Blaski i Cienie??? Juz nie sa na poziomie? Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Błąd w horoskopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:50 marianna.rokita napisała: > A Chwila dla Ciebie,Naj i Na Zywo, Blaski i Cienie??? Juz nie sa na poziomie? Powyższe to elita. Przyjaciółka, Tina i Gazeta Wyborcza mogą jedynie im pozazdrościć. Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Błąd w horoskopie 26.07.05, 22:53 Bez watpienia.Ecchhh ta gazeta. Same cienie,zadnych blaskow, NAJbardziej zwariowane towarzycho na forum calkiem NA ZYWO. I tu spedzasz dluuga CHWILE DLA CIEBIE.... Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Błąd w horoskopie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:14 marianna.rokita napisała: > Bez watpienia.Ecchhh ta gazeta. Idzie z duchem postępu jednak. Przynajmniej nie promuje jakichś mocherków, pielgrzymek bądź klęczenia w kościele, tylko coś co jest trendy. Można se horoskop przeczytać, biorytma przeanalizować, a kiedyś nawet wróżki spytać o radę (sic). Świat idzie do przodu. Ku lepszemu idzie, znaczy. Czuć postęp. Serce roście, jak mawiał słynny radziecki poeta Sofronow, patrząc na te czasy. Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Wiesz, Nowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:33 orissa napisała: > Nawet Cię lubię w tym wątku :P Stawiasz mnie właśnie w bardzo złym świetle. (idę się otrząsnąć albo nawet walnę przysłowiowego kielicha i zagryzę korniszonem) Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wiesz, Nowy... 26.07.05, 23:36 Wiesz Ori ? Ja go chyba w tym watku tez. No to teraz powinien sie powiesic. Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Wiesz, Nowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:46 > No to teraz powinien sie powiesic. Teraz to sami mnie powieszą (oni, nie pytaj kto, bo też zadyndasz). Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wiesz, Nowy... 26.07.05, 23:54 Wole nie pytac. Oni to straszni ludzie :)))))) Rozumiem,ze ONI czesto cie nachodza i przesladuja ? W razie czego nie martw sie. Mnie tez. Jednoczmy sie.Siła w KUPIE! Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Wiesz, Nowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:31 marianna.rokita napisała: > Wole nie pytac. Oni to straszni ludzie :)))))) Chodzi o Żydów (teraz musisz zginąć, hiehiehie) Link Zgłoś
orissa Re: Wiesz, Nowy... 27.07.05, 08:51 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > > No to teraz powinien sie powiesic. > > Teraz to sami mnie powieszą (oni, nie pytaj kto, bo też zadyndasz). Nie daj się :) A jak wstaniesz, to się pokaż, żeby było wiadomo, że żyjesz. Link Zgłoś
orissa Re: Wiesz, Nowy... 26.07.05, 23:40 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > orissa napisała: > > > Nawet Cię lubię w tym wątku :P > > Stawiasz mnie właśnie w bardzo złym świetle. Nie martw się, już zgasiłam, możesz siedzieć po ciemku :) > (idę się otrząsnąć albo nawet walnę przysłowiowego kielicha i zagryzę korniszon > em) Nie bądź taki, podziel się. Kielichem, nie korniszonem. Link Zgłoś
Gość: cakiem_nowy Re: Wiesz, Nowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:47 orissa napisała: > > (idę się otrząsnąć albo nawet walnę przysłowiowego kielicha i zagryzę > korniszon > > em) > > Nie bądź taki, podziel się. Kielichem, nie korniszonem. Jak Ci się ręka do słoika zmieści to proszę urzejmie ;) Link Zgłoś
marianna.rokita zostawcie! 27.07.05, 00:01 mi jednego cornisha*. Tfu korniszona. * przypisek autora = cornish rex= rex kornwalijski = rasa kota. Link Zgłoś
orissa Re: Wiesz, Nowy... 27.07.05, 08:50 Gość portalu: cakiem_nowy napisał(a): > > Nie bądź taki, podziel się. Kielichem, nie korniszonem. > > Jak Ci się ręka do słoika zmieści to proszę urzejmie ;) Nie kumam. Pijesz ze słoika?:) Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Wiesz, Nowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:30 > > Jak Ci się ręka do słoika zmieści to proszę urzejmie ;) > > Nie kumam. Pijesz ze słoika?:) Mam w nim korniszony (noco?). Piję kulturalnie ze szklanki (musztardówki). Link Zgłoś
orissa Re: Wiesz, Nowy... 27.07.05, 20:35 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > > > Jak Ci się ręka do słoika zmieści to proszę urzejmie ;) > > > > Nie kumam. Pijesz ze słoika?:) > > Mam w nim korniszony (noco?). Piję kulturalnie ze szklanki (musztardówki). Eee to Ty tak specjalnie, jak ja mówię, że nie na korniszona, tylko na kielicha, to Ty mi do słoika sięgać każesz...Sknerus jesteś jak nie wiem co :) Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Wiesz, Nowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 20:44 A bo mie się rozchodziło, ja chciałem tylko, znaczy, tego... yyyyy... barman! litra czystej i słoik ogórków! Link Zgłoś
orissa Re: Wiesz, Nowy... 27.07.05, 20:53 Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a): > A bo mie się rozchodziło, ja chciałem tylko, znaczy, tego... yyyyy... barman! > litra czystej i słoik ogórków! I paczkę pieprzu, bo coś się chyba przeziębiłam.:-/ Link Zgłoś
jabbur Re: Błąd w horoskopie 27.07.05, 16:39 Na całe szczęście nie jest to forumowy horoskop ;] j/a Link Zgłoś
jaceq Re: Błąd w horoskopie 28.07.05, 18:41 orissa napisała: > Błąd w horoskopie No, faktycznie. Jak oni mogli! Przecież to jest sprawa wagi państwowej, że waga jest od 31.06 do 17.09. Przez to cały piękny plan w ... _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Link Zgłoś
oneline Re: horoskopy,wróżby,przepowiednie etc.. 29.07.05, 09:28 Polecam jeszcze dla autora wątku część sennika egipskiego: www.patataj.com/09_rozmaitosci/sennik_02.html Link Zgłoś