kontrkultura 30.11.02, 14:47 A kto nie chce? Kazdy wie, co to znaczy byc czlowiekiem z czyim zdaniem kazdy sie liczy, a nawet jezeli ktos sie nie liczy, to go pozniej mecza sumienie. ale jak sie stac tym czerwonym? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Niech Re: chce byc adminem !!!!!!!!!! IP: 217.197.165.* 30.11.02, 14:58 Duzo pytan. Ale na dwa mam odpowiedzi. Ja nie chce byc adminem. Ja chce miec duzo wolnego czasu, zeby sobie pozbytkowac na forum. Bez zobowiazan, bez godzin pracy, bez ograniczen. Odpowiedz na inne pytanie. Trzeba w tym portalu napisac i wyslac CV. I czekac. Najlepiej przed lustrem. Tam najlatwiej zauwazyc, czy juz sie jest czerwonym. Link Zgłoś
mikolaj7 hahaha :DD 30.11.02, 18:35 Gość portalu: Niech napisał(a): > Duzo pytan. Ale na dwa mam odpowiedzi. Ja nie chce byc adminem. Ja chce miec > duzo wolnego czasu, zeby sobie pozbytkowac na forum. Bez zobowiazan, bez godzin > > pracy, bez ograniczen. Odpowiedz na inne pytanie. Trzeba w tym portalu napisac > i wyslac CV. I czekac. Najlepiej przed lustrem. Tam najlatwiej zauwazyc, czy > juz sie jest czerwonym. mozna tez obrac trzecia droge, dluga i z wieloma przeszkodami... ;-)) Link Zgłoś