Dodaj do ulubionych

FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów

IP: *.pl / 192.168.1.* 08.01.03, 08:50
jak admini mogli dopuścic do tego, aby powstało forum "zgniłe jajniki, kacze
nóżki", sygnowane pzrez Lubiczów? CZy usuwanie postów z jednego forum to
jedno, a twozrenie chamskich forów to cos innego?
Zezwalanie internautom na obrażanie innych osób, publiczne wysmiewanie ich
chorób itp. poprzez udostepnianie im miejsca na forach prywatnych jest
naganne i zastanawiam się, co zrobic, aby w końcu admini usunęli raz na
zawsze lubiczów i ukrócili ich chamskie zagrywki, sparwa w obecnej postaci
kwalifikuje sie do rozsądzenia sądowego za naruszenie dóbr osobistych.

Oczekuję, że admini zajma sie forum "zgniołe jajniki" ( w dodatku jest
reklamowane jako nowe forum) i odpisza z łąski swojej na ten post. W
przeciwnym razie będę musiała ostrzej się tym zająć.
Obserwuj wątek
    • maas Re: FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów 08.01.03, 09:14
      Juz go nie ma, dziekuje za zgloszenie.
      • Gość: LIDIA Re: FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów IP: *.pl / 192.168.1.* 08.01.03, 09:35
        dziękuję bardzo za reakcję
    • zdzicha Re: FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów 08.01.03, 10:10
      Ty, Lidia, to chyba jakaś fanatyczna jesteś.
      • Gość: Niech Re: FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów IP: 217.197.165.* 08.01.03, 10:25
        Wicie co, zebyscie wy tacy rychli byli wtedy, kiedy kretyni zadeptuje wam forum
        jakby to byly Krupowki. Forum prywatne z definicji podlega innym regulom oceny
        niz sygnowane przez portal. W stwierdzeniu "zgnile jajniki" nie widze nic
        obrazliwego - i to bynajmniej nie z powodu, ze ich nie posiadam.
        Rozhisteryzowana autorka watku nie podala zadnych rozsadnych powodow (poza
        jajnikami - moze rzeczywiscie ma z nimi jakies problemy) do ingerencji adminow.
        Forum nuie bylo reklamowane, rozumiem, ze nazwy nowozalozonych forow pojawiaja
        sie automatycznie. Nie mam nic do dodania, bo i tak wszystko juz wicie.
        • Gość: ktos Proste rozwiazanie IP: *.acn.pl 08.01.03, 10:37

Ja sie nie zgodze, niektorych moze to razic (w tym moja skromna osobe, ja
          bardzo wrazliwy jestem). Ale jest na to prosty sposob. Niech obok
          forow 'roznych', 'towarzyskich' i 'edukacyjnych' powstanie sekcja
          fora 'obrzydliwe i glupie'. Tam te jajniki pasuja i nikomu przeszkadzac nie
          powinny.

A i to forum FAQowe tam tez by pasowalo.
          • Gość: Niech Re: Proste rozwiazanie IP: 217.197.165.* 08.01.03, 10:49
            Tak sie tych faqow czepilas, jakbys nie miala innych problemow. A przeciez
            masz - z jajnikami. Jajnikow sie czepiaj, ale ostroznie.
            • Gość: ktos Re: Proste rozwiazanie IP: *.acn.pl 08.01.03, 11:00
              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Tak sie tych faqow czepilas, jakbys nie miala innych problemow. A przeciez
              > masz - z jajnikami. Jajnikow sie czepiaj, ale ostroznie.

A skad Ci przyszlo do glowy, ze ja moge miec problemy z jajnikami? Nie ta plec,
              ofiaro.
              • Gość: Niech Re: Proste rozwiazanie IP: 217.197.165.* 08.01.03, 11:09
                A jak rozrozniasz wlasna (i cudza) plec? Po zapachu? To moze zwiesc na manowce.
                Sprobuj uzyc uszu. Tylko myj je czesto. Bo mnie temat zgnilych uszu strasznie
                razi. Poraza wrecz.
                • Gość: ktos Re: Proste rozwiazanie IP: *.acn.pl 08.01.03, 13:49
                  Gość portalu: Niech napisał(a):

> A jak rozrozniasz wlasna (i cudza) plec? Po zapachu? To moze zwiesc na
                  > manowce. Sprobuj uzyc uszu. Tylko myj je czesto. Bo mnie temat zgnilych uszu
                  > strasznie razi. Poraza wrecz.

No dobrze, ja moge przeprowadzic test, ale co Ty zrobisz, biedaku? A co do
                  zgnilizny, to to interesujace, ze zgnile uszy Cie raza, a jajniki nie... I co z
                  innymi fragmentami marnej osoby czlowieczej?
        • zdzicha Re: FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów 08.01.03, 10:38
          To dlatego, że admini maja uczulenie na Lubiczów. A może tylko na lubczyk, ale
          im się nazwy mylą?
          • Gość: LIDIA do Niech IP: *.pl / 192.168.1.* 08.01.03, 11:27
            najwidoczniej nie znasz sparwy, i nie wiesz kogo obrażano poprzez
            forum "zgniłe jajniki" - moje 2 kolezanki, w tym jedna cięzko chorą, przed
            operacją.
            Trzeba rozrózniac fanatyzm od przyzwoitości, nie uważasz?
            • Gość: Niech Re: do Niech IP: 217.197.165.* 08.01.03, 11:40
              Nie znam sprawy, poniewaz a) nic o nie nie napisalas oraz b) forum zostalo
              zlikwidowane. I jak tu poznawac jakiekolwiek sprawy?
              PS. Nalezy docenic Lubiczow, ze zamiast pisac o chorobach realnych postaci na
              otwartych forach, zalozyly prywatne temu tematowi poswiecone. Nalezy docenic
              tez twoja spostrzegawczosc, ze zdazylas to forum odnalezc swiezo po jego
              zalozeniu (bo tylko wtedy masz okazje zobaczyc jego tytul jako wyrozniony). A
              takze fakt, ze skojarzylas anonimowe jajniki z konkretnymi. Czy ty przypadkiem
              nie jestes ze Zlotopolic?
              PS2. Do Niecha, jesli laska. Tak jak miecha, Wiecha, Lecha, Wojciecha. Ale nie
              wydechu, tchu, mchu.
            • zdzicha Re: do LIDIA 08.01.03, 11:53
              Zgadza się, nie znam SPARWY, ani larwy, ani spawalni ani żadnych rzeczy
              związanych z metalem i robakami. Nie znam, bo się nimi nie interesuję. Podobnie
              jak nie interesuję sie cudzymi jajnikami, czy to świezymi, czy zgniłymi. Swoja
              drogą teraz, po nagłośnieniu SPRAWY chętnie poczytałabym, co tam Grażynka
              publikowała. Czy nadaje się to do prokuratora, czy można się zdrowo pośmiać.

P.S.
              Grażynko, czy to chodzi o to, co miałaś napisać tam gdzie wiesz?
              • Gość: !!@#kinol@$ Zdzicha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 13:04
                Obojętne czy lubicz to twoja mama, czy twoi koledzy od kielicha to co tu
                mowicie swiadczy o tym, ze jeteście odrażajacy, brudni, źli.
                Z Niech-już-stad-idzie prowokacyjnym szczeniacko i zanieczyszczającym fora
                nagminnie tupeciarzem na czele.
                • zdzicha Re: Zdzicha 08.01.03, 13:33
                  Co tam szeleścisz? Zajmij się czymś pożytecznym zamiast obrażać tu mnie i moich
                  kolegów od flaszki.
          • grazynka-lubicz Re: FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów 08.01.03, 11:28
            Buhahahhaha, ale ta Lidia to kretynka."Będę musiała ostrzej się tym zająć",
            no,no!"Sprawa się kwalifikuje do prokuratury".Ach,och już się boję, wsadzą mnie
            do pierdla i umrę z tęsknoty za moim Rysieńkiem.
            Buziaczki dla Niecha i Zdzichy!!!
            Kocham Rysia
            • Gość: LIDIA Re: FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów IP: *.pl / 192.168.1.* 08.01.03, 11:50
              dzieki grazynko za ciepłe słowa, byc może juz niedługo skończy sie twoja
              bezkarność.
              • grazynka-lubicz Re: Do Lidii 08.01.03, 12:02
                Do Ciebie nie pisałam,histeryczko tych ciepłych słów tylko do mojej Zdzichy i
                Niecha.
                Pozatym idiotko, gdybyś choć trochę znała się na prawie, to wiedziałabyś ,że
                zwrot "kacze nóżki" i "zgniłe jajniki" bez podania dokładnych personaliów
                właścicieli tychże, nie jest karalne i absolutnie nie podchodzi pod żaden
                sąd.Każdy może uznać ,że piszę o nim,buhahahaha!
                Na przyszłośc zanim coś napiszecie, ptasi móżdżku and co to się zastanów
                dokładnie, bo znów się skompromitujecie jak z tym mailem Anexxy do "Polityki".
                No nic najważniejsze dla nas jest to ,że udało nam się was znowu
                wkurzyć.Nerwowe koleżanki jesteście, oj nerwowe.Złość piękności szkodzi, a
                wtedy to Wam żadne kremy Diora i Chanela nie pomogą.Buhahahahaha!
                Kocham Rysia
                • zdzicha Re: Do Grażynki 08.01.03, 12:07
                  Grażynko, czy te wszystkie piękne panie, których Lidia jerst przedstawicielką
                  występują na forum Uroda?
                  • grazynka-lubicz Re: Do Zdzini 08.01.03, 12:18
                    Tak Zdziniu, to są te larwy z "Urody" co tylko Diory i Chanele uznają i gardzą
                    kobietami, których na to nie stać.Przodowały w tym niejaka Anexxa ( ta od
                    kaczych nóżek) ,Rooda,Helena, Agul (ta od jajników) i parę innych im podobnych.
                    Po wieliej akcji naszej rodziny część tych babsztyli wyniosła się na "Anex
                    Anexxy" w towarzyskich prywatnych , ale czasem jeszcze włażą na "Urodę".Główny
                    temat rozmów- jaki kremik sobie kupiłam do cycków, a jaki pod oczka, tudzież
                    jaka torebka pasuje do czerwonej spódniczki, albo jakie brylanty podostawały od
                    swoich mężczyzn( albo opiekunów, buhahahha).
                    Całuski Zdziniu.Grażynka
                    Kocham Rysia
                    • zdzicha Re: Do Grażynki - napisałam Ci maila (nt) 08.01.03, 12:29

• grazynka-lubicz Re: Zdziniu, już odpisałam (n/txt) 08.01.03, 12:37
                        Kocham Rysia
        • Gość: @#$kinol%^& Re: FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 12:56
          Histeryczny, awanturniczy i prowokacyjny to jestes ty. Wszędzie gdzie sie
          pojawisz robisz burdy jak stara baba z pretensjami i żadaniem ręki Banderasa.
          A już to twoje nieustanne molestowanie tego forum przyprawia i niecne odruchy.
          • Gość: Niech Re: FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów IP: 217.197.165.* 08.01.03, 13:04
            A kto to jest ta stara baba TY?
            • Gość: LIDIA DO GRAZYNKI I JEJ POPLECZNIKÓW IP: *.pl / 192.168.1.* 08.01.03, 13:20
              TAK SIE SKŁADA, ze czesto podawałas dokłądne namiary na anexxe, wraz z jej
              adresem itp. tak więc nie bądx taka pewna, ze nadal jestes bezkarna.

poza tym, wcale mnie nie wkurzyłaś- jestem pełna politowania zarówno dla
              ciebie, jak i dla twoich żenujących popisów.

• grazynka-lubicz Re: DO LIDII 08.01.03, 13:50
                Gość portalu: LIDIA napisał(a):

> TAK SIE SKŁADA, ze czesto podawałas dokłądne namiary na anexxe, wraz z jej
                > adresem itp. tak więc nie bądx taka pewna, ze nadal jestes bezkarna.
                >------------------------

Och, widzę ,że juz alzheimera mamy jak nasz Władzio.Nie kochanieńka. Ja nic nie
                podawałam.To twoja Anexxa swego czasu produkowała codziennie tysiące postów
                na "Urodzie" gdzie ujawniała wszystko na swój temat łącznie z nazwiskiem,
                imieniem, datą urodzin jej i misia,adresem,jak również tym czym się zajmują jej
                rodzice, co zjadła na obiad, jak ją bolał brzuszek podczas okresu, jak się dziś
                ubrała, na jaki kolor ma paznokietki czy tipsy,że nie wspomnę o innych
                głupotach typu jak misiu pierdnął.Ponadto sama założyła swoją stronę
                internetową, gdzie oprócz tego zamieściła swoje fotki, które każdy może sobie
                obejrzeć i poczytać co nieco o kaczych nóżkach.
                Dotarło do pustego łebka ?A w to ,że Cię nie wkurzyliśmy nie wierzę.Gdybyś się
                nie wkurwiła, nie pisałabyś tak histerycznie o tym na forum.Prawda moja miła?
                Buziaczki Wasza ukochana Grażynka

• Gość: Niech Re: FORA PRYWATNE _B. PILNE, do maas i adminów IP: 217.197.165.* 08.01.03, 13:42
              Aaaa, ja. Ja ciebie tez znam. Piszesz fajne posty, szkoda ze monotematyczne.
              Nie warto, nie zasluzylem. Natomiast mam dla ciebie rade. Zdaje sie, ze ci ktos
              na czlonka nastapil. I to nie raz. Otoz sprawa jest prostsza niz myslisz
              (przepraszam). Wystarczy podniesc sie z ziemi, otrzepac spodenki, znalezc
              jakies miejsce podparcia i tak trwac. Wtedy na czlonka nastapic ci moze tylko
              ktos duzo wiekszy od ciebie. Co, ze znowu ci sami? To co ty zes brachu robil
              jak inni rosli? A zreszta niewazne. Co to kogo obchodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka