po.prostu.ona 13.06.06, 10:15 Czy nie można by stworzyć moderatorom możliwości zamykania wątków. Link Zgłoś Obserwuj wątek
yavorius Re: Wątki zamknięte 13.06.06, 10:26 Co to znaczy "zamykania"? Moderator może wątek skasować, albo posłać go na oślą ławkę:) Link Zgłoś
instytut_walki_z_maniactwem Re: Wątki zamknięte 13.06.06, 10:47 Zamkniety to jest taki, do ktorego nie mozna nic dopisac. Jestem za! Niektore nie nadaja sie na osla, inne niepotrzebnie bylyby kasowane. Najczesciej zamyka sie watki powielane. Oczywiscie moderator podaje powod zamkniecia watku i np. link do kontynuacji dyskusji. Link Zgłoś
tebe Re: Wątki zamknięte 13.06.06, 11:23 Nie za bardzo jestem za. Forum żyje własnym życiem, jak jest powód, wątek się archiwizuje i już. Nie wiem czy potrzebujemy jeszcze jednej kategorii dyskusji pt. a właściwie dlaczego ten wątek jest zamknięty. :-) Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Wątki zamknięte 13.06.06, 13:42 Właśnie dlatego, że forum żyje, powinno ewoluować, a kategorie dyskusji będą się pojawiać tak czy siak. :-) A serio - instytut.walki.z.maniactwem bardzo dokładnie wyraził mój pogląd w tej sprawie - nie mam już nic do dodania. Myślę, że ta zmiana byłaby wbrew Twym obawom, pożyteczna. Link Zgłoś
genoveva Re: Wątki zamknięte 13.06.06, 14:41 instytut_walki_z_maniactwem napisał: > Zamkniety to jest taki, do ktorego nie mozna nic dopisac. Jestem za! Niektore > nie nadaja sie na osla, inne niepotrzebnie bylyby kasowane. > Najczesciej zamyka sie watki powielane. Oczywiscie moderator podaje powod > zamkniecia watku i np. link do kontynuacji dyskusji. Zupełnie mi się ten pomysł nie podoba. Skoro wątek nie kwalifikuje się na osła ani do wywalenia, tzn. wolno na nim dyskutować. Jeszcze tylko tego by brakowało, żeby admin wybierał forumowiczom wątki, gdzie mogą się dopisać :/ Link Zgłoś
tebe Re: Wątki zamknięte 14.06.06, 08:13 Zdecydowanie tego nie brakuje. Forum będzie się rozwijać, ale tego raczej nie zmienimy. Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Wątki zamknięte 14.06.06, 09:33 Rozważcie to - sprawdza się na innych forach. Link Zgłoś