Gość: Niech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 15:17 Ilosc watkow na stronie. W tym komentarzy: Warszawa - 26 Krakow - 1 Lodz - 9 Wroclaw - 9 A wy wolicie te pigulki niebieskie czy zielone? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: Jestem debilem - c.d. 12.02.03, 17:05 Wśród nieopiniowych widziałem przezabawny wątek o zabawach 30 latków. W ten sposób admini przyczyniają się do rozwoju forum. Dzięki. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jestem debilem - c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 17:12 Walisz w ten sam bebenek co forumowi frustraci. Ja swoje powiedzialem - dopoki wy nie wykonacie pierwszego kroku, ja sie nie zmienie. Jak Cyrankiewicz. PS. Opinie to glupi pomysl - pisze ci to kilku starych forumowiczow, ale konsekwentnie olewacie te glosy. Trzeba je zrzucic do osobnych potforow. To nie jest ta sama bajka, co zabranie glosu w dyskusji. PS2. Im wiecej osob bedzie pisalo, ze to ja zniszczylem W-we, tym bardziej sam w to bede wierzyl. Bo ja latwowierny jestem. PS3. Czytasz W-we? Nudy na pudy. Wskocz na edukacje. Link Zgłoś
tebe Re: Jestem debilem - c.d. 12.02.03, 17:28 Nie piszę, że zniszczyłeś, tylko, że nie ułatwiasz "odbudowy". Jeśli na edukacji jest fajnie to niech jest dalej. Może zgodnie z Twoim postulatem - ale po drobnej modyfikacji - każdy rozbrojony przez Cię wątek dorzucę do edukacji? Poza tym co to za metoda jak nie naprawicie to będę rozpieprzał dalej. Opinie można wyłączyć JEDNYM klikiem i to jest dobre rozwiązanie. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jestem debilem - c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 17:36 Nic nie rozpieprzam. Czasami zartuje. A z zartami jak to z zartami. Raz sie uda, raz nie. Nie jestem bracmi Marx, nawet nie jestem z nich. PS. Jak wylacze opinie na W-wie to bede czytal posty z przedwczoraj. Opinie to nie sa glosy na forum - piszacy je nawet nie wiedza, ze laduja na jakims forum. Kazde slabe forum jest zabijane przez opinie - to widac, slychac i czuc. Pomijajac fakt, ze wszystkie laduja na glownym forum, a czesc z nich powinna ladowac na potforach. Oczywiscie to nie dotyczy edukacji, o ktora specjalnie dbacie. Bo ja tam jestem. Mozecie sobie te adoracje darowac - wystarczy mi wlasna. PS2. Przyjdziesz w piatek na pyffko? Bylbys znakiem wywolawczym - wszyscy wiedza jak wygladasz. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Jestem debilem - c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 18:47 Wpadniesz na pyffko? Niech zyje solidarnosc adminowsko-forumowiczowska! Link Zgłoś
tebe Re: Jestem debilem - c.d. 12.02.03, 19:00 Następnym razem. W sobotę o ile się coś nie zawali zabieram się z całą ekipą w góry. :-) Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Jestem debilem - c.d. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 20:23 no to jak juz Ty pojedziesz to nikt z Niechem nie bedzie gadal.... aha, komentarze powinny isc na osobne podforum, Niech ma racje, ze wiekszosc z tych osob nawet nie wie, ze ich teksty laduja na forum. zreszta przedstawilem Ci to kiedys na przykladzie sportu w Krakowie - tam ludzie piszacy komentarze nie napisali nic poza tymi watkami. forum zdechlo. zreszta mozna zobaczyc jak to teraz wyglada - zalosnie. a jak zrobicie osobne podoforum na komentarze (albo wywalicie je ze strony glownej po prostu) to Ci zdradze pewna tajemnice, hue hue :D Link Zgłoś
tebe Re: Jestem debilem - c.d. 13.02.03, 10:40 Nie zrobimy raczej. Bo jak w Warszawie to wszędzie. Może stołek na WWW ma po prostu więcej czytelników? Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jestem debilem - c.d. 13.02.03, 17:02 tebe napisał: > Nie zrobimy raczej. no to trudno:)) Bo jak w Warszawie to wszędzie. Może > stołek na WWW ma po prostu więcej czytelników? moze, to Wy macie dostep do statsow Link Zgłoś
tebe Re: Jestem debilem - c.d. 13.02.03, 17:20 Też mówię, że przyczyna nie musi być jedna, bo jeszcze to wpływa. Link Zgłoś
Gość: Niech Tebe to miekus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 20:29 W sobote to mozesz nawet zabrac sie w doly. My sie spotykamy w PIATEK. Oto przyklad stosunku adminow z forumowiczami. Przerywany. Link Zgłoś
tebe nie podpuszczaj 13.02.03, 10:39 jadę z dzieciakami a z nimi w życiu nie pojadę po jakimkolwiek piwie, nawet na drugi dzień. Link Zgłoś
Gość: Niech A kto pisal o piwie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.03, 10:48 Ja? Musialem sie pomylic. Mielismy w ciebie rzucac jajkami, a potem zrobic sobie grupowe zdjecie. PS. Poza tym mamy pic wodke. PS2. Adres znasz. Link Zgłoś