tebe 07.03.03, 15:06 Licznik bije. Zapraszam do zabawy. Poniżej regulamin... Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Regulamin konkursu 07.03.03, 15:07 REGULAMIN KONKURSU ”PIĘCIOMILIONOWY POST” § 1 Organizatorem konkursu pod nazwą “Pięciomilionowy post” ("Konkurs") jest Agora S.A., z siedzibą w Warszawie przy ul. Czerskiej 8/10 (”Agora”). § 2 1. Konkurs przeprowadzony zostanie na stronach serwisu internetowego prowadzonego przez Agorę pod adresem URL: www.gazeta.pl (”Serwis”). 2. W Konkursie mogą wziąć udział zarejestrowani użytkownicy Serwisu. 3. W Konkursie nie mogą brać udziału pracownicy Agory. § 3 1. Konkurs rozpocznie się w dniu 7 marca 2003 roku. 2. Zadaniem uczestników Konkursu będzie publikacja postu zawierającego dowolną treść zgodną z Regulaminem forum, w dowolnym forum lub w dowolnym wątku w ramach forum Serwisu („Forum”). § 4 1. Zwycięzcami Konkursu zostanie pięciu uczestników Konkursu, spełniających wymagania § 2 pkt. 2, którzy opublikują w ramach Forum pięć postów następujących po poście nr 4 999 999. 2. Dla potrzeb Konkursu za publikację postu uznaje się moment, w którym post zostanie zapisany w bazie danych Forum. 3. Uczestnik publikujący kilka postów zawierających identyczny adres emailowy, nabywa prawo wyłącznie do jednej nagrody, nawet jeśli opublikował więcej niż jeden post spełniający kryteria określone w pkt. 1 powyżej. 4. Konkurs kończy się posiedzeniem jury, które na podstawie zapisów bazy danych Forum ustala zwycięzców, a następnie przyznaje nagrody. 5. Jury będzie obradować w redakcji Serwisu. W skład jury wchodzą redaktorzy Serwisu: Tomasz Bienias, Karolina Krajewska, Marta Sikora. § 5 1. Nagrodami w Konkursie, przyznawanymi w kolejności publikowanych postów, z zastrzeżeniem zapisu § 4 pkt. 3, są : * Koszulka promocyjna z logo Gazeta.pl dla autorów postów nr 5 000 000 – 5 000 002 * kubek promocyjny z logo Gazeta.pl dla pozostałych dwóch zwycięzców Konkursu 2. Agora publikuje w Serwisie listę zwycięzców Konkursu oraz zawiadamia zwycięzców o fakcie uzyskania prawa do nagrody pocztą elektroniczną wysłaną na adres e-mail. 3. Zwycięzca zobowiązany jest do przesłania pocztą elektroniczną na zwrotny adres Agory danych niezbędnych do wysłania nagrody przez Agorę, w ciągu 3 dni roboczych od momentu wysłania przez Agorę poczty elektronicznej, o której mowa w pkt. 2 powyżej. W przypadku nie spełnienia wyżej wymienionego terminu przez zwycięzcę, jego prawo do nagrody wygasa. § 6 1. Agora przesyła nagrody do zwycięzców pocztą. 2. Przesłanie nagród odbywa się na koszt Agory, z wyłączeniem nagród wysyłanych za granicę, w którym to przypadku koszty wysłania nagrody ponosi zwycięzca. 3. Wydanie nagrody może nastąpić wyłącznie do rąk zwycięzcy Konkursu. 4. Nagrody konkursowe będą wydawane wyłącznie w postaci określonej niniejszym regulaminem, bez możliwości wypłaty ich równowartości w gotówce lub zamiany na inną nagrodę rzeczową. 5. W przypadku nie odebrania nagrody w terminie do 30 dni od wysłania przez Agorę, prawo do nagrody konkursowej wygasa. Nagrody nie odebrane w wyżej wymienionym terminie zostają do dyspozycji Agory. § 7 Regulamin Konkursu jest zamieszczony na stronach Serwisu. § 8 1. W przypadku zastrzeżeń uczestników Konkursu co do prawidłowości jego przebiegu, mogą oni zgłosić reklamację na piśmie wyłącznie w terminie 7 dni od ogłoszenia przez Agorę listy zwycięzców Konkursu na adres: Gazeta Wyborcza", 00- 732 Warszawa, ul. Czerska 8/10 z dopiskiem “Konkurs pięciomilionowy post". Po przekroczeniu wskazanego wyżej terminu, reklamacje nie będą rozpatrywane. 2. Zgłoszone w prawidłowym terminie reklamacje będą rozpatrywane przez powołaną w tym celu komisję organizatora Konkursu. § 9 Uczestnicy Konkursu wyrażają zgodę na przetwarzanie ich danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (DZ.U. Nr 133, poz. 833) w celach prowadzenia Konkursu, wyłaniania zwycięzców i przyznawania nagród, wydawania, odbioru i rozliczania nagród oraz w celach marketingowych, promocyjnych lub reklamowych Agory, w tym na ich wprowadzenie do bazy danych której administratorem jest Agora, w tym w przyszłości przy niezmienionych celach przetwarzania. Uczestnikom Konkursu przysługuje prawo wglądu do swoich danych osobowych oraz ich poprawiania. § 10 Ewentualne spory, mogące wyniknąć między organizatorem Konkursu, a jego uczestnikami będą rozpatrywane przez sądy powszechne w Warszawie. Link Zgłoś
wielki_czarownik Wspaniałe nagrody! Jak w Bangladeszu! 07.03.03, 15:20 Na więcej redakcji nie stać? Kubek i koszulka - takie nagrody to może fundować gazetka szkolna, a nie taki ogromny portal. Węża macie w kieszeni? Link Zgłoś
kixx Re: Wspaniałe nagrody! Jak w Bangladeszu! 07.03.03, 15:56 Daj im spokój . Zbierają na nowe jeszcze wolniejsze serwery. Link Zgłoś
men_ Re: i tam, ja mogę dołożyć 07.03.03, 19:46 od siebie komplet kubków i może miniaturowy magnetofonik, hę ?:) Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: Regulamin konkursu IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 22:45 kubki mam nadzieje z autografami jury ;-)) Link Zgłoś
men_ Re: mało ci tych kubków jeszcze ? 07.03.03, 23:41 lizus :) Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > kubki mam nadzieje z autografami jury ;-)) > Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: mało ci tych kubków jeszcze ? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 00:26 men_ napisał: > lizus :) mam dopiero dwa:) ale jaakie fajne rozdaja ostatnio!! a moze juz nawet wypuscili nowy model, ktorego jeszcze nie mam w kolekcji :D ps. a Ty tez bys chcial, nie kryj sie - kazdy o takim marzy ;)) > > Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > > > kubki mam nadzieje z autografami jury ;-)) > > Link Zgłoś
dr.krisk wiesz co? 07.03.03, 23:51 Kubek owiń w koszulkę i walnij w łeb Wielkiego Brata! Potem zjedz Regulamin konkursu i powiedz maasłoskiej, żeby odłożyła Nożyczki Strażnika Netykiety i zaczęła myśleć. KrisK Link Zgłoś
Gość: Niech Re: wiesz co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.03, 23:53 Oooo, Krisk sie napil. Znam te klimaty. Ale ja sie teraz pilnuje. Jestem chodzaca esperalgina. Link Zgłoś
dr.krisk Nic się.. 08.03.03, 00:08 . przed tobą nie ukryje. 1/2 butelki Ballantines oraz takie śmieszne drinki. Ale konkurs o kubek, koszulkę, oraz pocałunek Prezesa chrzanię. KrisK Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nic się.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 00:10 Oto pierwsza zasada forumowych buntownikow: jak sie uchowac przed zdobyciem kubka - nie logowac sie. Druga: ale jesli sie juz zalogowales, podaj w kwestionariuszu, ze nazywasz sie maas i mieszkasz na Czerstwej. Pod naciskiem nadsylanych maasowo kubkow nawet maas zmieknie. Link Zgłoś
dr.krisk O rany.. 08.03.03, 00:14 .. przez chwile pomyślałem o sobie, jako o Zdobywcy Kubka oraz Koszulki... Może zwolnienie lekarskie pomoże? Alb zaświadczenie o niepoczytalności oraz utracie praw obywatelskich? Jak sobie wyobrażę: ranek, kac jak cholera, a tu dryń, dryń do drzwi: maasłoska w koszulce z kubkiem w garści.. To się może przyśnić. KrisK Link Zgłoś
Gość: Niech Re: O rany.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 00:16 O raaaany, a ja bym tak chcial, bo ja rano na kacu to taki spragniony kobiety jestem! Takiej z kubkiem... Link Zgłoś
dr.krisk Maasłoska z kubkiem.. 08.03.03, 00:23 ... ale w kubku wywar z Netykiety, zamiast herbaty z cytryną. Już ja tę maasłoską znam. Osobiście na kacu wolę pozostać w łóżeczku, zamiast przyjmować wizyty. Kobiet zwłaszcza. No bo jak taki rozczochrany się pokazywać... Oko błędne, kierunek przyciągania ziemskiego nieustalony... Chyba jeszcze się napiję. KrisK Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Maasłoska z kubkiem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 00:29 Na zdrowie. Mi na kacu wiezy konwenansow puszczaja. Wykonuje takie numery, ze sam sie potem dziwie. Intelektualne oczywiscie. Nawet maas by sie zdziwila. Chyba by nie wrocila juz do pracy. No moze po to by moje posty poczytac. Link Zgłoś
dr.krisk Co czyta maasłoska.. 08.03.03, 00:39 .. "Żywoty świętych", "Co każda pobożna panna wiedzieć powinna", "Internet ode treści wszetecznych uwolnion", oraz inne takie tam. KrisK Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Co czyta maasłoska.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 00:41 No to ja bym jej zadal pokute... Link Zgłoś
dr.krisk Pokuta dla maasłoskiej. 08.03.03, 00:48 Na przykład: dyskusja z kagańszczykiem o udziale Chazarów w naszym życiu publicznym, ze szczególnym uwzględnieniem dzielenia przez zero. A może jestem zbyt okrutny? Tą myślą podniecon, spać się udaję, albowiem siła prac na mnie czeka. KrisK Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pokuta dla maasłoskiej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 00:58 Szczesliwys, bo praca przed toba, a ze mna ci ona od godzin kilku i juz mi galy zaraz trzasna jak baloniki pierwszomajowe. Zebym tylko jeszcze zdazyl zadowolona maas w zyciu ujrzec... Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Pokuta dla maasłoskiej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 03:05 bja.., ja..,bardzo, bardzo lubie maas .. Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Regulamin konkursu do TeBe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.03, 09:59 Hm, bardziej oficjalnie juz nie mozna bylo???? ;] pozdr. hm` Link Zgłoś
Gość: zuzica Re: Regulamin konkursu IP: 217.153.39.* 12.03.03, 17:37 buuuuuhahahahaha!!! taki regulamin ukladac zeby 2 koszulki i 3 kubki rozdac!!!!!!! z krzesla spadne zaraz!!! Link Zgłoś
tebe Re: Regulamin konkursu 12.03.03, 17:41 nie spadaj. te konkursy są co 500 tys. circa, regulami modyfikujemy. a jak się rozdaje, to regulamin musi być, takie mamy prawo T Link Zgłoś
Gość: fill Re: Konkurs na 5 milionowy post IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.03, 00:58 po co konkurs? Link Zgłoś