Gość: Test IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.03, 13:24 W katalogu forów nie mogłem nigdzie znaleźć forum testowego. Za karę niech więc bedzie tutaj - test hiperlinka: <a href="www.adres.pl" target="_blanc">Adres</a> Test Link Zgłoś Obserwuj wątek
mikolaj7 Re: Test [nie otwierać] 15.03.03, 13:42 Gość portalu: Test napisał(a): > W katalogu forów nie mogłem nigdzie znaleźć forum testowego. ma numer 1 Za karę niech > więc bedzie tutaj - test hiperlinka: > > www.adres.pl" tar > get="_blanc">Adres</a> > nie pisze sie "blanc" tylko "blank" Link Zgłoś
sceptyk Nie masz racji 15.03.03, 14:07 mikolaj7 napisał: > nie pisze sie "blanc" tylko "blank" ------------------------ Zarowno Mont-Blanc (wysoka gora), jak i Laurent Blanc (futbolista, tez dosc wysoki) pisza sie wlasnie tak, jak testciu napisal. Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Nie masz racji 15.03.03, 14:23 sceptyk napisał: > mikolaj7 napisał: > > > nie pisze sie "blanc" tylko "blank" > ------------------------ > > Zarowno Mont-Blanc (wysoka gora), wiem, podchodzilem:) jak i Laurent Blanc (futbolista, tez dosc > wysoki) wykartkowany w polfinale mundialu we francji.. chyba przesiaduje teraz na lawce rezerwowych manchesteru united..? > pisza sie wlasnie tak, jak testciu napisal. ale html nie posilkuje sie francuskim;)) Link Zgłoś