onlyania 17.03.03, 11:08 tak bardzo bym chciala wiedziec, a nie wiem juz........ Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Niech Re: gazeto, jak wejsc na twoja piekna poczte gaze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.03, 11:15 Brak jakiejkolwiek wiedzy jest podobno cecha pieknych kobiet. Co ty na to? Link Zgłoś
aniela_ Re: gazeto, jak wejsc na twoja piekna poczte gaze 17.03.03, 11:23 należy kliknąc (podwojnie) na czerwona ikonke z napisem poczta. Link Zgłoś
sceptyk Wlasnie kliknalem 17.03.03, 11:37 Nie znaleziono strony o podanym adresie. Przepraszamy. Strona, której szukasz nie została odnaleziona. Prawdopodobnie została skasowana, zmieniono jej nazwę albo została czasowo usunięta. Sprawdź poprawność adresu lub zajrzyj na stronę startową naszego serwisu www.gazeta.pl Polecamy również skorzystanie z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej. Link Zgłoś
Gość: Niech Just a perfect day IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.03, 11:42 Logowanie login hasło Konto w portalu Gazeta.pl załóż błyskawicznie » Komunikaty administratora UWAGA !!! Przeczytaj komunikat o dopuszczalnych znakach w loginach. Skaner antywirusowy Uruchomiliśmy skaner antywirusowy sprawdzający pocztę w portalu Gazeta.pl. Prosimy kierować uwagi na temat tej funkcjonalności na adres: postmaster@gazeta.pl Przypominamy, że wysyłanie poczty przez serwer SMTP wymaga włączonej autoryzacji. 12 sierpnia 2002 Poleć pocztę znajomym :-) Dlaczego warto mieć konto w portalu Gazeta.pl? Bo jest fajna i NIC nie kosztuje: otrzymujesz skrzynkę pocztową o pojemności 20 MB zostajesz właścicielem prestiżowego adresu @gazeta.pl nad bezpieczeństwem Twoich maili czuwa skaner antywirusowy Twojej skrzynki może pilnować spam killer możesz ściągać pocztę z innych kont możesz przekierowywać pocztę na dowolne inne konto masz w poczcie funkcje szybkiego wyszukiwania, tworzenia kopii roboczych oraz reguły wiadomości . A WSZYSTKO TO ZA DARMO! Jeżeli podoba Ci się ten serwis - poleć pocztę w portalu Gazeta.pl znajomym. Czekamy na uwagi i propozycje. Napisz do nas. -------------------------------------------------------------------------------- Copyright © Agora SA • O nas • Informacje prasowe • Reklama u nas • Ogłoszenia • Ochrona prywatności • Kontakt • Mapa serwisu Link Zgłoś
Gość: Niech PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.03, 11:43 Osoby (?) proponujace dwuklik na napisie poczta niech wpierw potrenuja go sobie na wlasnej lepetynie. Link Zgłoś
aniela_ Re: Wlasnie kliknalem 17.03.03, 11:51 sceptyk napisał: > Nie znaleziono strony o podanym adresie. > mi udalo sie juz za czwartym razem. nie trac nadziei. Link Zgłoś
Gość: Niech Nie klikaj!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.03, 12:13 Nawet raz! Nawet zartem! Bo to co podaje sie za twoja glowe rozpeknie sie na drobne kawaleczki, a rozproszona zawartosc spowoduje taka masakre, ze nawet wscieklosc Busha zmieni adresata. Link Zgłoś
aniela_ Re: Nie klikaj!!! 17.03.03, 13:16 a probowales rozmawiac z kim innym? bo ja, czego moze nie okazuje nazbyt wyraznie, nie jestem zainteresowana. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nie klikaj!!! IP: 217.197.165.* 17.03.03, 13:28 Niezainteresowani nie odpowiadaja. Czyzbym uderzyl w stol? Musialem to zrobic niechcacy. Link Zgłoś
aniela_ Re: Nie klikaj!!! 17.03.03, 14:01 grochem o ściane uderzyłeś raczej. z zamiarem czy bez (to tez poza zakresem moich lezy zainteresowan) Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nie klikaj!!! IP: 217.197.165.* 17.03.03, 14:09 Uparciuch z ciebie. Spodobalo ci sie? (To byl cytat z zartu o niedzwiedziu.) Link Zgłoś
aniela_ Re: Nie klikaj!!! 17.03.03, 14:17 aha a wsadz sobie to w d... (to cytat z kawału o jeżu i borsuku) Link Zgłoś
miltonia Re: Nie klikaj!!! 17.03.03, 14:17 O Niech, widzę że już w formie. Najpierw nastraszyłeś mnie, a teraz zabawiasz jak potrafisz Anielę. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Nie klikaj!!! IP: 217.197.165.* 17.03.03, 14:25 Zawsze twierdzilem ze na kaca najlepsza praca. (Ewentualnie mala delirka lub niewielka bojka.) To nie ja zabawiam dulska, ale ona za wszelka cene stara sie mnie zabawic. Zaraz bedzie tanczyc na rurze. O, popatrz, rura uciekla (itd., temat wart rozwiniecia). Link Zgłoś
basia! Re: gazeto, jak wejsc na twoja piekna poczte gaze 17.03.03, 14:32 można sobie drzwi awaryjne outllokiem stworzyć Link Zgłoś