miltonia 27.03.03, 21:57 A niby czemu wysłaliście na oślą to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=394&w=5102488 Jesteście bezduszni. Człowiek dramat przeżywa, zamiast mu pomóc, nawet pożalić mu sie nie dajecie. Wstyd! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: basia! Re: Admini bez serca są! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 22:08 Nie wiem czy ma to coś z sercem wspólnego ale z jakimś organem napewno Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:12 Zaciekawiło mnie, jaki organ przyszedł Ci na myśl? Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:17 basia! napisała: > parzysty Nic a nic nie mogę sie domyślić. Link Zgłoś
kropka Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:14 Faktycznie. Admini, przecież Normals też człowiek (czasami) Mirabelko, a co Ty tak po oślich latasz? Link Zgłoś
zlo-sliwka Re: Admini bez serca są! 28.03.03, 00:05 Śliwek się nie wywabia. To nie plamy ... Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:18 kropka napisała: > Faktycznie. Admini, przecież Normals też człowiek (czasami) > Mirabelko, a co Ty tak po oślich latasz? W poszukiwaniu Normalsa. On tam czasami, nie wiedzieć czemu trafia. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 22:28 za moich zamierzchlych czasow na oslą sie trafialo za zwykle plotki z kolezanką z lawki podczas matmy np Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:34 W mojej klasie to wszyscy chcieli siedzieć w oślej, bo stała za plecami nauczyciela. To ją zabanowali, tzn. zlikwidowali. Potem to juz kazdy siedział w oslej, bo spodobały nam się starania, mające na celu wylądowanie tamże. Dzięki temu byliśmy najgorszą pod każdym względem klasą w szkole. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 22:37 mozna bylo robic miny za tymi plecami zyskujac na towarzyskiej atrakcyjnosci? aha prowadziliscie w rankingach jednak. niewazne jakich liczy sie zolta koszulka lidera. Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:43 Gość portalu: aniela napisał(a): > mozna bylo robic miny za tymi plecami zyskujac na towarzyskiej atrakcyjnosci? Żeby tylko miny! > aha prowadziliscie w rankingach jednak. niewazne jakich liczy sie zolta > koszulka lidera. Niektórzy z kolegów do dziś sa liderami pod celą, ewentualnie pod budką z piwem. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 22:46 a tak. to zauwazylam choc nie wiedzialam ze łączy Was oprocz forum jakis odcinek wspolnej edukacji (nomeny omeny dzis mi same wychodza spod palcow). choc analiza porownawcza na to nie wskazuje. Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:53 Gość portalu: aniela napisał(a): > a tak. to zauwazylam choc nie wiedzialam ze łączy Was oprocz forum jakis > odcinek wspolnej edukacji (nomeny omeny dzis mi same wychodza spod palcow). > choc analiza porownawcza na to nie wskazuje. No nie, zdecydowanie nie. Ci moi koledzy z podstawówki mimo barwnych życiorysów nigdy w niczym mi nie uchybili. Być może dlatego, że im ściągać dawałam i pisałam wypracowania z polskiego, a także byłam sędzią, gdy szli się bić do pierwszej krwi. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:01 a to u mnie z kolei nei moglabys tych wiezow zaciesniac bo chyba bili sie bez sedziego i nie brali jencow (jeden do dzis nie ma oka). Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:05 Gość portalu: aniela napisał(a): > a to u mnie z kolei nei moglabys tych wiezow zaciesniac bo chyba bili sie bez > sedziego i nie brali jencow (jeden do dzis nie ma oka). No widzisz, jednak warto było brać sędziego. Dzięki jego wczesnej interwencji nawet trochę zębów sie ostało. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:07 nie chcesz chyba powiedziec ze w decydujacym momencie wchodzilas miedzy mot a kowadlow??? Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:14 hehe to musisz wytwarzac jakies silne niezwykle pole elektromagnetyczne ;) (slowa na e. uzylam nieco na oslep, mam nadzieje ze nie trafilam na chybil) Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:19 Gość portalu: aniela napisał(a): > hehe to musisz wytwarzac jakies silne niezwykle pole elektromagnetyczne ;) > (slowa na e. uzylam nieco na oslep, mam nadzieje ze nie trafilam na chybil) Myślę, że nie tyle pole, co zblizające się klasówki. A skąd inąd wiem, że za brak osiągnięć, czyli mniej niż 3-, co poniektórzy dostawali w domu większy łomot, niż w czasie onych walk. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:21 popularne w pewnych kregach 3 na szynach nie wchodzilo w gre? (eh, a teraz z 2 na swiadectwie puszczaja do nastepnej klasy, co za czas) ps. wlasciwie nie widziano Cie ostatnio na forach, przepracowujesz sie moze? Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:30 Gość portalu: aniela napisał(a): > popularne w pewnych kregach 3 na szynach nie wchodzilo w gre? (eh, a teraz z 2 na swiadectwie puszczaja do nastepnej klasy, co za czas) No nie 3 na szynach było zadowalające. Dwója nie wzbudzała entuzjazmu nerwowych tatusiów moich kolegów. > ps. wlasciwie nie widziano Cie ostatnio na forach, przepracowujesz sie moze? Wprawdzie pracy mam sporo, ale ją trochę przeciągam (lenistwo, niestety). Przebywam głównie na prywatnych forach. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:33 gdybym byla bezduszna zazartowalabym niewybrednie zebys sie ta praca z Normalsem podzielila (zawsze to jakis pretekst do randki) ale mnie ta polowka ponad normę zobowiązuje. Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:40 Eee, wcale nie jesteś bezduszna, tylko pomysłowa! Wprawdzie nie wiem, czy on się do niej nada, ale tym lepiej. Dokształt mu zrobię i randek będzie wiele. Dzięki Aniela. Jak Ciebie wyrzucą (nie napiszę odpukać, bo znam parę osób, którym to wyszło na dobre), to i Ciebie zapraszam, ufając, że Normals nie w Twoim guście. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:44 aha z tym ze ja nic nie umiem. ale moglabym siedziec i pachniec. to uczciwa praca. ps. a normals (tylko mu nie mow) ne w moim zupelnie guscie. rozchwiania wszelkie u przeciwnych płci mnie mierżą. Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:52 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha z tym ze ja nic nie umiem. ale moglabym siedziec i pachniec. to uczciwa > praca. Tak uczciwa, chociaż trudna do znalezienia. > ps. a normals (tylko mu nie mow) ne w moim zupelnie guscie. rozchwiania > wszelkie u przeciwnych płci mnie mierżą. U Normalsa, na moje omylne może oko, to rozchwiane było jedynie krzesło, na którym siedział i się nudził w pracy. I z tych nudów parę razy całkiem nieźle się zabawił kosztem tych, co go na poważnie brali. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:59 a to tez nieladnie. nene, badz spokojna, nei moglabym go pokochac. Link Zgłoś
miltonia Re: Admini bez serca są! 28.03.03, 00:05 To już jestem uspokojona. Takie małe wady mnie nie zniechęcają, a Ty na szczęście jesteś bardziej wymagająca. Aniela, z żalem rzeknę Ci dobranoc, bo jutro wcześnie zwlec się muszę, by zacząć nadrabiać tygodniowe zaległości. Ech, już niech ten Normals czym prędzej przychodzi do pomocy! A Tebe jak nie odpowiedział, tak nie odpowiedział. Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 00:07 nie bylby sobą (adminem) gdyby odpowiedzial ;) kolorowych snow. :) Link Zgłoś
wielki_czarownik Wy też jesteście bezduszni! 27.03.03, 22:47 Jak miałem problem z forum to tylko Aniela mi wierzyła. Jedyna porządna istota wśród bandy bezduszników! Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wy też jesteście bezduszni! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 22:50 zawsze podejrzewalam ze mam przynajmniej poltorej duszy (przynajmniej o pol wiecej niz byle zelasko) a. pierwsza naiwna raczej Link Zgłoś