Dodaj do ulubionych

Admini bez serca są!

27.03.03, 21:57
A niby czemu wysłaliście na oślą to:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=394&w=5102488
Jesteście bezduszni. Człowiek dramat przeżywa, zamiast mu pomóc, nawet
pożalić mu sie nie dajecie. Wstyd!
Obserwuj wątek
    • Gość: basia! Re: Admini bez serca są! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 22:08
      Nie wiem czy ma to coś z sercem wspólnego ale z jakimś organem napewno
      • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:12
        Zaciekawiło mnie, jaki organ przyszedł Ci na myśl?
        • basia! Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:13
          parzysty
          • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:17
            basia! napisała:

> parzysty

Nic a nic nie mogę sie domyślić.
    • kropka Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:14
      Faktycznie. Admini, przecież Normals też człowiek (czasami)
      Mirabelko, a co Ty tak po oślich latasz?
      • kropka Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:15
        Miltonio, pardon :)))
        • zlo-sliwka Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:23
          Kropka!!! ...
          • pyzia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:30
            już wiadomo, jak wywabić śliwkę...
            • zlo-sliwka Re: Admini bez serca są! 28.03.03, 00:05
              Śliwek się nie wywabia. To nie plamy ...
      • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:18
        kropka napisała:

> Faktycznie. Admini, przecież Normals też człowiek (czasami)
        > Mirabelko, a co Ty tak po oślich latasz?

W poszukiwaniu Normalsa. On tam czasami, nie wiedzieć czemu trafia.
    • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 22:28
      za moich zamierzchlych czasow na oslą sie trafialo za zwykle plotki z
      kolezanką z lawki podczas matmy np
      • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:34
        W mojej klasie to wszyscy chcieli siedzieć w oślej, bo stała za plecami
        nauczyciela. To ją zabanowali, tzn. zlikwidowali. Potem to juz kazdy siedział w
        oslej, bo spodobały nam się starania, mające na celu wylądowanie tamże. Dzięki
        temu byliśmy najgorszą pod każdym względem klasą w szkole.
        • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 22:37
          mozna bylo robic miny za tymi plecami zyskujac na towarzyskiej atrakcyjnosci?
          aha prowadziliscie w rankingach jednak. niewazne jakich liczy sie zolta
          koszulka lidera.
          • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:43
            Gość portalu: aniela napisał(a):

> mozna bylo robic miny za tymi plecami zyskujac na towarzyskiej atrakcyjnosci?

Żeby tylko miny!

> aha prowadziliscie w rankingach jednak. niewazne jakich liczy sie zolta
            > koszulka lidera.

Niektórzy z kolegów do dziś sa liderami pod celą, ewentualnie pod budką z piwem.
            • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 22:46
              a tak. to zauwazylam choc nie wiedzialam ze łączy Was oprocz forum jakis
              odcinek wspolnej edukacji (nomeny omeny dzis mi same wychodza spod palcow).
              choc analiza porownawcza na to nie wskazuje.
              • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 22:53

> a tak. to zauwazylam choc nie wiedzialam ze łączy Was oprocz forum jakis
                > odcinek wspolnej edukacji (nomeny omeny dzis mi same wychodza spod palcow).
                > choc analiza porownawcza na to nie wskazuje.

No nie, zdecydowanie nie. Ci moi koledzy z podstawówki mimo barwnych życiorysów
                nigdy w niczym mi nie uchybili. Być może dlatego, że im ściągać dawałam i
                pisałam wypracowania z polskiego, a także byłam sędzią, gdy szli się bić do
                pierwszej krwi.
                • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:01
                  a to u mnie z kolei nei moglabys tych wiezow zaciesniac bo chyba bili sie bez
                  sedziego i nie brali jencow (jeden do dzis nie ma oka).
                  • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:05

> a to u mnie z kolei nei moglabys tych wiezow zaciesniac bo chyba bili sie bez
                    > sedziego i nie brali jencow (jeden do dzis nie ma oka).

No widzisz, jednak warto było brać sędziego. Dzięki jego wczesnej interwencji
                    nawet trochę zębów sie ostało.
                    • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:07
                      nie chcesz chyba powiedziec ze w decydujacym momencie wchodzilas miedzy mot a
                      kowadlow???
                      • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:11
                        Owszem. I włos mi z głowy nie spadł.
                        • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:14
                          hehe to musisz wytwarzac jakies silne niezwykle pole elektromagnetyczne ;)
                          (slowa na e. uzylam nieco na oslep, mam nadzieje ze nie trafilam na chybil)
                          • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:19

> hehe to musisz wytwarzac jakies silne niezwykle pole elektromagnetyczne ;)
                            > (slowa na e. uzylam nieco na oslep, mam nadzieje ze nie trafilam na chybil)

Myślę, że nie tyle pole, co zblizające się klasówki. A skąd inąd wiem, że za
                            brak osiągnięć, czyli mniej niż 3-, co poniektórzy dostawali w domu większy
                            łomot, niż w czasie onych walk.
                            • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:21
                              popularne w pewnych kregach 3 na szynach nie wchodzilo w gre? (eh, a teraz z 2
                              na swiadectwie puszczaja do nastepnej klasy, co za czas)

ps. wlasciwie nie widziano Cie ostatnio na forach, przepracowujesz sie moze?
                              • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:30

> popularne w pewnych kregach 3 na szynach nie wchodzilo w gre? (eh, a teraz z
                                2 na swiadectwie puszczaja do nastepnej klasy, co za czas)

No nie 3 na szynach było zadowalające. Dwója nie wzbudzała entuzjazmu nerwowych
                                tatusiów moich kolegów.

> ps. wlasciwie nie widziano Cie ostatnio na forach, przepracowujesz sie moze?

Wprawdzie pracy mam sporo, ale ją trochę przeciągam (lenistwo, niestety).
                                Przebywam głównie na prywatnych forach.
                                • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:33
                                  gdybym byla bezduszna zazartowalabym niewybrednie zebys sie ta praca z
                                  Normalsem podzielila (zawsze to jakis pretekst do randki) ale mnie ta polowka
                                  ponad normę zobowiązuje.
                                  • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:40

Eee, wcale nie jesteś bezduszna, tylko pomysłowa! Wprawdzie nie wiem, czy on
                                    się do niej nada, ale tym lepiej. Dokształt mu zrobię i randek będzie wiele.
                                    Dzięki Aniela. Jak Ciebie wyrzucą (nie napiszę odpukać, bo znam parę osób,
                                    którym to wyszło na dobre), to i Ciebie zapraszam, ufając, że Normals nie w
                                    Twoim guście.
                                    • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:44
                                      aha z tym ze ja nic nie umiem. ale moglabym siedziec i pachniec. to uczciwa
                                      praca.
                                      ps. a normals (tylko mu nie mow) ne w moim zupelnie guscie. rozchwiania
                                      wszelkie u przeciwnych płci mnie mierżą.
                                      • miltonia Re: Admini bez serca są! 27.03.03, 23:52

> aha z tym ze ja nic nie umiem. ale moglabym siedziec i pachniec. to uczciwa
                                        > praca.

Tak uczciwa, chociaż trudna do znalezienia.

> ps. a normals (tylko mu nie mow) ne w moim zupelnie guscie. rozchwiania
                                        > wszelkie u przeciwnych płci mnie mierżą.

U Normalsa, na moje omylne może oko, to rozchwiane było jedynie krzesło, na
                                        którym siedział i się nudził w pracy. I z tych nudów parę razy całkiem nieźle
                                        się zabawił kosztem tych, co go na poważnie brali.
                                        • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:59
                                          a to tez nieladnie. nene, badz spokojna, nei moglabym go pokochac.
                                          • miltonia Re: Admini bez serca są! 28.03.03, 00:05
                                            To już jestem uspokojona. Takie małe wady mnie nie zniechęcają, a Ty na
                                            szczęście jesteś bardziej wymagająca.
                                            Aniela, z żalem rzeknę Ci dobranoc, bo jutro wcześnie zwlec się muszę, by
                                            zacząć nadrabiać tygodniowe zaległości. Ech, już niech ten Normals czym prędzej
                                            przychodzi do pomocy!
                                            A Tebe jak nie odpowiedział, tak nie odpowiedział.
                                            • Gość: aniela Re: Admini bez serca są! IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 00:07
                                              nie bylby sobą (adminem) gdyby odpowiedzial ;)
                                              kolorowych snow. :)
    • wielki_czarownik Wy też jesteście bezduszni! 27.03.03, 22:47
      Jak miałem problem z forum to tylko Aniela mi wierzyła. Jedyna porządna istota
      wśród bandy bezduszników!
      • Gość: aniela Re: Wy też jesteście bezduszni! IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 22:50
        zawsze podejrzewalam ze mam przynajmniej poltorej duszy (przynajmniej o pol
        wiecej niz byle zelasko)

a. pierwsza naiwna raczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka