Dodaj do ulubionych

Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla

04.07.05, 14:14
Hej, kupiłam ostatnio poduszeczki (wkładki) żelowe Party Feet Scholla i mam
następujace pytanie - czy da się je nosić na gołą stopę w sandałkach na
wysokich obcasach? Próbowałam, ale mi się przesuwały i przekręcały. Na
opakowaniu napisano, że pasują do wszystkich rodzajów butów na wysokich
obcasach i sandałków.
Obserwuj wątek
    • Gość: edyta Re: Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla IP: 217.79.151.* 04.07.05, 14:23
      reklama, reklamą, a praktyka swoje :) w zakrytych bucikach też się
      przekręcają :)
    • Gość: agata Re: Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla IP: 80.48.245.* 04.07.05, 14:43
      nie ma bóla , albo je przykleisz albo się przesuwają chyba że ma sz bardzo
      ciasne buty.
    • Gość: Iza Re: Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:14
      a warto je kupić? Naprwdę chronią trochę stópki? Ja po dniu na obcasach mam
      zawsze opuchnięte stopy i boli mnie ta ich spodnia część (nie wiem jak to
      nazwać hehe ;)
      I ile kosztują?
      • poziomka76 Re: Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla 04.07.05, 19:07
        Kosztują ok. 25 zł, ale któż wie jak je wkładać, żeby nie "latały" po całym
        bucie??!! Zdania są ja widzisz wyżej podzielone, ja na razie żałuję zakupu, bo
        w sandałkach się nie sprawdzają. Latem nie mam okazji wypróbowania w zakrytych
        butach, więc nie wiem czy nie był to przypadkiem zakup diabła wart :)
    • Gość: swinka_morska Re: Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 19:15
      tez je kupilam i sie zastanawiam jak je wlozyc zeby nie wypadaly z butow...
      faktycznie, nogi po noich troszke mniej bola, ale co z tego, skoro musialabym
      co try kroki je poprawiac w bucie...
    • Gość: vikcia Re: Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla IP: *.aster.pl 04.07.05, 21:06
      Mam i wspomniane tu poduszeczki żelowe i ich tańszy i dużo lepszy odpowiednik -
      "półwkładki", też Scholla. Teoretycznie to to są wkładki do zbyt luźnego
      obuwia, przykleja się je specjalnym przylepcem do buta, w zakrytych szpilkach
      sprawdzają się super! Do sandałków niestety się nie nadają...
      Poduszeczki zaś to IMO kompletna kicha- odparzają mi stopy!
    • cesaria2 Re: Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla 04.07.05, 22:49
      A u mnie sie sprawdzaja. Zaszalalam i kupilam sobie buty Scholla - koturny na
      drewnianej podeszwie.Byly na mnie za luzne i noga mi wypadala podczas
      chodzenia. Zastosowalam wiec zelowe wkladki i sprawdzaja sie kapitalnie.Fajnie
      przylegaja do drewna, nie przesuwaja sie i przede wszystkim ulatwiaja
      chodzenie.
      • weana Re: Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla 04.07.05, 22:52
        A jakby tak przykleić wkładeczkę do stopy i to zapakować w cienką pończoszke?
        To chyba nie wypadnie. Nie noszę gołych stóp tylko w podkolanówkach bo by mi
        nogi odpadły.
      • frrancuzeczka Re: Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla 04.07.05, 22:53
        ma je moja mama i jest zachwycona, miala buty w ktorych bolala ja noga a dzieki
        tym wkladkom jest ok, ale to sa buty zakryte a nie sandalki.
    • imoe Re: Poduszeczki żelowe Party Feet Scholla 04.07.05, 22:54
      mi też się sprawdziły, ale w szpilach takich typowych zakrytych. trzymały się
      idealnie i ani drgneły, nawet się musiałam trochę pomęczyc żeby je dobrze
      ułożyc, bo jak tylko dotykały buta to przywierały na amen :)
      dobry też jest taki duży plaster do przycinania. on na odciski chyba jest, ale
      ja go przykleiłam właśnie w odkrytych sandałkach i mi noga nie lata, ani się nie
      ślizga na nim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka