Dodaj do ulubionych

czy Forum Zobaczcie...

07.04.03, 14:09
będzie dostępne dla wszystkich logowanych użytkowników czy tylko E-Mam?
bo wiem że takowe ma powstać:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=596&w=5470038&a=5477333
Obserwuj wątek
    • tebe Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 14:14
      Dla wszystkich ale taka funkcjonalność będzie dostępna jedynie w eDziecku.
      • Gość: Niech Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 14:16
        O rany, teraz to mnie wolami nie odciagniecie od komputera.
        • tebe Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 14:20
          Tak jakby wcześniej było można.
          • Gość: Niech Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 14:23
            A probowales? To chyba te woly byly z tych mniejszych.
          • gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 14:24
            KIEDY w przybliżeniu taka możliwość nastąpi?
            • tebe Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:22
              Dokładnie nie wiem. Raczej w tym niż przyszłym tygodniu.
              • gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:34
                a to miłe zaskoczenie! ;)
                tebe! czy mógłbyś w przybliżeniu wyjaśnić zasadę działania FZ? - czy trzeba coś
                instalować albo tym podobne?
    • kropka Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:30
      Gregus, widzę, że jesteś stałym bywalcem e-dziecka.
      Będziesz mamą? Pochwal się, kiedy?
      • gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:38
        kropka napisała:

> Gregus, widzę, że jesteś stałym bywalcem e-dziecka.
        > Będziesz mamą? Pochwal się, kiedy?

fkrutce... ;)
        a poważnie - zajrzałem tam dlatego, ponieważ admini przerzucili całe swoje moce
        przerobowe na tamto forum i można sie tam więcej dowiedzieć niż tu...
        • tebe Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:49
          A to nieprawda jest.
          • gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:52
            tebe napisał:

> A to nieprawda jest.

polemizowałbym z Twoim zdaniem tebe, ale rozumiem sytuację i przemilczę... ;)
            • kropka Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 16:24
              dobra, dobra. Nie zwalaj na adminów. Chyba, że mają coś wspólnego z Twoim
              matkowaniem :)
              • gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 16:29
                ;)
                • jeruba Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 16:58

Niechu a umieścisz tam swoje zdjęcie to i ja może wpadne:)

pzdry,
                  j.j.

ps a tak na poważnie to po co chcecie oglądać te fotki przecież to mają być
                  zdjęcia dzieci, pogięło was czy co
                  -------------------------------------------------------
                  moja skóra coś mięknie:(
                  • gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 17:03
                    jeruba napisała:

> -------------------------------------------------------
                    > moja skóra coś mięknie:(

chodzi o wrzucanie fotek użytkowników forum a nie TYLKO e-matek, a że dostępne
                    to będzie TYLKO z poziomu Forum E-dziecko to sprawa techniczna i z tym
                    problemem to do Adminów
                    z całym szacunkiem jeruba, ale chyba nie tylko skóra Ci mięknie... ;)
                    • jeruba Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 17:16

wow czyli będą tam też zdjęcia hihihihihihi
                      to już rozumiem Niecha po jakie licho się okopuje przed monitorem

pzdry
                      j.j.

ps. aby być twardym czasem i trzeba zostac mijęntkim:)

-------------------------------------------------------
                      moja skóra coś mięknie:(
                      • gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 17:19
                        jeruba napisała:

> to już rozumiem Niecha po jakie licho się okopuje przed monitorem

on kupił kompa razem z okopem w zestawie... ;)
                  • Gość: sto_kolorow_mgly Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 21:35
                    jeruba napisała:

> ps a tak na poważnie to po co chcecie oglądać te fotki przecież to mają być
                    > zdjęcia dzieci, pogięło was czy co
                    > -------------------------------------------------------
                    > moja skóra coś mięknie:(

zaraz mięknie...
                    czasem w powodzi edziecków i jakas emama sie trafi.
                    czasem nawet niezwykle atrakcyjna.
                    • electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 23:41
                      Właśnie, właśnie ....
                      Moje fotki też tam były :-)
                      • Gość: Niech Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 23:43
                        Wiem po co zyc jeszcze przez kilka dni. Aga i karmienie piersia. Chyba warto.
                        • gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 23:46
                          co? zamierzasz odejść? a co z nami biednymi nieuświadomionymi forumo-looserami?
                          ;)
                        • electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 08.04.03, 22:19
                          Niech-u :-) Muszę Cię zmartwić, niestety nie karmiłam piersią, także takowych
                          fotek tam nie ma :-(
                          • Gość: gitman Re: czy Forum Zobaczcie... IP: debian:* / 192.168.9.* 08.04.03, 22:25
                            ale piersi masz?
                            • electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 08.04.03, 22:26
                              dwie.
                            • electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 08.04.03, 22:26
                              chyba
                              • Gość: gitman Re: czy Forum Zobaczcie... IP: debian:* / 192.168.9.* 08.04.03, 22:28
                                to mozesz zawsze wrzucic jakas fotke ...
                                ps chyba ze maz (darek z bemowa) tez serfuje po necie ...
                                • electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 08.04.03, 22:32
                                  Ale sobie zapamietałeś tą nieszczęsną sygnaturkę :-)
                                  Darek z Bemowa na forum nie chadza, i chwała mu za to, bo dom nasz w pole
                                  bitwy o komputer by się zamienił.
                                  • Gość: gitman Re: czy Forum Zobaczcie... IP: debian:* / 192.168.9.* 08.04.03, 22:37
                                    nie dopuszczasz meza do komputera??? herod - aga !!!
                                    no tak zapomnialem, ktos musi bawic dzieciary...
                            • electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 08.04.03, 22:27
                              Poczekaj pójdę sprawdzić.
                            • electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 08.04.03, 22:27
                              Są ! :-)
                              • Gość: Niech Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:45
                                Ja po prostu chcialbym zobaczyc twoje piersi. Ale wpierw oczy, usta, wlosy,
                                uszy... Niestety na waszym forum glownie piszecie o piersiach...
                                • Gość: mika_p Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 00:21
                                  Może dlatego, że takie kolano na przykład, średnio nadaje się do karmienia
                                  niemowląt.
                                  • Gość: Niech Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 00:31
                                    Rozumiem, niestety moj kontakt z niemowletami ograniczal sie do dawania
                                    nasienia. Taka karma. Ale piersi lubie. I Age tez lubie. Pewnie jej kolana tez
                                    bym polubil.
                                    • electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 09.04.03, 18:27
                                      Proszę, proszę jaka ciekawa dyskusja na tym kanale.
                                      Na fotce byłam niestety kompletnie ubrana, było robione w miejscu publicznym,
                                      więc inna forma pewnikiem by się zakończyła "dołkiem" (24h ? lub 48h ?).
                                      Może kiedyś .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka