gregus 07.04.03, 14:09 będzie dostępne dla wszystkich logowanych użytkowników czy tylko E-Mam? bo wiem że takowe ma powstać: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=596&w=5470038&a=5477333 Link Zgłoś Obserwuj wątek
tebe Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 14:14 Dla wszystkich ale taka funkcjonalność będzie dostępna jedynie w eDziecku. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 14:16 O rany, teraz to mnie wolami nie odciagniecie od komputera. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 14:23 A probowales? To chyba te woly byly z tych mniejszych. Link Zgłoś
gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 14:24 KIEDY w przybliżeniu taka możliwość nastąpi? Link Zgłoś
tebe Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:22 Dokładnie nie wiem. Raczej w tym niż przyszłym tygodniu. Link Zgłoś
gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:34 a to miłe zaskoczenie! ;) tebe! czy mógłbyś w przybliżeniu wyjaśnić zasadę działania FZ? - czy trzeba coś instalować albo tym podobne? Link Zgłoś
kropka Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:30 Gregus, widzę, że jesteś stałym bywalcem e-dziecka. Będziesz mamą? Pochwal się, kiedy? Link Zgłoś
gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:38 kropka napisała: > Gregus, widzę, że jesteś stałym bywalcem e-dziecka. > Będziesz mamą? Pochwal się, kiedy? fkrutce... ;) a poważnie - zajrzałem tam dlatego, ponieważ admini przerzucili całe swoje moce przerobowe na tamto forum i można sie tam więcej dowiedzieć niż tu... Link Zgłoś
gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 15:52 tebe napisał: > A to nieprawda jest. polemizowałbym z Twoim zdaniem tebe, ale rozumiem sytuację i przemilczę... ;) Link Zgłoś
kropka Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 16:24 dobra, dobra. Nie zwalaj na adminów. Chyba, że mają coś wspólnego z Twoim matkowaniem :) Link Zgłoś
jeruba Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 16:58 Niechu a umieścisz tam swoje zdjęcie to i ja może wpadne:) pzdry, j.j. ps a tak na poważnie to po co chcecie oglądać te fotki przecież to mają być zdjęcia dzieci, pogięło was czy co ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie:( Link Zgłoś
gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 17:03 jeruba napisała: > ------------------------------------------------------- > moja skóra coś mięknie:( chodzi o wrzucanie fotek użytkowników forum a nie TYLKO e-matek, a że dostępne to będzie TYLKO z poziomu Forum E-dziecko to sprawa techniczna i z tym problemem to do Adminów z całym szacunkiem jeruba, ale chyba nie tylko skóra Ci mięknie... ;) Link Zgłoś
jeruba Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 17:16 wow czyli będą tam też zdjęcia hihihihihihi to już rozumiem Niecha po jakie licho się okopuje przed monitorem pzdry j.j. ps. aby być twardym czasem i trzeba zostac mijęntkim:) ------------------------------------------------------- moja skóra coś mięknie:( Link Zgłoś
gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 17:19 jeruba napisała: > to już rozumiem Niecha po jakie licho się okopuje przed monitorem on kupił kompa razem z okopem w zestawie... ;) Link Zgłoś
Gość: sto_kolorow_mgly Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.03, 21:35 jeruba napisała: > ps a tak na poważnie to po co chcecie oglądać te fotki przecież to mają być > zdjęcia dzieci, pogięło was czy co > ------------------------------------------------------- > moja skóra coś mięknie:( zaraz mięknie... czasem w powodzi edziecków i jakas emama sie trafi. czasem nawet niezwykle atrakcyjna. Link Zgłoś
electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 23:41 Właśnie, właśnie .... Moje fotki też tam były :-) Link Zgłoś
Gość: Niech Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 23:43 Wiem po co zyc jeszcze przez kilka dni. Aga i karmienie piersia. Chyba warto. Link Zgłoś
gregus Re: czy Forum Zobaczcie... 07.04.03, 23:46 co? zamierzasz odejść? a co z nami biednymi nieuświadomionymi forumo-looserami? ;) Link Zgłoś
electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 08.04.03, 22:19 Niech-u :-) Muszę Cię zmartwić, niestety nie karmiłam piersią, także takowych fotek tam nie ma :-( Link Zgłoś
Gość: gitman Re: czy Forum Zobaczcie... IP: debian:* / 192.168.9.* 08.04.03, 22:25 ale piersi masz? Link Zgłoś
Gość: gitman Re: czy Forum Zobaczcie... IP: debian:* / 192.168.9.* 08.04.03, 22:28 to mozesz zawsze wrzucic jakas fotke ... ps chyba ze maz (darek z bemowa) tez serfuje po necie ... Link Zgłoś
electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 08.04.03, 22:32 Ale sobie zapamietałeś tą nieszczęsną sygnaturkę :-) Darek z Bemowa na forum nie chadza, i chwała mu za to, bo dom nasz w pole bitwy o komputer by się zamienił. Link Zgłoś
Gość: gitman Re: czy Forum Zobaczcie... IP: debian:* / 192.168.9.* 08.04.03, 22:37 nie dopuszczasz meza do komputera??? herod - aga !!! no tak zapomnialem, ktos musi bawic dzieciary... Link Zgłoś
Gość: Niech Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.03, 23:45 Ja po prostu chcialbym zobaczyc twoje piersi. Ale wpierw oczy, usta, wlosy, uszy... Niestety na waszym forum glownie piszecie o piersiach... Link Zgłoś
Gość: mika_p Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 00:21 Może dlatego, że takie kolano na przykład, średnio nadaje się do karmienia niemowląt. Link Zgłoś
Gość: Niech Re: czy Forum Zobaczcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 00:31 Rozumiem, niestety moj kontakt z niemowletami ograniczal sie do dawania nasienia. Taka karma. Ale piersi lubie. I Age tez lubie. Pewnie jej kolana tez bym polubil. Link Zgłoś
electra_edziecko Re: czy Forum Zobaczcie... 09.04.03, 18:27 Proszę, proszę jaka ciekawa dyskusja na tym kanale. Na fotce byłam niestety kompletnie ubrana, było robione w miejscu publicznym, więc inna forma pewnikiem by się zakończyła "dołkiem" (24h ? lub 48h ?). Może kiedyś ..... Link Zgłoś