Dodaj do ulubionych

Polecam to uwadze adminow:

12.04.03, 15:12
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=5622590&a=5622590
Obserwuj wątek
    • Gość: aniela Re: Polecam to uwadze adminow: IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 16:07
      admini maja dzis wychodne
      • Gość: gitman Re: Polecam to uwadze adminow: IP: debian:* / 192.168.9.* 12.04.03, 17:05
        ciekawe kiedy wychodne ma aniela?
        • basia Re: Polecam to uwadze adminow: 12.04.03, 17:17
          o gitman,buggi ciebie szukała,znalazła?
          • Gość: gitman Re: Polecam to uwadze adminow: IP: debian:* / 192.168.9.* 12.04.03, 17:27
            o czesc basia! (ten wykrzyknik to z radosci, ze cie widze a nie co innego ;))))
            nie wiem nic o szukaniu mnie. wpadam sobie dzis na forum i widze tylko jakies
            pobojowisko w klubie (i nie tylko zreszta). a wszyscy jakby sie pochowali po
            jakichs zakamarkach, NIECH wyjda i sie pokaza w swietle dziennym. ;)))
            • stara_torba Re: Polecam to uwadze adminow: 12.04.03, 17:31
              Ja jestem slepy, mnie swiatlo nie razi.
              • Gość: gitman Re: Polecam to uwadze adminow: IP: debian:* / 192.168.9.* 12.04.03, 17:57
                czy ty to ty czy nie ty? bo mnie razi ...
            • basia Re: Polecam to uwadze adminow: 12.04.03, 17:39
              sorry ,to daisse cię szukała ,nie buggi...nie mam nic na swoje
              usparwiedliwienie (za pomyłkę )

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5611390
            • basia Re: Polecam to uwadze adminow: 12.04.03, 17:40
              a tak w ogóle ,to wszystko w porządku.Wszyscy są na swoim miejscu;)
              • Gość: gitman Re: Polecam to uwadze adminow: IP: debian:* / 192.168.9.* 12.04.03, 17:54
                ciesze sie, ze wszyscy sa, bo juz myslalem ze panny i mezatki zabraly sie do
                pieczenia bab i mycia okien. ;)))
                ps na to jeszcze przyjdzie pora ...
                • basia Re: Polecam to uwadze adminow: 12.04.03, 18:11
                  Gość portalu: gitman napisał(a):

> ciesze sie, ze wszyscy sa, bo juz myslalem ze panny i mezatki zabraly sie do
                  > pieczenia bab i mycia okien. ;)))
                  > ps na to jeszcze przyjdzie pora ...

tfu! nie musisz wypominać ;)
        • Gość: aniela Re: Polecam to uwadze adminow: IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 17:49
          Gość portalu: gitman napisał(a):

> ciekawe kiedy wychodne ma aniela?

ktos musi zostac na lotnisku
          • Gość: gitman Re: Polecam to uwadze adminow: IP: debian:* / 192.168.9.* 12.04.03, 17:52
            Gość portalu: aniela napisał(a):

> ktos musi zostac na lotnisku

i dobrze. musi czuwac ktos, by mogl pic ktos ...
            • Gość: aniela Re: Polecam to uwadze adminow: IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 17:54
              nie je a pije i chodzi i bije.
              odp: gitman

ps trysnelam humorem zanim zdazyles sie uchylic
              • Gość: gitman Re: Polecam to uwadze adminow: IP: debian:* / 192.168.9.* 12.04.03, 17:56
                przyznaj sie. wymyslilas to wczsniej i tylko czekalas na sposobnosc by mnie
                stracic z fotela tym tekstem.
                • Gość: aniela Re: Polecam to uwadze adminow: IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 17:57
                  aha. nawet to sobie narysowalam zeby latwiej zrozumiec.
                  • stara_torba Skarga 12.04.03, 18:06
                    To co rano grzalo teraz mrozi, a ja nie mam ubranka na zmiane. Czy admini
                    mogliby cos... No wiecie.. cos w tej sprawie...
                    • Gość: aniela Re: Skarga IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 18:09
                      moze sprobuj na forum psychologia?
                      • stara_torba Re: Skarga 12.04.03, 18:16
                        Tam daja swetry? Raczej kaftany.
                        • Gość: aniela Re: Skarga IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 18:19
                          tam ludzie wydzielaja cieplo. ludzkie. mozna sie miedzy nimi ogrzac.
                          • basia Re: Skarga 12.04.03, 18:21
                            depresją zioną ,wcale nie ciepłą
                            • Gość: aniela Re: Skarga IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 18:22
                              moze masz włączoną obronę percepcyjną? (sprawdz, powinna być ustawiona na OFF)
                              • basia Re: Skarga 12.04.03, 18:27
                                percepcja nie jest mi wrogiem ,nie mam się przed czym bronić
                                • Gość: aniela Re: Skarga IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 18:28
                                  bronic kogo co a nie przed kim przed czym. (mowiac prosciej: percepcja jest
                                  ofiarą a nie wrogiem)
                                  • basia Re: Skarga 12.04.03, 18:30
                                    mojej nikt nie atakuje
                                    • Gość: aniela Re: Skarga IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 18:31
                                      w sensie: nie docieraja zadne bodzce zewnetrzne? tym bardziej udaj sie pod
                                      wskazany adres, albowiem objaw niepokoic moze. :)
                                      • basia Re: Skarga 12.04.03, 18:35
                                        wszelkie formy nacisku są najbardzej niebezpieczne dla percepcji i przed tym
                                        bronię się właśnie

ps.i dobre rady również:)
                                        • Gość: aniela Re: Skarga IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 18:38
                                          a nienie ja sie brzydze przemocą zarowno tą małą pod mym blokiem nocą.
                                          zostawiam Cie na rozstaju z wolnym (wiec trudnym) wyborem w rekach. dobre rady
                                          upycham po kieszeniach, obok czeresni.
                      • Gość: gitman Re: Skarga IP: debian:* / 192.168.9.* 12.04.03, 18:19
                        nie radze, tam sie ukrywaja psychole, ktorzy na podstawie twojego ip powiedza
                        kim jestes naprawde, kim na niby, a kim ir sen. ;)))
                        • Gość: aniela Re: Skarga IP: *.acn.waw.pl 12.04.03, 18:20
                          a kim besindzer (to o mnie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka