Dodaj do ulubionych

Serwe zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.crowley.pl 17.05.03, 09:36
Od 3 dni nie moge sie wejść na forum Krakow i do działu edukacja...Nie wiem
czy to temat na to forum ale kiedy w końcu serwer przestanie być
zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Serwe zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.03, 11:26
      aha wyrabiaj w sobie cierpliwosc. to jedna z siedmiu cnót głownych.
      • Gość: bonzaj Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 17.05.03, 11:32
        Wszystko ma swoje granice...cierpliwość zwłaszcza.
        • aniela_ Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 13:09
          aha przekracazj granice oraz łam czego rozum nie złamie.
          • miltonia Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 13:16
            A czym ma lamac? Nie cnota przeciez, bo ta generalnie malo do czego przydatna.
            • aniela_ Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 13:17
              o Miltonia :)) tez zaleczasz migrene mozee oraz globusa?
              • miltonia Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 13:22
                Tak w polowie. Przed migrena sie zabezpieczylam zaslaniajac globusem.
                • aniela_ Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 13:28
                  oh jaka Ty jestes akuratna :) nieczula jestes nawet na wyrazna poprawe pogody
                  oraz na wodke w parku wypita albo zachod slonca?
                  • miltonia Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 13:33
                    No jakos nie jestem, szczegolnie w niedziele, gdy wszyscy sa. Poza tym
                    myslalam, jak zwykle naiwnie, ze popracuje, he, he...
                    • aniela_ Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 13:38
                      dzien swiety swiecic nalezy (proxima prowadzila dziwna polityke kulturalna
                      organizujac wazniejsze imprezy w niedziele wlasnie, co odbijalo sie na
                      poniedzialkowej pracy w sposob bardzo wyrazny)
                      • miltonia Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 13:41
                        Zawsze mozna sie tak usprawiedliwic, na szczescie. Twierdzisz, ze po duzej
                        dawce kulury praca jakos nie idzie? Z wrazwnia pewnie.
                        • aniela_ Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 13:53
                          aha zwlaszcza wtedy kiedy kultura wysoka schodzi do rynsztoka.
                          • miltonia Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 13:58
                            Niezbyt szczelna i cienka granica obie dzieli, co zaswiadczam widzem bedac nie
                            raz.
                            • aniela_ Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 14:03
                              ale przeciez z piwem w reku do muzeum wciaz nie wpuszczaja
                              • miltonia Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 14:05
                                Tylnymi drzwiami czasami wpuszczaja.
                                • aniela_ Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 14:15
                                  kuchennymi idac schodami mozna cos z lodowki skubnac
                                  • miltonia Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 14:23
                                    W muzeum sa ciekawsze rzeczy do skubniecia. Potem i tak sie nikt nie doliczy,
                                    zajety chlonieciem kultury wysokiej.
                                    • aniela_ Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 14:26
                                      hehe nieno nie wpieraj mi ze okradasz naród z jego dziedzictwa
                                      • miltonia Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 14:29
                                        Skad, konstatuje tylko. Chociaz moze zadbalabym lepiej o to dziedzictwo, bo w
                                        muzalnych magazynach czesc owego, kurzem sie pokrywa. A mnie sie zdarza czasmi
                                        odkurzac!
                                        • aniela_ Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 14:44
                                          aha ja czuje ze moglabym sie zaopiekowac 2,5 metrami ksiazek w ladnych
                                          oprawach (najlepiej w miare jednolitych). moga byc zabytkowe.
                                          • miltonia Re: Serwer zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.05.03, 14:51
                                            A ja chetnie jakims swiezo odrestaurowanym zabytkiem w duzym ogrodzie. Moglby
                                            byc Palacyk na Wodzie na przyklad.
    • Gość: bonzaj Re: Serwe zajęty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 20.05.03, 21:02
      nic sie nie ruszyło do przodu...tragedia...
      Napiszcie chociaz czy tylko ja od tygodnia nie moge wejsc na forum Krakow , a
      jesli tak to co mam zrobic zebym mogł w końcu tam wejsc i zeby nie pojawiał sie
      ten cholerny napis "przepraszamy serwer zajety" bo jestm na skraju załamania
      nerwowego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka