oko_jeza 02.06.03, 09:14 czy w związku z tym , że moje forum osiągnęło największą popularność wśród wszystkich forów prywatnych, można by link do niego umieścić na stronie głównej forum? Link Zgłoś Obserwuj wątek
eela Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 10:08 Popieram prośbę. Kiedyś była mowa o tym, że najlepsze prywatne fora trafią na stronę główną, a forum jest rzeczywiście ciekawe. Poza tym nie ma żadnego publicznego o tej tematyce. Link Zgłoś
tebe Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 12:15 Witam Forum było na HP Forum i Forum Prywatnego. Teraz go nie ma ale może jeszcze kiedyś wróci. Nie można wszystkiego wstawić na 1szą stronę, jest rotacja. Link Zgłoś
eela Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 12:35 Wiem, ale oko_jeża myśli chyba (ja tak rozumiem) o linku do swojego forum na stałe. Kiedys admini mówili, że dobre fora prywatne może trafią na forum publiczne. Może by było możliwe wstawianie linków na stałe w odpowiednich kategorach forum, na takiej zasadzie, na jakiej Cafe Trójmiasto jest na forum miejskim? To mogłoby pomóc przyciągnąć dyskutantów. Forum o kościele i religii nie jest zagrożeniem dla żadnego forum publicznego, bo nie istnieje podobne. Link Zgłoś
tebe Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 13:05 Rozumiem o co chodzi. Na razie prywatne zajawiamy po to, żeby pomóc je rozkęcić. Nie będziemy mieszać w katalogu. Będzie w końcu tak jak jest w turystyce, gdzie nie ukrywam, że eksperymentujemy z powodzeniem. Tamjuż zajawiane są prywatne. Pozdrawiam Link Zgłoś
oko_jeza Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 14:56 rozumiem... rzeczywiście chodziło o to, żeby po protu było ono bardziej "upublicznione"- właśnie dlatego, że nie ma żadnego o tej tematyce.zastanów się... zastanów się.... :) Link Zgłoś
tebe Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 15:14 To jest problem rozpoznany. Powiedzmy, że jest 10 miejsc, w których teraz mogę pokazywać prywatne poza kategoriami. To i tak nie zbezpieczy wszystkich ciekawych prywatnych - a takiego rozwiązania szukamy. Link Zgłoś
oko_jeza Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 15:28 w końcu największa liczba postów wśród wszystkich forów prywatnych to chyba coś? :) Link Zgłoś
basia Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 15:30 oko_jeza napisała: > w końcu największa liczba postów wśród wszystkich forów prywatnych to chyba > coś? :) kubek masz jak w banku:) Link Zgłoś
Gość: niech Re: moje forum prywatne-do admina IP: *.MAN.atcom.net.pl 02.06.03, 15:46 A 213472? Link Zgłoś
oko_jeza Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 16:08 no czekaj, przecież postów może byc więcej, tylko mi trochę pomóż... Tebe :) Link Zgłoś
Gość: niech Re: moje forum prywatne-do admina IP: *.MAN.atcom.net.pl 02.06.03, 16:09 Fakt, teraz jest juz 213477. Link Zgłoś
basia Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 18:13 oko_jeza napisała: > no czekaj, przecież postów może byc więcej, tylko mi trochę pomóż... Tebe :) eee...czy to kolejny etap marudzenia zwany jęczenie,? Link Zgłoś
beata_ Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 18:22 oko_jeza napisała: > no czekaj, przecież postów może byc więcej, tylko mi trochę pomóż... Tebe :) A cooo? Licznik ma podkręcić, czy sam u ciebie pisać? :-) Link Zgłoś
Gość: niech Re: moje forum prywatne-do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 18:59 Niechaj tam podrzuci komentarze z W-wy. Bedzie wilk syty i owca tez. Link Zgłoś
rubeus Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 20:57 tebe - sprawdz prosze w wolniejszej chwili kto dzis sie wsztrzelil na dziupli w 70.000.... Link Zgłoś