Dodaj do ulubionych

moje forum prywatne-do admina

02.06.03, 09:14
czy w związku z tym , że moje forum osiągnęło największą popularność wśród
wszystkich forów prywatnych, można by link do niego umieścić na stronie
głównej forum?
Obserwuj wątek
    • eela Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 10:08
      Popieram prośbę. Kiedyś była mowa o tym, że najlepsze prywatne fora trafią na
      stronę główną, a forum jest rzeczywiście ciekawe. Poza tym nie ma żadnego
      publicznego o tej tematyce.
      • tebe Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 12:15
        Witam
        Forum było na HP Forum i Forum Prywatnego.
        Teraz go nie ma ale może jeszcze kiedyś wróci. Nie można wszystkiego wstawić na 1szą stronę, jest rotacja.
        • eela Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 12:35
          Wiem, ale oko_jeża myśli chyba (ja tak rozumiem) o linku do swojego forum na
          stałe. Kiedys admini mówili, że dobre fora prywatne może trafią na forum
          publiczne. Może by było możliwe wstawianie linków na stałe w odpowiednich
          kategorach forum, na takiej zasadzie, na jakiej Cafe Trójmiasto jest na forum
          miejskim? To mogłoby pomóc przyciągnąć dyskutantów. Forum o kościele i religii
          nie jest zagrożeniem dla żadnego forum publicznego, bo nie istnieje podobne.
          • tebe Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 13:05
            Rozumiem o co chodzi. Na razie prywatne zajawiamy po to, żeby pomóc je rozkęcić. Nie będziemy mieszać w katalogu.
            Będzie w końcu tak jak jest w turystyce, gdzie nie ukrywam, że eksperymentujemy z powodzeniem. Tamjuż zajawiane są prywatne.
            Pozdrawiam
            • oko_jeza Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 14:56
              rozumiem... rzeczywiście chodziło o to, żeby po protu było ono
              bardziej "upublicznione"- właśnie dlatego, że nie ma żadnego o tej
              tematyce.zastanów się... zastanów się.... :)
              • tebe Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 15:14
                To jest problem rozpoznany. Powiedzmy, że jest 10 miejsc, w których teraz mogę pokazywać prywatne poza kategoriami. To i tak nie zbezpieczy wszystkich ciekawych prywatnych - a takiego rozwiązania szukamy.
                • oko_jeza Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 15:28
                  w końcu największa liczba postów wśród wszystkich forów prywatnych to chyba
                  coś? :)
                  • basia Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 15:30
                    oko_jeza napisała:

> w końcu największa liczba postów wśród wszystkich forów prywatnych to chyba
                    > coś? :)

kubek masz jak w banku:)

• tebe Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 15:44
                    Prawda, 70 tys. robi wrażenie :-)
                    • Gość: niech Re: moje forum prywatne-do admina IP: *.MAN.atcom.net.pl 02.06.03, 15:46
                      A 213472?
                      • oko_jeza Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 16:08
                        no czekaj, przecież postów może byc więcej, tylko mi trochę pomóż... Tebe :)
                        • Gość: niech Re: moje forum prywatne-do admina IP: *.MAN.atcom.net.pl 02.06.03, 16:09
                          Fakt, teraz jest juz 213477.
                        • basia Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 18:13
                          oko_jeza napisała:

> no czekaj, przecież postów może byc więcej, tylko mi trochę pomóż... Tebe :)

eee...czy to kolejny etap marudzenia zwany jęczenie,?
                        • beata_ Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 18:22
                          oko_jeza napisała:

> no czekaj, przecież postów może byc więcej, tylko mi trochę pomóż... Tebe :)

A cooo? Licznik ma podkręcić, czy sam u ciebie pisać?
                          :-)
                          • Gość: niech Re: moje forum prywatne-do admina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.03, 18:59
                            Niechaj tam podrzuci komentarze z W-wy. Bedzie wilk syty i owca tez.
                    • rubeus Re: moje forum prywatne-do admina 02.06.03, 20:57
                      tebe - sprawdz prosze w wolniejszej chwili kto dzis sie wsztrzelil na dziupli w 70.000....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka