abstrakt2003 16.09.07, 17:51 Portalu gazeta.pl w Ekipie. Taka sobie ciekawostka. Link Zgłoś Obserwuj wątek
hiperrealizm to nie tak 16.09.07, 21:57 serwis filmu w portalu to nie to samo co reklama portalu w filmie. A dzisiaj w odcinku Ekiby była scena w której przez chwilę wyeksponowana była główna strona portalu gazeta.pl z jakąś sfingowaną informacją wynikającą z treści filmu. Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Product placement 18.09.07, 23:32 Może lepiej na nowych programistów/webmasterów? Link Zgłoś
brunon.4 Re: Product placement 22.09.07, 17:25 siwa napisała: > Zarabiamy na nowe dyski ;) Że jak? Za product placement się filmowi płaci, a nie na odwrót :)))) Link Zgłoś
abstrakt2003 Ech! Ci admini :) 23.09.07, 20:44 rozumiem że mozna nie wiedzieć o co chodzi ale naprawdę nie trudno to sprawdzić. Link Zgłoś
jan-w Re: Product placement 23.09.07, 21:12 brunon.4 napisał: > Że jak? > Za product placement się filmowi płaci, a nie na odwrót :)))) A po co się płaci filmowi? Dla rozrywki? Czy żeby zarabiać pieniądze? Link Zgłoś
Gość: brunon.4 Re: Product placement IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:14 > Za product placement się filmowi płaci, a nie na odwrót :)))) A po co się płaci filmowi? Dla rozrywki? Czy żeby zarabiać pieniądze? Podpowiedz mi, jak się zarabia na reklamowaniu darmowego portalu?... Link Zgłoś
jan-w Re: Product placement 23.09.07, 22:56 Gość portalu: brunon.4 napisał(a): > Podpowiedz mi, jak się zarabia na reklamowaniu darmowego portalu?... Nie na reklamowaniu, ale na prowadzeniu. Na wiele sposobów. Ale najprostszy: wyłącz blokadę reklam, to sam sobie odpowiesz. Link Zgłoś
jan-w Re: Product placement 23.09.07, 22:54 Gdybyś prowadził firmę, wiedziałbyś, że koszty się ponosi po to, aby mieć zyski. Link Zgłoś
Gość: abstrakt2003 o Boże! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 23:11 Nie można mylić przychodów z rozchodami! To są dwie rózne pozycje w księgach! ========================================= siwa swój post napisała w taki sposób jakby za pokazanie strony portalu w filmie producent filmu portalowi zapłacił! Jeśli nawet doszło do płacenia to płacacym byłby PORTAL!!! I byłby to wydatek, KOSZT!!!! Nikt przy zdrowych zmysłach wydatków nie nazywa zyskiem! Link Zgłoś
Gość: abstrakt2003 ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 23:12 jesli inwestycję w reklamę nazywasz zarobkiem (bo do tego sprowadza się wypowiedź siwej) to ja nie mam więcej pytań Link Zgłoś
jan-w Re: ok 23.09.07, 23:24 Spróbuj najpierw przeczytać, czyjąś wypowiedź, potem ją zrozumieć, a dopiero na końcu odpowiedzieć. Nie robisz tego, więc dyskusja z tobą jest jak ze ślepym o kolorach. Teraz rozumiem, dlaczego ciągnąłem ją samotnie. Inni, widocznie wiedzą o tym od dawna. Dalej ciągnij ją sam. Link Zgłoś