drzejms-buond 20.09.07, 13:17 jak sie tego pozbyć? własnie odkryłem, ze na forum gazety strasznie spowalnia neta? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gość Re: googlesyndication.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 13:47 A można jaśniej? Link Zgłoś
jan-w Re: googlesyndication.com 20.09.07, 14:29 Zainstaluj sobie przeglądarkę FireFox: www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/ A do niej dodatek Adblock: mozillapl.org/katalogi_i_bazy/baza_dodatkow/rozszerzenia/inne/adblock_plus Link Zgłoś
Gość: gość Re: googlesyndication.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 14:40 Dzięki za pomoc. Fajna sprawa. Link Zgłoś
drzejms-buond Re: googlesyndication.com 20.09.07, 15:21 to to są zwykłe reklamy? oniemiałem... :-x) Link Zgłoś
jan-w Re: nareszcie bez reklam :) 20.09.07, 17:03 Bardzo mi miło dziękuję :-) Pamiętajcie tylko o aktualizacji listy blokad. Link Zgłoś
Gość: koziorozka Re: nareszcie bez reklam :) IP: *.chello.pl 20.09.07, 17:34 Ajak ro się robi? Łopatologicznie poproszę :) Link Zgłoś
jan-w Re: nareszcie bez reklam :) 20.09.07, 17:46 Prawokliknąć na znak ADP, wybrać blokowalne elementy i zaznaczyć odpowiednie (tylko które są odpowiednie?) Szczegóły: mozillapl.org/forum/about-11879.html Link Zgłoś
koziorozka bez reklam 20.09.07, 18:54 a znasz może sposób na pozbycie się reklam, które pod prawym klawiszem nie pokazują AdBlocka tylko Adobe Flash Player? Link Zgłoś
jan-w Re: bez reklam 20.09.07, 19:26 Jestem zszokowany. Dawno nie wyłączałem adblocka i nie widziałem tej orgii reklam. Jak można tak się maltretować? Nie bawiłem sie dawno szczegółami, ale chyba trzeba dodać do listy blokowanych elementów: */adv.* Pewnie zaraz księgowość portalu nas zablokuje ;-( Link Zgłoś
koziorozka Re: bez reklam 20.09.07, 19:37 Janie Wielki, aż boję się dziękować, żeby nie zapeszyć :) Na ekranie zapanował boski spokój - nic nie mryga, nie pływa, nie fruwa Pojawił się mały kłopot, ale niedokuczliwy A jak dokuczy, to Ciebie o radę poproszę :))) Link Zgłoś
voker Re: googlesyndication.com 21.09.07, 08:35 warto jeszcze dodac: *.google-analytics.* *.hit.gemius.pl/* */xgemius.js* /urchin.js */gemius.js Link Zgłoś
drzejms-buond Re: googlesyndication.com 21.09.07, 13:21 gemiusa mozna? bezpiecznie? on nie jest sprzężony z Gazetą? juz dawno chciałem to zrobić!!! fajno! "baj,baaaaj maszszskaroooo" Link Zgłoś
ols Re: googlesyndication.com 27.09.07, 16:42 Gemius (praktycznie) nie spowalnia, a dzięki niemu jest obliczana oglądalność portalu. Od której to oglądalności zależy, czy będzie nas stać na [tu możecie wpisać sobie co chcecie: nowe serwery, szybsze łącza, więcej informatyków]. Link Zgłoś
nessie-jp Re: googlesyndication.com 27.09.07, 20:34 ols napisał: > Gemius (praktycznie) nie spowalnia, a dzięki niemu jest obliczana oglądalność p > ortalu. Od której to oglądalności zależy, czy będzie nas stać na [tu możecie wp > isać sobie co chcecie: nowe serwery, szybsze łącza, więcej informatyków]. To zawrzyjmy dżentelmeńską umowę. Wy wprowadzicie obiecywane od wielu tygodni funkcje, a wtedy ja odblokuję Gemiusa i dostaniecie podwyżkę. Robimy interes? Link Zgłoś
voker Re: googlesyndication.com 27.09.07, 20:58 moj licznik pokazuje okolo 50000 odwolan do gemiusa Link Zgłoś
hans123 Re: googlesyndication.com 23.09.07, 18:38 ja mam takie: adv.gazeta.pl ad.gazeta.pl adv.wp.pl i.interia.pl reklama.onet.pl ads.open.pl j.o2.pl *googlesyndication.com *stat.pl banery.acr.pl *.adocean.pl parkiet.com/r *gemius.pl *arbomedia.pl *doubleclick.net *euroclick.com *adsdk.com *tradedoubler.com *stat24.com *google-analytics.com *.4u.pl *.stat24.pl *.mediainter.net *.adkontekst.pl adserver.atman.pl gemius.js rek.www.wp.pl stat.webmedia.pl Link Zgłoś