aniela 28.07.03, 11:16 pierwszy wpis w tej sprawie czyniąc pochlebnie sie wyrażę. albowiem listow przynosi wiecej niz stara co mi odpowiada. teraz czas na niekontruktywną krytykę, oddaje głos Expertom Forumowym. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kropka Re: poczta nowa 28.07.03, 11:36 nie widzę specjalnej różnicy. Więc po co przepłacać? Dosia Link Zgłoś
aniela Re: poczta nowa 28.07.03, 11:43 aha to darmowa poczta, a za darmo nie dostaniesz nic ładnego przeciez. pochwaliłam pocztę przed zachodem słońca (ktory tez jest za darmo a wiec nie jest ładny). skrzynka mi sie zatrzasnęła nie moge sie tam dostac. Link Zgłoś
rzulw Re: poczta nowa 28.07.03, 11:48 ja nie widzę nowej poczty ...starej też nie - mam włączone przekierowanie :) Ale to własnie jest plus - przekierowanie Link Zgłoś
rzulw Re: poczta nowa 28.07.03, 12:06 nie :) Po przyjściu do @gazeta.pl, wiadomość leci do mojej skrzynki na Onecie i tam ją czytam. Link Zgłoś
aniela Re: zobaczyłem :) 28.07.03, 12:47 no jest jak mowilam. git jest i supcio. co wejscie to liscik. bardzo mi to odpowiada Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: poczta nowa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 15:58 Jest do niczego. Poprzednia miała tabelki, tzn. każdy list w osobnej tabelce. Teraz wszystko się zlewa. Poza tym kolorystyka jest zbyt jasna. Link Zgłoś
eela Re: poczta nowa 28.07.03, 16:20 Przydałby się powrót liniowania, poszczególne listy były lepiej widoczne. Link Zgłoś
Gość: seven Re: poczta nowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 16:32 nie pojawiaja mi sie tresci maili, dopiero jak dam odpowiedz z cytowaniem to moge zobaczyc, co ktos do mnie napisal Link Zgłoś
Gość: aniela Re: poczta nowa IP: *.acn.waw.pl 28.07.03, 17:04 znaczy przychodzi pusta koperta??? Link Zgłoś
Gość: seven Re: poczta nowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 20:10 Gość portalu: aniela napisał(a): > znaczy przychodzi pusta koperta??? raczej list napisany znikajacym atramentem Link Zgłoś
Gość: ainela Re: poczta nowa IP: *.acn.waw.pl 28.07.03, 22:42 to jest sympatyczny atrament. ja bym sie cieszyla Link Zgłoś
Gość: Vieri Re: poczta nowa IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 19:13 Widzę, że liniowanie już się pojawiło, ale kolory są nadal zbyt jasne, takie łazienkowo-szpitalne bym powiedział;) Link Zgłoś
ta Re: poczta nowa 28.07.03, 20:53 A chwalcie , chwalcie, tylko najpierw spróbujcie zmienić sobie hasło lub dane :)) Komu się to dzisiaj uda, niech chwali - czekam Ta_ Link Zgłoś
Gość: seven Re: poczta nowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.07.03, 21:31 ta napisał: > A chwalcie , chwalcie, tylko najpierw spróbujcie zmienić sobie hasło lub > dane :)) Komu się to dzisiaj uda, niech chwali - czekam > Ta_ nie ma czego chwalic, mnie dalej nie dziala dobrze. i co z tego, ze uzywam przedpotopowej przegladarki!!! caly portal poza wyswietlaniem tresci listow dziala mi wspaniale:( Link Zgłoś
ta Re: poczta nowa 29.07.03, 20:09 Dzisiaj ze skrzynek znikneła opcja "zmień swoje dane/ hasło", która jeszcze wczoraj kierowała na stronę założenia sobie nowego konta. Mam nadzieję, że sprawy posuwaja się w dobrym kierunku i opcja ta, już naprawiona wróci na pocztę. Ta_ Link Zgłoś
rzulw Re: poczta nowa 31.07.03, 20:55 a mnie się podoba, że losowe podpisy z poczty, działają też na forum Link Zgłoś
Gość: aniela Re: poczta nowa IP: *.acn.waw.pl 31.07.03, 21:32 a mi sie nie podoba ze po probie wyslania listu informuje mnie system ze sie proba nie powiodla kasujac jednoczesnie cala azwartosc. musialam wyslac streszczenie, bryka takiego. a to juz nei to samo Link Zgłoś
gitman Re: poczta nowa 31.07.03, 22:10 kazdy moze prawda krytykowac, a mam wrazenie, ze dopuszczanie do krytyki to nikomu... tak nie... nie podoba sie. wiec dlatego z punktu majac na uwadze, ze ewentualna krytyka moze byc, tak musimy zrobic zeby tej krytyki nie bylo. tylko aplauz i zaakceptowanie. tych naszych prawda punktow, ktore stworzymy. ;))) Link Zgłoś