hwast 30.01.03, 17:50 Byłam już Czortem, teraz chcą ze mnie Mario zrobić. Może jurto zostanę Maryjką? :) Ej tropiciele wcieleń od siedmiu boleści, dajcie sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:45 A bądź sobie nawet i mną. Na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 skoro to cioolstwo ma problem, z byciem soba...... 30.01.03, 18:48 to faktycznie, nie bedzie, byle czym, za przeproszeniem, maryjko, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: skoro to cioolstwo ma problem, z byciem soba. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:49 Zdaje się, że trafiłeś w 10, kitku. Co mnie bynajmniej nie cieszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hwast Re: No proszę 30.01.03, 18:50 Już jutro może się okazać, że jestem Tobą i sama sobie z sobą rozmawiasz. Tropiciele już to załatwią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:54 Och, wiem, że masz nieograniczone możliwości i znajomosci. No cóż, przezyliśmy potop szwedzki, przeżyjemy i hwasteczki. Odpowiedz Link Zgłoś
hwast Re: No proszę 30.01.03, 18:56 Mylisz się co do moich możliwości. Ale dziwi mnie skąd taka opinia o mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:57 Na jak to skąd? Z powietrza! Odpowiedz Link Zgłoś
hwast Re: No proszę 30.01.03, 18:59 Niezłe żródełko wiedzy o człowieku. Miałam nadzieję, że opierasz swe opinie o mniej ulotne przesłanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 19:04 No to się zawiodłaś. Ale chyba nie jesteś rozczarowana? Odpowiedz Link Zgłoś
hwast Re: No proszę 30.01.03, 19:08 Powiedzmy inaczej. Nie jest to z pewnością rozczarowanie. Malutki zawód może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 19:10 Tylko malutki? Liczyłam na większy. Ale się przeliczyłam! Odpowiedz Link Zgłoś
hwast Re: No proszę 30.01.03, 19:14 A czego tym razem Ty się spodziewałaś? Jeśli czegoś więcej, to proszę o przyjęcie przeprosin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 19:17 Nie ma sprawy. Przyjmuję i proponuję ze swej strony to samo. I już możemy rozejść się w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
hwast Re: No proszę 30.01.03, 19:19 Jakoś wojny między nami nie dostrzegłam. Więc przepraszać mnie nie masz za co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: No proszę ...TROP IP: *.piekna.pl 30.01.03, 19:42 Pamietam jak na Zegrzu, bizon, jedząc chipsa, rzekł no proszę! i wziął drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
hwast Re: No proszę ...TROP 30.01.03, 19:43 Nasz nadworny błazen znów przemawia tylko sobie znanym językiem. To nie to samo co Stańczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: No proszę ...TROP wyjaśnienie IP: *.piekna.pl 30.01.03, 20:09 Ponieważ nie wiadomo kim jest hwast, postanowiłem wnieść do śledztwa element surrealizmu jak w serialu Tween Peaks, lub w opowiadaniu "Śledztwo" Gombrowicza jest to rodzaj ironii, ponieważ wszyscy się połapali, ze to ty, mario bo przecież nikt kto Ci dobrze życzy, nie pozwoliłby sobie tak Cię kompromitować i przyznalby sie do swej tożsamości... Odpowiedz Link Zgłoś
hwast Re: No proszę ...TROP wyjaśnienie 30.01.03, 20:14 No skoro Ty tak uważasz, to możesz dalej uważać. Bo nawet w surrealiżmie musi istnieć jakiś element prawdy. Punkt odniesienia, jeśli wolisz. W tym przypadku surrealizm nie ma racji bytu, a to z powodu posądzania Mario o bycie mną. Zresztą Czorta tak samo. Możesz sobie myśleć co i jak chcesz, oczywiście jeśli myśleć potrafisz. Tym razem jednak trafiłeś jak kulą w płot. Nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie mnie o to posądzał. Ty może też nie, kiedy ujawniłabym szczegóły o których tylko my wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: No proszę ...TROP wyjaśnienie IP: *.piekna.pl 30.01.03, 20:21 o wszystkich szczegółach już za Twoją sprawą, wszyscy wiedzą, mario czy o swoich przeprosinach mnie informowałeś wszystkich równie skwapliwie? to poinformuj hwahwahwahwasta :) nie brnij w to. wyjaśnienie: hwahwahwahwa sta to taki pastisz śmiechu spowodowany tym jak widzę to informowanie, no chyba że te przeprosiny były fałszywe... inna bajka Odpowiedz Link Zgłoś