Dodaj do ulubionych

No proszę

30.01.03, 17:50
Byłam już Czortem, teraz chcą ze mnie Mario zrobić. Może jurto zostanę
Maryjką? :) Ej tropiciele wcieleń od siedmiu boleści, dajcie sobie spokój.
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:45
      A bądź sobie nawet i mną.
      Na zdrowie!
      • kitek1 skoro to cioolstwo ma problem, z byciem soba...... 30.01.03, 18:48
        to faktycznie,
        nie bedzie,
        byle czym,
        za przeproszeniem,
        maryjko,
        • Gość: maryjo2 Re: skoro to cioolstwo ma problem, z byciem soba. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:49
          Zdaje się, że trafiłeś w 10, kitku.
          Co mnie bynajmniej nie cieszy
          :)))
      • hwast Re: No proszę 30.01.03, 18:50
        Już jutro może się okazać, że jestem Tobą i sama sobie z sobą rozmawiasz.
        Tropiciele już to załatwią.
        • Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:54
          Och, wiem, że masz nieograniczone możliwości i znajomosci.
          No cóż, przezyliśmy potop szwedzki, przeżyjemy i hwasteczki.
          • hwast Re: No proszę 30.01.03, 18:56
            Mylisz się co do moich możliwości. Ale dziwi mnie skąd taka opinia o mnie?
            • Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 18:57
              Na jak to skąd?
              Z powietrza!
              • hwast Re: No proszę 30.01.03, 18:59
                Niezłe żródełko wiedzy o człowieku. Miałam nadzieję, że opierasz swe opinie o
                mniej ulotne przesłanki.
                • kitek1 male DDT............. 30.01.03, 19:01
                  rozwiaze,
                  twoj problem,
                  hwascie,
                  • hwast Re: male DDT............. 30.01.03, 19:09
                    A może mi powiesz co to jest?
                    • kitek1 azotox............ 30.01.03, 19:56
                      nawet,
                      tego nie wiesz:(
                • Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 19:04
                  No to się zawiodłaś. Ale chyba nie jesteś rozczarowana?
                  • hwast Re: No proszę 30.01.03, 19:08
                    Powiedzmy inaczej. Nie jest to z pewnością rozczarowanie. Malutki zawód może.
                    • Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 19:10
                      Tylko malutki? Liczyłam na większy.
                      Ale się przeliczyłam!
                      • hwast Re: No proszę 30.01.03, 19:14
                        A czego tym razem Ty się spodziewałaś? Jeśli czegoś więcej, to proszę o
                        przyjęcie przeprosin.
                        • Gość: maryjo2 Re: No proszę IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 19:17
                          Nie ma sprawy. Przyjmuję i proponuję ze swej strony to samo.
                          I już możemy rozejść się w pokoju.
                          • hwast Re: No proszę 30.01.03, 19:19
                            Jakoś wojny między nami nie dostrzegłam. Więc przepraszać mnie nie masz za co.
                            • Gość: xp Re: No proszę ...TROP IP: *.piekna.pl 30.01.03, 19:42
                              Pamietam jak na Zegrzu, bizon, jedząc chipsa, rzekł
                              no proszę!
                              i wziął drugiego
                              • hwast Re: No proszę ...TROP 30.01.03, 19:43
                                Nasz nadworny błazen znów przemawia tylko sobie znanym językiem. To nie to
                                samo co Stańczyk.
                                • Gość: xp Re: No proszę ...TROP wyjaśnienie IP: *.piekna.pl 30.01.03, 20:09
                                  Ponieważ nie wiadomo kim jest hwast, postanowiłem
                                  wnieść do śledztwa element surrealizmu jak w serialu
                                  Tween Peaks, lub w opowiadaniu "Śledztwo" Gombrowicza

jest to rodzaj ironii, ponieważ wszyscy się połapali, ze to ty, mario
                                  bo przecież nikt kto Ci dobrze życzy, nie pozwoliłby sobie
                                  tak Cię kompromitować
                                  i przyznalby sie do swej tożsamości...
                                  • hwast Re: No proszę ...TROP wyjaśnienie 30.01.03, 20:14
                                    No skoro Ty tak uważasz, to możesz dalej uważać. Bo nawet w surrealiżmie musi
                                    istnieć jakiś element prawdy. Punkt odniesienia, jeśli wolisz. W tym przypadku
                                    surrealizm nie ma racji bytu, a to z powodu posądzania Mario o bycie mną.
                                    Zresztą Czorta tak samo. Możesz sobie myśleć co i jak chcesz, oczywiście jeśli
                                    myśleć potrafisz. Tym razem jednak trafiłeś jak kulą w płot. Nikt przy
                                    zdrowych zmysłach nie będzie mnie o to posądzał. Ty może też nie, kiedy
                                    ujawniłabym szczegóły o których tylko my wiemy.
                                    • Gość: xp Re: No proszę ...TROP wyjaśnienie IP: *.piekna.pl 30.01.03, 20:21
                                      o wszystkich szczegółach już za Twoją sprawą, wszyscy wiedzą, mario
                                      czy o swoich przeprosinach mnie informowałeś wszystkich równie skwapliwie?
                                      to poinformuj hwahwahwahwasta :)
                                      nie brnij w to.

wyjaśnienie: hwahwahwahwa sta to taki pastisz śmiechu spowodowany tym jak widzę
                                      to informowanie, no chyba że te przeprosiny były fałszywe... inna bajka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka