siwa 12.12.07, 16:12 Pod polem edycji nowego posta pojawił się nowy przycisk PODGLĄD. Możecie teraz obejrzeć swój post w takiej formie, jak będzie wyglądał po wysłaniu i sprawdzić np. poprawność linków. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mateuszwierzbicki Re: Podgląd wpisu 12.12.07, 16:31 dziwne, bo jak wciskam ten wspomniany przycisk, to widzę dokładnie posty innych forumowiczów, zanim oni je jeszcze zdążyli napisać. To tak ma być? ;) Link Zgłoś
siwa Re: Podgląd wpisu 12.12.07, 16:40 Oprócz koloru niebieskiego i czerwonego wprowadzimy zielony. Będzie oznaczał UWAGA PODPUCHA. Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Podgląd wpisu 12.12.07, 16:52 dobre! ja bym jednak wolał coś w siwym kolorze... :-P Link Zgłoś
jan-w Re: Podgląd wpisu 12.12.07, 20:06 Właśnie odkryłem i zaraz tu zajrzałem. Dobry pomysł z podglądem. Widzę że pojawiła się postulowana przez niektórych: Edycja Własnych Postów . ;-) Link Zgłoś
Gość: . a da sie toto wylaczyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 20:27 bo ta nowa opcja dla lamerow to na razie tylko kapitalnie spowalnia dzialanie forum moze zrobcie to jako specjalny bonus, ktory tylko zalogowani moga sdobie wlaczyc? Link Zgłoś
yoma Re: Podgląd wpisu 12.12.07, 20:35 Pomysł może i niezły, ale czy moglibyście zamienić przyciski miejscami? Bo wytrenowany przez lata praktyki ruch ręki sprawia, że kursor ląduje na podglądzie zamiast na wysłaniu :) PS. Spowalnia Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Podgląd wpisu 13.12.07, 10:21 a ja bym wolał,zeby przyciski były OKRĄGŁE!!!! :-D))))))) ludziom, to nigdy nie dogodzi... Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Podgląd wpisu 13.12.07, 13:56 a ja to bym chciał, żeby pojawiły się osobne przyciski do przyciskania tych właściwych przycisków i najlepiej na środku, i żeby koniecznie w terenie zabudowanym spowalniało, bo matka na tylnim siedzeniu jest tylko jedna i nie może być tak, żeby matce oczko w razie czego wypadało od częstego przyciskania. Link Zgłoś
yoma Re: Podgląd wpisu 13.12.07, 14:07 I ja bym jeszcze chciała, żeby admini forów prywatnych mieli klawisz Osioł... Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Podgląd wpisu 13.12.07, 16:54 kicior99 napisał: > tylko trójkątne! Kiciu, zgodzę się, pod warunkiem,ze będą miały lekki odcień różu... ;-] Link Zgłoś
iberia.pl Re: Podgląd wpisu-po co? 13.12.07, 21:48 po co takie cuda, skoro forum ma tepo gorzej niz zolw????Zamiast faktycznie zrobic cos sensownego to jak zwykle temat zastepczy.... Link Zgłoś
yoma Re: Podgląd wpisu-po co? 14.12.07, 18:22 Zobaczymy, co dostaniemy po przerwie technicznej :) Link Zgłoś