Dodaj do ulubionych

Moderatorzy z forum Warszawa..

20.06.08, 20:25
..bardzo namiętnie wycinają teksty zwolenników rowerowej Masy Krytycznej, pomimo tego, że regulamin portalu nie jest w żaden sposób przez tych uczestników łamany, natomiast zostawiają teksty pełne nienawiści oraz gróźb karalnych pod adresem uczestników MK. GW mogła być nieco bardziej obiektywna i powinna przytemperować zapędy niektórych moderatorów.
Obserwuj wątek
    • jan-w Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 20.06.08, 20:50
      Masiarze nie łamią netykiety? A to kiedyś czytałeś? :

Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie a
      więc i na Forum Gazeta.pl.
      Jak pisać:
      * Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany.

Nawet ślepy, sporadycznie zaglądający na forum Warszawa, nie może nie zauważyć
      kilku wątków dziennie zakładanych przez masiarzy. Chyba wiesz coś o tym?

• le.chujarek Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 20.06.08, 23:43
        > Nawet ślepy, sporadycznie zaglądający na forum Warszawa

są juz ekrany na braille'a?
        • jan-w Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 00:04
          en.wikipedia.org/wiki/Refreshable_Braille_display
          • le.chujarek a, to przepraszam 21.06.08, 00:15
            sie człowiek całe życie uczy...
      • jureek Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 10:00
        jan-w napisał:

> Masiarze nie łamią netykiety? A to kiedyś czytałeś? :
        >
        > Netykieta to zbiór zasad savoir-vivre obowiązujących w dyskusjach w Internecie
        > a
        > więc i na Forum Gazeta.pl.
        > Jak pisać:
        > * Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany.
        >
        > Nawet ślepy, sporadycznie zaglądający na forum Warszawa, nie może nie zauważyć
        > kilku wątków dziennie zakładanych przez masiarzy. Chyba wiesz coś o tym?

Spojrzałem, i zobaczyłem na szczycie 2 wątki założone przez antymasiarzy. Ale co
        się dziwić, prezcież moderator nie wytnie wątku koledze o niku "plyn_z_wisla":
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=81041302
        mimo iż był już wątek antymasowy założony przez kixxa:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=80334994
        Doskonale widać, po czyjej stronie są sympatie moderatorów.
        Jura
        • instytut_walki_z_maniactwem Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 10:18
          Podoba mi się Twoja pobieżna obserwacja. W poprzednich miesiącach uznano, ze
          nadmiernie sympatyzujemy z masowiczami zezwalając im na masowe zakładanie wątków
          o masie. Czyli jesteśmy gdzieś po środku, co mnie niebywale cieszy.

Podoba mi się także to, że antymasowe wątki są podbijane przez ogłoszenia
          masowiczów.
          • jureek Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 10:26
            To przecież jan-w twierdził, że wystarczy pobieżna obserwacja. No to takiej
            pobieżnej obserwacji dokonałem. A że nie potwierdziła ona tez jana-w, to chyba
            nie moja wina.
            Jura
          • jureek Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 10:35
            Przyznaję, zbyt pochopnie wyciągnąłem wniosek o sympatiach moderatorów. Takiego
            wniosku na podstawie tylko pobieżnej informacji nie miałem prawa wyciągać.
            Przepraszam. Stwierdzam jedynie, że pobieżna obserwacja nie potwierdziła tezy
            jana-w.
            Jura
            • jan-w Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 12:13
              Jak zwykle, twoja krytyka jest bezpodstawna i manipulujesz faktami.

Napisałem: "sporadycznie zaglądający na forum Warszawa"

Ty o tej mojej wypowiedzi napisałeś: "To przecież jan-w twierdził, że wystarczy pobieżna obserwacja. No to takiej pobieżnej obserwacji dokonałem".

Jest olbrzymia różnica między sporadycznym zaglądaniem (od czasu, do czasu) a twoim jednorazowym pobieżnym przejrzeniem już uporządkowanych zapisów na forum.

Nawet kłamczuszek powinien się bardziej przyłożyć. No, ale priorytet to przywalić moderatorom, a w szczególności Janowi-w. Słusznie czy niesłusznie to nie ważne. Tyle jest warta twoja "krytyka" ;-)
              • jureek Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 12:21
                Na jakiej podstawie twierdzisz, że nie zaglądam sporadycznie na forum Warszawa?
                Jeśli Twoje szpiegowskie narzędzia dostarczają Ci takich informacji, to je
                zmień, bo właśnie sporadycznie zaglądam. No chyba, że przyjmiesz inną definicję
                słowa "sporadycznie". Jeżeli uznasz, że sporadycznie oznacza raz dzienie, to
                rzeczywiście, tak często sporadycznie nie zaglądam.
                Jura
                • jan-w Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 12:50
                  1. Na podstawie twojego własnego oświadczenia
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=81151271&wv.x=2&a=81167748
                  2. Na postawie prawdziwości informacji zamieszczonej w poście instytutu, którą początkowo zakwestionowałeś.
                  Sam przyznałeś że nie wiesz jak wyglądało forum Warszawa przez kilka ostatnich miesięcy. Sam przyznałeś że tylko teraz pobieżnie je przejrzałeś. Ale nie masz nawet takiej odrobiny godności która zmusiła by ciebie do przyznania że pomyliłeś się i niesłusznie mnie zaatakowałeś. Albo że nie pomyliłeś się tylko myślałeś że nikt nie zauwązy twojego kłamstwa.
                  Nie będę kopał się z koniem. W przeciwieństwie do ciebie cenię prawdę i przyzwoitość. Dyskutuj sobie z koleżkami trollami. Nikt normalny jeżeli nie zmuszają go do tego obowiązki służbowe, nie traci czasu na bezowocne przepychanki z człowiekiem pozbawionym honoru.
                  • jureek Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 16:32
                    Po raz drugi już powtarza się ten sam scenariusz. Ty stawiasz jakąś ogólną tezę,
                    nie uzasadniasz jej żadnymi przykładami. Ja na to znajduję przykłady, które
                    przeczą postawionej tezie i podaję je na forum. Na to Ty obrażasz się, bo jak
                    ktoś śmiał w ogole zakwestionować Twój autorytet. Przecież Ty jesteś wielki
                    jan-w i nie potrzebujesz podawać jakichś tam przykładów, wystarczy, że powiesz,
                    że tak jest, to znaczy, że tak jest i koniec. Zamiast się obrażać, pokaż
                    przykłady tych wątków masowo zakładanych przez "masowców".
                    Jura

P.S. Gdzie sam napisałem, że od miesięcy nie zaglądałem na forum Warszawa?
    • instytut_walki_z_maniactwem Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 07:51
      Bez żadnej namiętności są usuwane ogłoszenia.
      Specjalne forum rowerzystów znajduje się tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=286
      Jeśli widzisz post łamiący prawo, netykietę lub regulamin, zgłoś to na adres
      forum@agora.pl
      • morfeusz_1 Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 21.06.08, 12:27

nie zabiorę stanowiska w tej kwestii,jestem z Was wszystkich
        najbardziej obiektywny i jeszcze jedno na koniec :

"Niech Żyją Łyżworolkowcy,a dziewczyny zwłaszcza !!! :) "
    • roztoczanski Re: Moderatorzy z forum Warszawa.. 22.06.08, 21:10
      To tak jak na FF Warszawa, gdzie Koszatek usuwa posty osób których nie lubi ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka