vicky17 01.07.08, 14:15 nagle wszystkie znikly w ustawieniu,podobnie do ulubionych watkow? czyzbyscie cos zmienili czy ktos sie wbil w moj komp:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
vicky17 Re: ulubione fora 01.07.08, 14:32 siwa napisała: > SOA#1 ;) > Czyli u mnie są. > OK czyli ktos cos majstrowal u mnie:) jak dodac poszczegolne fora do ulubionych,bo pod poszczegolna nazwa nie wyswietla sie nazwa "dodaj do ulubionych"? Link Zgłoś
vicky17 Re: ulubione fora 01.07.08, 14:44 giwi napisała: > Wyczyść pamięć podręczną i cookies. cookies to ja wcinam wlasnie,a pamiec to faktycznie musze wyczyscic by zaczac od nowa:) ale jak widze pod watkami mam "dodaj do ulubionych",ale pod forami nie? Link Zgłoś
giwi Re: ulubione fora 01.07.08, 14:47 Może pojawią się pod forami jak poczyscisz, bo jeśli nie widzisz tego napisu, to może oznaczać, ze masz fora dodane tylko pamięć się pokićkała. Link Zgłoś
vicky17 Re: ulubione fora 01.07.08, 14:56 giwi napisała: > Może pojawią się pod forami jak poczyscisz, bo jeśli nie widzisz tego napisu, t > o może oznaczać, ze masz fora dodane tylko pamięć się pokićkała. oj pokickala sie pokickala,ale musze poczekac na hydraulikow,bo jeszcze woda pocieknie i co:) dzieki za pomoc:) Link Zgłoś