clairejoanna 23.12.03, 11:42 Slyszalam, ze jezeli przez piedziesiat dni na jakims forum prywatnym nie pokaze sie nowy wpis, forum to jest kasowane. Chcialam sie zapytac, co sie wtedy dzieje z wpisami, czy sa One archiwizowane? Pzpr., CJ Link Zgłoś Obserwuj wątek
maas Re: Kasowanie forow prywatnych 23.12.03, 12:43 Nie, te dane nie sa zachowywane. Trzeba dogladac swojego forum :-) Link Zgłoś
eela Re: Kasowanie forow prywatnych 23.12.03, 13:39 Jeśli dane nie są zachowywane, to jakim cudem niektórym osobom udało się poprzednio odzyskac skasowane przez siebie i adminów fora? Link Zgłoś
jan.kran Re: Kasowanie forow prywatnych 23.12.03, 13:46 maas napisała: > Nie, te dane nie sa zachowywane. Trzeba dogladac swojego forum :-) Problem polega na tym , ze forum to nie tylko Admin ale osoby ktore pisza . Jezeli forum nie cieszy sie popularnoscia trudno je utrzymywac na sile. A z kolei sa tam wpisy ktore moze warto zachowac przynajmniej dla Admina. K. Link Zgłoś
d.z Re: Kasowanie forow prywatnych 23.12.03, 13:53 Dziś zniknęło jedno prywatne forum, na którym sporo pisywałem. Trochę szkoda bo tak bez uprzedzenia - miałem zamiar życzenia świąteczne złożyć i co. Nawet za nicków uczestników nie zapisałem by na inne forum zaprosić :( Link Zgłoś
clairejoanna Re: Kasowanie forow prywatnych 01.01.04, 22:25 maas napisała: > Nie, te dane nie sa zachowywane. Trzeba dogladac swojego forum :-) Trzeba, trzeba, wiem. Ide wiec zmuszac ludzi do pisania na moim forum. A tak na serio: Czy ja przynajmniej dostane przedtem wiadomosc, ze Gazeta zamyka mi forum? Pozdrowienia, CJ Link Zgłoś
tebe Re: Kasowanie forow prywatnych 02.01.04, 11:47 Witam To jest 50 dni braku aktywności = jakiegokolwiek wpisu. Jeśli tak długo nic się nie dzieje, to znak, że nikt nie pamięta o forum. Gdybyśmy przypominali "wejdź i napisz coś, bo za tydzień zamkniemy" to tylko życie takich forów byłoby sztucznie podtrzymywane. Pozdrawiam Link Zgłoś
michaelus Przenoszenie forów prywatnych 02.01.04, 13:39 Ach ta samowola z forami prywatnymi. Moje forum prywatne przeniesiono z regionalne do regonalne-->śląskie po czym dopiero mnie poinformowano. Trzeba było mnie poinformować z 7 dni wcześniej żebym miał czas poinformować zainteresowanych. Link Zgłoś
michaelus P.S. Przenoszenie forów prywatnych 02.01.04, 13:41 A tak poza tym to skąd wiedzieliście, że Zagłębie Dąbrowskie to tylko woj.śląskie? Może moglibyście dać link także w forach małopolskich (Olkusz)? Link Zgłoś
tebe Re: P.S. Przenoszenie forów prywatnych 02.01.04, 14:10 Niestety prywatne mogą być - z przyczyn technicznych - tylko w jednej kategorii. Link Zgłoś
tebe Re: Przenoszenie forów prywatnych 02.01.04, 14:00 To może być uciążliwe ale to co proponujesz - trochę nierealne. Trzebaby cały proces zmian opóźnić o tydzień. Zauważ, że link do forum się nie zmienia przy tym przeniesieniu. Najlepiej dodać interesujące fora do nawigacji "ulubione" - nie zgubi się, nawet gdyby codziennie było w innej kategorii (co oczywiście jest niemożliwe). Pozdrawiam Link Zgłoś
clairejoanna Re: Kasowanie forow prywatnych 04.01.04, 12:11 To znaczy, ze jezeli bede co 48. dzien otwierac nowy watek, to moje forum nie bedzie skasowane? Uwazam, ze to troche dziwne. No bo rozumiem, ze jezeli forum ma dziesiec wpisow, to ok. Ale np. moje forum o Dzieciach Emigrantach; jest tam kilka fajnych wpisow, tylko nie jest to akurat temat, ktory kazdego interesuje- bo w koncu nie jestesmy wszyscy dziecmi emigrantow. Dziala to na zasadzie, ze raz na jakis czas ktos czyta wszystkie watki i wrzuca swoje trzy grosze. Albo takie forum o jazzie- nie wszyscy sie interesuja jazzem, ale sa ludzie, ktorych ten temat interesuje i sie ciesza raz na jakis czas nowym wpisem. Dlatego tez pytalam, co sie dzieje z wpisami tych znikajacych forow- po prostu tych wpisow jest szkoda, bo moze sie komus jeszcze przydadza. Pozdrowienia, CJ Link Zgłoś
jan.kran Re: Kasowanie forow prywatnych 04.01.04, 16:21 Sa fora niszowe takie jak Jazz albo Inny Swiat. Sa fora na ktorych sa dwa lub trzy wpisy. Moze powinno sie bardziej patrzec na ilosc postow , a nie na ilosc dni :-)))) Kran. Link Zgłoś