lama83 11.06.05, 00:25 chcalabym sie wybrac do chorwacji i prosze o jakies info jak jechac buziaki lama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomek854 Re: chorwacja 11.06.05, 03:39 Zależy skąd i gdzie :) Ja do Chorwacji jechałem tylko samochodem, ale generalnie trasa jest taka: przez Czechy na Wiedeń, Maribor w Słowenii i jesteśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
adek28 Re: chorwacja 11.06.05, 09:52 Znajde watek z forum auto moto i wkleje. Sam sie wybieram z BB w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
lama83 Re: chorwacja 13.06.05, 00:42 dzieki za info:) ja tez mam zamiar w lipcu jechac buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: chorwacja 14.06.05, 16:29 jedzmy razem.;o) hehe tez jade do Chorwacji-> ogolnie na Balkany, moze byc i Bosnia. ja i moja kumpela zastanawiamy sie jak dojechac. do tej pory jezdzilysmy stopem (ja raczej po Polsce, ale ona jechala nawet do Grecji) izastanawiamy sie, czy w ten sposob wlasnie nie pojechac. ja mam malego 'pietra' ;o). aha szukamy(2 studentki) tez fajnej ekipy, bo w kilka osob razniej i bezpieczniej. a jak bedzie nas np z 4 osoby to nici ze stopa. pozdrawiam. jakby ktos chcial sie z nami zabrac w te tereny to prosze dzwonic 0506610468 ew. na mail uhu_an@gazeta.pl. planujemy wypad na ok 3 tyg. w lipcu. pozdrawiam raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
lama83 Re: chorwacja 14.06.05, 18:59 fajnie by byblo pojechac razem ale ja mam pare wiec we czworo bedzie ciezko my tez jezdzilismy tylko po polsce i to bedzie nasz pierwszy wypad za granice (o ile wypali) tez mam troche stracha ale nie zyjemy wiecznie i wszystkiego trzeba sprobowac a skad wogole jestescie dziolchy? :) buzaki Odpowiedz Link Zgłoś
khas Re: chorwacja 14.06.05, 21:16 hej, lama83, akiedy chcesz dokładniej jechac????/ masz juz konkretny plan, czy jedsziesz na hardcorze????? napisz proszę dokładniej, jak Ty to widzisz. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: chorwacja 14.06.05, 23:12 no my jestesmy.....;o) z centrum Polski hehe z warszawki. Odpowiedz Link Zgłoś
khas Re: chorwacja 15.06.05, 11:42 tiaaaaaa.bo widze, że tu się ekipa intreresuje chorwacją, i chciałbym się zapytac, kiedy planujecie jechać???? i inne szczegóły. Wielkie Łoj dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
lama83 Re: chorwacja 15.06.05, 17:47 jedziemy tak w ciemno i wlasnie probuje zebrac jak najwiecej info mamy zamiar wyruszyc w polowie lipca (ale jeszcze nie wiem na 100% jak z urlopem) a fajnie by bylo pojechac wieksza grupka he he moze wynajmiemy auto bo tyle sie chetnych zebralo he he khas ty tez sie wybierasz do ch ? Odpowiedz Link Zgłoś
khas Re: chorwacja 15.06.05, 22:49 odpowiem tak. mam wielkie problemy w szkole. jesli bóg da to zalicze, a wtedy w połowie lipca to czilin grillin, czyli moge wszystko. ogólnie rzecz biorąc w połowie lipca byłoby fajnie gdzies wyruszyc. mam propozycje. osoby zainteresowane niech zostawią tu swój namiar (gg albo mail). zgadamy sie wtedy i może wypali jakis szalony wyjazd.ale auto to chyba nie, no chyba ze jesteś hehehe rockefeller. ogólnie czy możesz zostawic namiar na siebie, jak mówiłem gg albo mail. pozdro :D Odpowiedz Link Zgłoś
khas Re: chorwacja 15.06.05, 22:56 aha i jesdzcze zap[mjaiłem. taka stronaa www.autostopdigimer.pl czy jakos tak. ogóleneie pzrepraszam , bo wypiłe4m trosszke, popzredniego posta pisłąem 10 misnut. ok jurtro napizse , pozdro szejset, ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
lama83 Re: chorwacja 16.06.05, 17:23 khas lobuzku nie pij tyle bo ci sie literki rozmazuja :))))) jakby co to czeto tu zagladam wiec bedziemy w kontakcie a meila mam w profilu gg 7386312 zobaczymy moze cos wyjdzie z tej wycieczki:) buziaki lama Odpowiedz Link Zgłoś
khas Re: chorwacja 16.06.05, 22:11 spok. ja zostawię swoje gg 6814772. jak to przeczytasz to daj znać. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kawasaki500 Re: chorwacja 22.06.05, 18:17 uwaga, gdzies juz o tym przed chwila pisałem, ale powtórzę:) mamy (ja i koleżanka) 2 wolne miejsca w autku, jedziemy do chorwacji w lipcu, mamy zamiar spac na sprawdzonych w ubiegłych latach (to będzie nasz 3-ci wyjazd do cro) campingach i ogólnie rzecz biorąc dobrze sie bawic.Dobre towarzystwo mile widziane. Zapraszamy... kawasaki500@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
canadensis Re: chorwacja 29.06.05, 15:21 kawasaki a w jkai region sie wybieracie i na jakich campingach plnujecie sie rozbijac??? Odpowiedz Link Zgłoś
rumcajs77 Re: chorwacja 23.06.05, 17:36 byłem stopem w chorwacji w zeszłym roku info 694991464@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś