rom48 24.03.06, 07:15 No cos sie dzieje:-) Moze jeszcze tak Kaczynscy zalaza PiSblizniaczy :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalmar1967 Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 07:15 Samoobrona Andrzeja Leppera - Andrzej Lepper Sam Obroni Się. I wiadomo, wreszcie, że naczelnym zadaniem nowej partii będzie obrona A.L. Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras S A M 0 0 B R 0 N A jest skonczona!!! 24.03.06, 07:20 najpiekniejsza wiadomosc od niepamietnych czasow! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: co z Jola z odwykowki? Środowiskiem Leppieja j 24.03.06, 07:35 Człowiek cały czas się uczy i inteligentnie dostosowuje się do środowiska. Środowiskiem Leppieja jest władza, pieniądze i układy. Niestety to już nie jest Samoobrona rolników, a samoobrona własnej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
prawyisprawiedliwy [...] 24.03.06, 07:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 10:09 Paniczny strach .Tylko tak można zinterpretować działania wymierzone w Samoobronę w sposób iście makiaweliczny przez luudzi powiązanych z systemem 16 letniej patologii. Samoobrona trzecia realna Polska siła polityczna,która jest orędowniczką Polskiej racji stanu.Stała się realną alternatywą dla niekompetencji PO SLD oraz pieniactwa Pis.Kreowane sondaże wyborcze nie odzwierciedlają rzeczywistych preferencji wyborczych.Próby matactw przy ordynacji wyborczej potwierdzają te obawy . Nie dziwi zatem mnożenie klonów Samoobrony będących folklorem politycznym,by zdezorientować wyborców. Partia by działać musi mieć struktury. A struktur samą nazwą zadeklarować się nie da. Samoobrona jakby się nie nazywała jest nadzieją na pracę godność i sprawiedliwość dla milionów Rodaków ograbionych przez ostatnie lata z powyżej wymienionych wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo A jak ci sie podoba zmiana nazwy? 24.03.06, 10:24 pewnie nie wolno ci pisac merytorycznie, wiec sie do tego nie odniesiesz. Masz jakies wlasne pomysly czy Andrzej decyduje o wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: A jak ci sie podoba zmiana nazwy? 24.03.06, 10:40 Zmiana mi się nie podoba,lecz jest taki wymóg ze względów praktycznych by folklor polityczny nie zawłaszczał naszych osiągnięć.A w Samoobronie panuje wiecej demokracji niż w innych formacjach,spory z Przewodniczącym też bywają wręcz gigantyczne ,ale dla sprawy której na imię Ojczyzna trzeba wiele zrozumienia i cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
veritas4 Re: A jak ci sie podoba zmiana nazwy? 24.03.06, 10:57 "Zmiana mi się nie podoba" to jeszcze od siebie lecz jest taki wymóg ze względów praktycznych by > folklor polityczny nie zawłaszczał naszych osiągnięć.A w Samoobronie panuje > wiecej demokracji niż w innych formacjach,spory z Przewodniczącym też bywają > wręcz gigantyczne ,ale dla sprawy której na imię Ojczyzna trzeba wiele > zrozumienia i cierpliwości. dalej jest już a u was biją murzynów nie pytana odwołuje się do demokracji i do sporów niezły kurs musieli jej tam zrobić kurs Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Trzeba znależć jakiegos Leppera i zarejestrowac 24.03.06, 14:38 partie pn "Samoobrona Leppera" ot co. Takie numery historia zna nie od dzis. veritas4 napisał: > "Zmiana mi się nie podoba" > to jeszcze od siebie > lecz jest taki wymóg ze względów praktycznych by > > folklor polityczny nie zawłaszczał naszych osiągnięć.A w Samoobronie panu > je > > wiecej demokracji niż w innych formacjach,spory z Przewodniczącym też byw > ają > > wręcz gigantyczne ,ale dla sprawy której na imię Ojczyzna trzeba wiele > > zrozumienia i cierpliwości. > dalej jest już a u was biją murzynów > nie pytana odwołuje się do demokracji i do sporów > niezły kurs musieli jej tam zrobić > kurs Kurskiego Hehe, hehehehe, a co można wiecej wtłoczyć takim tłukom jak Beger? Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: A jak ci sie podoba zmiana nazwy? 24.03.06, 10:57 jola, jola.... nie zauwazasz drobnej sprzecznosci, ze nazwa "samoobrona andrzeja leppera", nazwa dla partii, jednoznacznie okresla przywodce. a to oznacza, ze to nie moze byc twor demokratyczny. no bo nie mozecie demokratycznie zrezygnowac z przywodztwa swiniopasa. przeciez to bedzie jego partia osobista. i tak okazuje sie, ze endriu wszystko sam, sam, sam. jola na odwyk! swiniopas do swin! Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: A jak ci sie podoba zmiana nazwy? 24.03.06, 11:00 W mordę, Jolka ty naprawdę wierzysz w te wszystkie dyrdymały które wypisujesz? Jeśli tak to trąci już nie naiwnością lecz głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: A jak ci sie podoba zmiana nazwy? 24.03.06, 11:07 jola_z_dywit napisała: > Zmiana mi się nie podoba,lecz jest taki wymóg ze względów praktycznych by > folklor polityczny nie zawłaszczał naszych osiągnięć.A w Samoobronie panuje > wiecej demokracji niż w innych formacjach,spory z Przewodniczącym też bywają > wręcz gigantyczne ,ale dla sprawy której na imię Ojczyzna trzeba wiele > zrozumienia i cierpliwości. Jolka co Ty piszesz,czy naprawdę tak myślisz.Boże ratuj nasz kraj przed takimi wyznawcami. Odpowiedz Link Zgłoś
doworaztuskiem Re: A jak ci sie podoba zmiana nazwy? 24.03.06, 11:15 Nawet jolce myśleć nie wolno wszawa demokracja w wydaniu PO SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: A jak ci sie podoba zmiana nazwy? 24.03.06, 11:29 Wolno Jolce myśleć kolego, tylko ona nie chce korzystać z wolności. Do bani z Lepperem. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: A jak ci sie podoba zmiana nazwy? 24.03.06, 13:41 A jak ci sie kojaży "LASSAH"?To dopiero był Wódz! Odpowiedz Link Zgłoś
mirdek Re: prawdziwa SAM00BR0NA ?????? 24.03.06, 10:27 Prawdziwa Sbrona to niespłacone kredyty, olewanie wyroków sądowych, kpiny z prawa i sądów a wczoraj zwrot za paliwo (ponad 300 tys zł w ciągu 5 lat)do nieistniejącego samochodu - gdzi tu honor o ojczyńnie nie wspomnę Oj Jolu Jolu Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas jolka magik od "piaru"!!! 24.03.06, 10:38 ktos niezorientowany moglby pomyslec, ze samoobrona to organizacja zalozona przez osoby niezwykle szlachetne i wrazliwe na sprawy swojego kraju.... kto to jest jolka??? smierdzi mi jakims biurem poselskim i asystentem, ktory marzy o karierze w organizacji. ale jesli twoja organizacja otrzyma nazwe samoobrona endriu-swiniopasa, to masz marne szanse na zostanie szefem/szefowa. lider wpisany w nazwe pozbawia cie z klucza opcji przywodztwa. "nadzieja na prace, godnosc i sprawiedliwosc...." hahahahahahahahaha, jola mistrzem dowcipu politycznego.... sie poplakalem ze wzruszenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: jolka magik od "piaru"!!! 24.03.06, 10:56 Ktoś też mógłby pomyśleć że dwie dekady tzw.reform miały służyć Narodowi? Niestety jest to nieprawda.Polska z gospodarczej pozycji niemalże mocarstwowej,w wielu dziedzinach,notuje obecnie wskaźniki afrykańskie i rosyjskiej azji. Dlatego szydzenie z Samoobrony i innych pronarodowych sanacyjnych sił politycznych,jest moim zdaniem opluwaniem symboli na kształt "Ojczyzny nie szargać......" Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: jolka magik od "piaru"!!! 24.03.06, 11:05 ouuuuu!!! jakaz to piekna figurka retoryczna! otoz "samoobrona swiniopasa" = "ojczyzna"!!! przegiales jolek powaznie. w konstrukcji logicznej widze silne wplywy guru od takich wolt, niejakiego jaroslawa k. wybacz jolka, ale szybciej wielblad przejdzie przez ucho igielne niz buraczana partyjka stanie sie symbolem narodowym. no chyba, ze chodzi o symbol wstydliwego baka. o tu to tak, to napewno. endriu ze swa sfora to brzydko pachnacy piard w polskiej rzeczywistosci. o zgrozo wzmacniany przez "wielkiego stratega". fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
doworaztuskiem Re: jolka magik od "piaru"!!! 24.03.06, 11:13 Antymózg koleś jesteś raczej niż paśnik. Frustracja tak ci na imę koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: jolka magik od "piaru"!!! 24.03.06, 11:24 doworaztuskiem napisała: > Antymózg koleś jesteś raczej niż paśnik. > Frustracja tak ci na imę koleś. antymozg - pasnik - frustracja ? jolka! to chyba przeblysk geniuszu wielkiego endriu! coz za skrot myslowy!!! nikt niczego nie zrozumie.... ale gdzie nam maluczkim do tych erupcji mysli poteznej... ale fakt: frustruje mnie sytuacja, gdzie totalny burak pojawia sie w mediach pod haslem "przywodcy politycznego". kolezka podobnego sortu wystepuje jako lider bialorusi. rownie piekny i inteligentny jak nasz propagator "trzeciej drogi". Odpowiedz Link Zgłoś
tricolore Re: jolka magik od "piaru"!!! 24.03.06, 11:23 jola_z_dywit napisała: Polska z gospodarczej pozycji niemalże mocarstwowej, > w > wielu dziedzinach,(...) Pozycja mocarstwowa? Gdzie, kiedy, w jakiej dziedzinie??? Chyba, ze masz na mysli mocarstwo w obrebie krajow RWPG w latach '70, chociaz i to jest wielce dyskusyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: jolka magik od "piaru"!!! 24.03.06, 11:37 jola zamiast wypisywać głupoty na forum kup rikszę i woź swoich idoli a będzie taniej i z większym pożytkiem dla kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Jolu!! Twoje posty przypominaja propaganede 24.03.06, 15:08 z najlepszych lat socjalizmu (Gierkowego zadluzania kraju) Ale zrozum to jest tylko propaganda ja te czasy doskonale pamietam i wiem jak bardzo rozmijala sie z rzeczywistoscia. Nie wiem kim jestes i mnie twoje posty nic a nic nie wzruszaja. Powiem ci tylko ze jestem starym robotnikiem obawiajacym sie, ze wasze rzady pozbawia mnie zasluzonej (40 lat pracy) emerytury. Bo obecny uklad potrafi tylko rozdawac nie swoje swoim. Nic nie robicie dla dobra kraju tylko dla swojego. tak to widze i niczym nie nie przekonasz, ze jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 W imię boga, honoru, ojczyzny łyżwińscy wyłudzają 24.03.06, 10:59 pieniądze za benzynę do nieistniejących samochodów ? Może na ten temat się wypowiesz zamiast pleść banialuki Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: W imię czego kradną w Platformie? 24.03.06, 11:18 Paweł Piskorski chciał wyłudzić kredyt? IAR za "Wprost" 13-03-2006, ostatnia aktualizacja 13-03-2006 07:55 PRZEGLĄD PRASY. Dwaj świadkowie współpracujący z amerykańskim wymiarem sprawiedliwości obciążają Pawła Piskorskiego, byłego prezydenta Warszawy, a obecnie eurodeputowanego PO. - donosi "Wprost". Tygodnik opisuje materiały prokuratury, do których dotarli jego dziennikarze. Jeden z gangsterów - Leszek P. miał zeznać, że inny przestępca, Marian W. wielokrotnie mówił mu, iż prowadzi przestępcze interesy w ówczesnym prezydentem Warszawy. Według niego, wspólnie z Pawłem Piskorskim i pewnym Włochem zamierzali wyłudzić pieniądze z zagranicznego banku. Zabezpieczeniem dla banku odnośnie wyłudzonego kredytu miały być kamienie szlachetne. Opinia o ich wartości miała być znacznie zawyżona. Kredyt miał być wyłudzony przy okazji prowadzenia robót przy budowie warszawskiego metra. Paweł Piskorski twierdzi, że "Wprost" padł ofiarą manipulacji i dezinformacji. Stanowczo zaprzeczył, jakoby miał kamienie szlachetne i próbował zaciągać kredyt w zagranicznym banku, zarówno we własnym imieniu, jak i jako prezydent Warszawy na budowę metra. Twierdzi też, że nigdy nie miał do czynienia z Marianem W. Autor artykułu "Polityka, narkotyki i szlachetne kamienie" pisze, że jeden z oficerów amerykańskiej agencji powiedział mu, że świadek obciążający Pawła Piskorskiego jest wiarygodny, a jego zeznania dotychczas się potwierdzały. Dodał, że przesłuchiwany ma świadomość, że gdyby próbował przekazywać fałszywe informacje, naraziłby się na zaostrzony wymiar kary w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: W imię czego kradną w Platformie? 24.03.06, 11:22 I to jest twoja odpowiedź ?? No to już nie można lepiej udowodnić, że brak ci argumentów do dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Re: W imię czego kradną w Platformie? 24.03.06, 11:25 Przeciez to normalne dla tej partii. Ktos nie placi kredytow, ale X z PO tez nie zaplacil za telefon/radio/mieszkanie/rate. Szkoda, ze najpierw nie zrobia porzadku na swoim podworku. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: W imię czego kradną w Platformie? 24.03.06, 11:23 Kurdę ten Piskorski jest beznadziejny. "Chciał wyłudzić"!!!! Beger wyłudziła już kupę kredytów, a temu się nie udało ani razu. Co za nieudacznik. Odpowiedz Link Zgłoś
tricolore Re: W imię czego kradną w Platformie? 24.03.06, 11:29 jola_z_dywit napisała: > > Paweł Piskorski chciał wyłudzić kredyt? Nawet jeśli to prawda, czy to jest jakiekolwiek usprawiedliwienie? Czy w Samoobronie, partii tak bardzo kochającej Ojczyznę panuje zasada: "jeśli oni okradają państwo to my możemy też" ? Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: W imię czego kradną w Platformie? 24.03.06, 11:31 jola_z_dywit napisała: > > Paweł Piskorski chciał wyłudzić kredyt? > > > > IAR za "Wprost" 13-03-2006, ostatnia aktualizacja 13-03-2006 07:55 > > PRZEGLĄD PRASY. Dwaj świadkowie współpracujący z amerykańskim wymiarem > sprawiedliwości obciążają Pawła Piskorskiego, byłego prezydenta Warszawy, a > obecnie eurodeputowanego PO. - donosi "Wprost". Tygodnik opisuje materiały > prokuratury, do których dotarli jego dziennikarze. > > Jeden z gangsterów - Leszek P. miał zeznać, że inny przestępca, Marian W. > wielokrotnie mówił mu, iż prowadzi przestępcze interesy w ówczesnym prezydentem > Warszawy. Według niego, wspólnie z Pawłem Piskorskim i pewnym Włochem zamierzal > i > wyłudzić pieniądze z zagranicznego banku. Zabezpieczeniem dla banku odnośnie > wyłudzonego kredytu miały być kamienie szlachetne. Opinia o ich wartości miała > być znacznie zawyżona. Kredyt miał być wyłudzony przy okazji prowadzenia robót > przy budowie warszawskiego metra. > > Paweł Piskorski twierdzi, że "Wprost" padł ofiarą manipulacji i dezinformacji. > Stanowczo zaprzeczył, jakoby miał kamienie szlachetne i próbował zaciągać kredy > t > w zagranicznym banku, zarówno we własnym imieniu, jak i jako prezydent Warszawy > na budowę metra. Twierdzi też, że nigdy nie miał do czynienia z Marianem W. > > Autor artykułu "Polityka, narkotyki i szlachetne kamienie" pisze, że jeden z > oficerów amerykańskiej agencji powiedział mu, że świadek obciążający Pawła > Piskorskiego jest wiarygodny, a jego zeznania dotychczas się potwierdzały. > Dodał, że przesłuchiwany ma świadomość, że gdyby próbował przekazywać fałszywe > informacje, naraziłby się na zaostrzony wymiar kary w USA. -Jolka tutaj masz rację.Głosowałam na PO, nie lubię Piskorskiego.Jeżeli masz taką wiedzę to napisz mi dlaszego między innymi piękna Renatka za nic nie odpowiada .Przecież takich jak Piskorski jest w twojej partii wielu.- Irena Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Re: W imię czego kradną w Platformie? 24.03.06, 11:31 chciał jak sama piszesz a Łyżwińscy nie tylko chcieli ale wyłudzili. Nie widzisz różnicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: W imię czego kradną w Platformie? 24.03.06, 11:45 jolu, zaczynasz uzywac miecza, ktory niestety jest bronia obosieczna. zalozmy, ze obywatel piskorski zlamal prawo. mielibysmy zatem jednego lobuza w po. nie jestem fanem po, ale zauwaz, ze jeden potencjalny lobuz to niewiele w porownaniu z buraczana organizacja swiniopasa. sam endriu ma na koncie sprawy karne ORZECZONE! najblizsze otoczenie pol-analfabetow nie idzie siedziec, bo ponownie wywalczylo immunitety. a wczoraj okazalo sie, ze jeden z waszych geniuszy sprawiedliwosci spolecznej jezdzi do sejmu tirem, bo natrzaskal kilometrowki jak firma transportu miedzynarodowego.... brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: W imię czego kradną w Platformie? 24.03.06, 13:48 jola_z_dywit napisała: Dwaj świadkowie współpracujący z amerykańskim wymiarem.. ----------------------- Biedna kobiecino!Jak nia masz nic do powiedzenia to puszczasz płytę"a u was murzynów biją" Odpowiedz Link Zgłoś
wiesden Re: W imię czego kradną w Platformie? 24.03.06, 22:14 Yolu co cię obchodzi Platforma.Pilnuj porządku w swoim zagonku,tej Twojej tonącej Samoobronie.Może jeszcze załapiesz się na nowy okręcik Lepieja.A może tak byście wypłynęli nim za granicę .Myślę,że wielu by Wam życzyło pomyślnych wiatrów. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesden Re: W imię boga, honoru, ojczyzny łyżwińscy wyłud 24.03.06, 22:24 Ciekawe kto tak świetnie rozlicza delegacje służbowe.Może w Samoobronie rządzą zupełnie inne zasady jak w cywilizowanej Rzeczpospolitej.Wiadomo oni z prawem sa zawsze na bakier.Może wreszzcie ktoś powinien zatrudnić tam jakąś wykształconą księgową ale nie po kursach przyśpieszonych,jak edukuje się kadry Samoobrony Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 11:10 jola_z_dywit napisała: > Paniczny strach .Tylko tak można zinterpretować działania wymierzone w > Samoobronę w sposób iście makiaweliczny przez luudzi powiązanych z systemem 16 > letniej patologii. > Samoobrona trzecia realna Polska siła polityczna,która jest orędowniczką > Polskiej racji stanu.Stała się realną alternatywą dla niekompetencji PO SLD ora > z > pieniactwa Pis.Kreowane sondaże wyborcze nie odzwierciedlają rzeczywistych > preferencji wyborczych.Próby matactw przy ordynacji wyborczej potwierdzają te > obawy . > Nie dziwi zatem mnożenie klonów Samoobrony będących folklorem politycznym,by > zdezorientować wyborców. > Partia by działać musi mieć struktury. > A struktur samą nazwą zadeklarować się nie da. > Samoobrona jakby się nie nazywała jest nadzieją na pracę godność i > sprawiedliwość dla milionów Rodaków ograbionych przez ostatnie lata z powyżej > wymienionych wartości. -Ty jesteś chora jola- Irena Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas swiete slowa! 24.03.06, 11:14 irena1949 napisała: > > -Ty jesteś chora jola- > Irena swiete slowa, swiete slowa! Odpowiedz Link Zgłoś
wiesden Re: Jola pijana jak swinia to prawdziwa SAM00BR0N 24.03.06, 22:17 Z Yolą na odwyk.Może w jego pozytywnym wyniku coś jeszcze z niej będzie.Może zacznie wreszcie mówić do rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 11:25 Zapewne! Kiedy przyszła do mnie młoda i zrozpaczona żona dwudziestokilkuletniego samobójcy wraz z dwójką malutkich urokliwych dziewczynek.I przekazała mi wiadomość że właściciel mieszkania wywalił ją na bruk,powiedziałam dość!. Poruszyłam niebo i ziemię, I TYLKO JEDNE UGRUPOWANIE SAMOOBRONA R.P. w sposób rzeczywisty pomogło tej rodzinie. Dlatego są to ludzie którym można ufać i na nich polegać,czasem prości lecz honorowi,którzy żywią a jak potrzeba bronią. Przekonałam się o tym stając przed politycznym sądem za działalność związaną z kampanią do parlamentu europejskiego. Mimo zastraszania świadków,obserwatorów przez sąd olsztyński ,ludzie ci nie ulękli się policyjnych suk i prześladowań. Staneli ze mną ramię w ramię upominając się o prawdę,wolność i demokracje. Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 11:27 jola_z_dywit napisała: > Zapewne! > Kiedy przyszła do mnie młoda i zrozpaczona żona dwudziestokilkuletniego > samobójcy wraz z dwójką malutkich urokliwych dziewczynek.I przekazała mi > wiadomość że właściciel mieszkania wywalił ją na bruk,powiedziałam dość!. > Poruszyłam niebo i ziemię, > I TYLKO JEDNE UGRUPOWANIE SAMOOBRONA R.P. > w sposób rzeczywisty pomogło tej rodzinie. > Dlatego są to ludzie którym można ufać i na nich polegać,czasem prości lecz > honorowi,którzy żywią a jak potrzeba bronią. > Przekonałam się o tym stając przed politycznym sądem za działalność związaną z > kampanią do parlamentu europejskiego. > Mimo zastraszania świadków,obserwatorów przez sąd olsztyński ,ludzie ci nie > ulękli się policyjnych suk i prześladowań. > Staneli ze mną ramię w ramię upominając się o prawdę,wolność i demokracje. Jolka, ale z Ciebie bohaterka Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 11:35 wkliejasz już to poraz enty ! Zabrakło argumentów ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 11:29 A z mojego miasta został wybrany poseł, ktorego nigdy nie ma. Niejaki Jan Bestry. tak jakos wyszło, ze ma gdzies swoich wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas historia o biednej wdowie... 24.03.06, 11:57 jola_z_dywit napisała: > Zapewne! > Kiedy przyszła do mnie młoda i zrozpaczona żona dwudziestokilkuletniego > samobójcy (...) jolka, ja rozumiem, ze waszym polem dzialania sa wierni czytelnicy gazet typu "zycie jak w madrycie", ale obrazasz nas sprzedajac taki obtluczony fajans. na nikogo przecietnie inteligentnego to nie dziala... Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: historia o biednej wdowie... 24.03.06, 12:00 antyswiniopas napisał: > jola_z_dywit napisała: > > > Zapewne! > > Kiedy przyszła do mnie młoda i zrozpaczona żona dwudziestokilkuletniego > > samobójcy (...) > > jolka, ja rozumiem, ze waszym polem dzialania sa wierni czytelnicy gazet > typu "zycie jak w madrycie", ale obrazasz nas sprzedajac taki obtluczony > fajans. na nikogo przecietnie inteligentnego to nie dziala... Antyświniopas- jesteś świetny Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: historia o biednej wdowie... 24.03.06, 12:04 antyswiniopas sie pieknie klania Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Yolka czy to prawda, że pozowałaś 24.03.06, 12:32 Delacroix do obrazu "Wolność wiodąca lud na barykady" ? Yola nie zwazaj na Tych co Cię opluwają. Oni Ci zazdroszczą wiary w Przewodniczącego ! Wszystkim wiadome jest, że razem z Lepperem byłaś więźniem sumienia w Berezie Kartuskiej. Yola na prezydenta (Dywit na razie) ! Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 13:57 jola_z_dywit napisała:Mimo zastraszania świadków,obserwatorów przez sąd olsztyński ,ludzie ci nie > ulękli się policyjnych suk i prześladowań. > Staneli ze mną ramię w ramię upominając się o prawdę,wolność i demokracje ----------------------------------------------------- Naprzód ! Młodzieży świata!Zmienimy oblicze Ziemi. A naszym patronem złodziej,oszystka i nieuk!Ale cóż tam.Jak zapanuje powszechna sprawiedliwość Naród nie będzie nam pamietał. Odpowiedz Link Zgłoś
tricolore Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 11:15 jola_z_dywit napisała: > Samoobrona jakby się nie nazywała jest nadzieją na pracę godność i > sprawiedliwość dla milionów Rodaków ograbionych przez ostatnie lata z powyżej > wymienionych wartości. Gdyby to jeszcze była prawda, to sam bym się zapisał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 11:28 To jest prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
tricolore Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 11:33 jola_z_dywit napisała: > To jest prawda! No no... :) Chyba na takiej zasadzie, ze kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www pijak, zlodziej i ku... to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 13:30 jola_z_dywit napisa?a: > To jest prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
meeneque Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 11:18 jola_z_dywit napisała: Kreowane sondaże wyborcze nie odzwierciedlają rzeczywistych > preferencji wyborczych. Jolu zdradź nam jakie są te prawdziwe wyniki, bom zbłądził Odpowiedz Link Zgłoś
kubok Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 11:23 Jolu zapomnialas dodac i Andzej Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Yolu, Tyś jedyną moja wartością. Tyś moją 24.03.06, 12:15 oporą, ankrą i spoiwem moralnym ! Yolu, błagam nie wchodź do nowych struktur ! zostań w Dywitach. Nie mam legitymacji, aby za innych uczestników forum się wypowiadać, ale bez Ciebie fora GW już nie będą interesujące. Yolu nie osieracaj nas. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 13:38 Gdyby Jolu było u was brak patologii (czytaj walki o stołki i kasiore) nie byłaby konieczna zmiana nazwy. Chyba że zaraz usłyszymy ze to działania służb specjalnych, dywersji Balcerowicza PO SLD w waszych szeregach:D Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 21:57 jola_z_dywit napisała: > Paniczny strach .Tylko tak można zinterpretować działania wymierzone w > Samoobronę w sposób iście makiaweliczny przez luudzi powiązanych z systemem 16 > letniej patologii. Wyrzuciłaś już gnój z obory? Odpowiedz Link Zgłoś
wiesden Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 24.03.06, 22:00 Co Ty bredzisz?Czy Cię ktoś nakręcił.Gadasz jak zdarta płyta.Czy ktoś może jeszcze tego słuchać.Wreszcie się może skończy ta demagogia,głoszona przez nieuków po szkole podstawowej i może przyśpieszonej wieczorowej maturze na poziomie zawodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
awruk3 Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 26.03.06, 22:09 Ja się samoobrony ie boję, bardziej boję się sików, bo widzę że niszczą budżet Polski i zabiorają przyszłość młodziakom. Ale pytanie - nowa nazwa ma zawierać podobno nazwisko Leppera - czy jeżeli członkowie partii wybiorą innego lidera (co przecież jest teoretycznie możliwe, jak już ktoś z jajami go wreszcie wsadzi do więzienia) - co z partią ??? Czy pójdziecie w rozsypkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
tadeuszx Re: bóg honor ojczyzna to prawdziwa SAM00BR0NA 26.03.06, 22:21 Jeśli to nie jest jakiś "fakt medialny", to myślę, że teraz osoby, które zarzucały mi nielojalność, nieufność w stosunku do władz SO (ja jeszcze jestem w SO), przyznają, że miałem do tego podstawy podstawy :( Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: S A M 0 0 B R 0 N A jest skonczona!!! 24.03.06, 08:46 hatteras napisała: > najpiekniejsza wiadomosc od niepamietnych czasow! ALE BEDZIE ZA TO "LEPPER PARTEI" Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz czyli S A M 0 0 B R 0 N A "w nowym opakowaniu" 24.03.06, 10:09 alex-alexander napisał: > hatteras napisała: > > > najpiekniejsza wiadomosc od niepamietnych czasow! > > ALE BEDZIE ZA TO "LEPPER PARTEI" No i będzie to samo tylko pod inna nazwa, "w nowym opakowaniu" oczywiscie lepszym ladniej wygladajacym, a w srodku gówienko to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
tricolore Re: S A M 0 0 B R 0 N A jest skonczona!!! 24.03.06, 11:34 alex-alexander napisał: > hatteras napisała: > > > najpiekniejsza wiadomosc od niepamietnych czasow! > > ALE BEDZIE ZA TO "LEPPER PARTEI" A młodzieżówka będzie się nazywała "Lepperjugend". :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbujowachata Re: S A M 0 0 B R 0 N A jest skonczona!!!Polemika 24.03.06, 10:25 Polemika !!!!!! Tak trzeba było 10 lat aby część społeczności spragnionej PRL-u przejrzało lub otrzeżwiało po kacu "Okrutniku", Ale nadal jest większość chętnych powrotu PGR i Spółdzielczości - to było takie rozkoszne życie prawie przez dwa pokolenia . Old Hors, Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: S A M 0 0 B R 0 N A jest skonczona!!! 24.03.06, 13:20 Wreszcie!!!!Niech ten bzdet polityczny trafi nareszcie szlag. Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: S A M 0 0 B R 0 N A jest skonczona!!! 24.03.06, 13:26 Beda krasc pod inna nazwa.To jest tylko zlodziejski manewr taktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
parambol buhaha 24.03.06, 13:27 i nareszcie bedzie wiadomo, do czego służyć będzie ta partia, nazwa zamiast programu. Proponuę jeszcze powołać partię Karmienie Owsem Renaty Beger (czyli KORBa) Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Kolej na kaczorow 24.03.06, 07:15 No cos sie dzieje:-) Moze jeszcze tak Kaczynscy zalaza PiSblizniaczy :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
malgos_01 Samogwałt Anrzeja Leppera 24.03.06, 07:29 Wszem wnioskuję aby dla podkreślenia wojowniczego charakteru nowej partii, zbliżenia mentalnego i fizjologicznego do kaczych bliżniąt, oraz z powodu zochydzenia przez łże-elyty poprzednij nazwy zwac niniejszym będziem się "Samogwałt Adrzeja Leppera" i niech pisda nam siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Kolej na kaczorow 24.03.06, 08:37 To akurat kwestia czasu. Najpierw obalą swój rząd. Potem rozwiążą sejm. A potem ich pis przestanie istnieć. Tak jak PC. Wymyślą coś nowego - MZR (Mamy Zawsze Racje). -- Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
loader SAMA BRONA - To jest nazwa!!! 24.03.06, 07:30 Lep-per i jego banda powinni się sami rozwiązać i zlikwidować na zawsze. Wtedy pomogli by Polsce i społeczeństwu. Zamiast oglądać żabią twarz Lep-pera i słuchać tego jego śmiesznego krzyku, można by w tym czasie nadawać w TV pożyteczny program dla rolników. Wszyscy by skożystali. Lep-per musi odejść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re: SAMA BRONA - To jest nazwa!!! 24.03.06, 07:32 Gdzie jeZDeś Jolu???? Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras [...] 24.03.06, 07:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: SAMA BRONA - To jest nazwa!!! 24.03.06, 07:56 loader napisał: > Lep-per i jego banda powinni się sami rozwiązać i zlikwidować na zawsze. Wtedy > pomogli by Polsce i społeczeństwu. Zamiast oglądać żabią twarz Lep-pera i > słuchać tego jego śmiesznego krzyku, można by w tym czasie nadawać w TV > pożyteczny program dla rolników. Wszyscy by skożystali. Lep-per musi odejść!!! I to szybko ! Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz Re: SAMA BRONA - To jest nazwa!!! 24.03.06, 10:12 loader napisał: > Lep-per i jego banda powinni się sami rozwiązać i zlikwidować na zawsze. Wtedy > pomogli by Polsce i społeczeństwu. Zamiast oglądać żabią twarz Lep-pera i > słuchać tego jego śmiesznego krzyku, można by w tym czasie nadawać w TV > pożyteczny program dla rolników. Wszyscy by skożystali. Lep-per musi odejść!!! no właśnie, pomogać przez edukacje... ale rządza władzy jest zbyt silna zeby andrzej zrezygnował... nie on, o kaczynskich nie wspominając :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 07:50 Super, ze Przewodniczący tę swołocz weźmie za gębę. Tyle klonów się pojawiło. Rzeczywiście można się zagubić w tych pączkujących samoobronach. Przestałam sie martwić też sytuacją polityczną, jak zobaczyłam, że Przewodniczący Lepper wywalił Misztala. Teraz czekam kiedy wywali Łyzwińskich za to że podróżują niewidzialną limuzyną, która to zżera pieruńsko dużo benzyny. Panie Przewodniczący kieszeń podatnika z której doją Łyżwińscy zwisa z wywieszonym językiem i jest nieprzytomna z wyczerpania. W ogóle przestałam się martwić kiedy uświadomiłam sobie, ze kłócący sie posłowie nie psuja i tak juz kiepskiego prawa. Nie mają czasu brać łapówek za ustawę. To jednak lepsze, że leją się po mordach (słowami typu łżeelity lub bure suki) a nie uszczęsliwiają nas zalewem pokręconych przepisów. Patrzę sobie na słoneczko. Wiosny wyglądam. Zastanawiam się... I mocno wierzę, ze my ludek boży z tej balangi chochołów wniosek wyciągniemy i za roczek zagłosujemy na madrych przedstawicieli a nie na idiotów. Bo wybory będą za rok... Chyba. Bo nie wykluczam, ze towarzystwo tak się rozsmakuje w tej balandze, ze dotrwa do końca kadencji w tych chocholich pląsach. To jest całkiem mozliwe... Taki precedens był przecie niedawno. Rząd Belki rządził, chociaż nikt z posłów nim się nie interesował i nie popierał. I gospodarce wyszło to na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 08:00 > Patrzę sobie na słoneczko. Wiosny wyglądam. Zastanawiam się... I mocno wierzę, > ze my ludek boży z tej balangi chochołów wniosek wyciągniemy i za roczek > zagłosujemy na madrych przedstawicieli a nie na idiotów. > > Bo wybory będą za rok... Chyba. Bo nie wykluczam, ze towarzystwo tak się > rozsmakuje w tej balandze, ze dotrwa do końca kadencji w tych chocholich > pląsach. > To jest całkiem mozliwe... Taki precedens był przecie niedawno. Rząd Belki > rządził, chociaż nikt z posłów nim się nie interesował i nie popierał. I > gospodarce wyszło to na dobre. Zostaje nam do wyboru POLSKIE STRONNICTWO LUDOWE z młodym, mądrym przywódcą Waldemarem Pawlakiem ! > Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 08:26 dinozaur.57 napisał: > Zostaje nam do wyboru POLSKIE STRONNICTWO LUDOWE z młodym, mądrym przywódcą > Waldemarem Pawlakiem ! Czyżby? "Ale to już było i nie wróci więcej I choć tyle się zdarzyło to do przodu Wciąż wyrywa głupie serce Czasem trafił się wielki raut Albo feta proletariatu Czasem podróż w najlepszym z aut Częściej szare drogi powiatu (...)" Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: pieknie się dzień rozpoczął ! 24.03.06, 07:51 Koniec chama, koniec Giertycha, a w perspektywie (blizszej) koniec Kaczora z kotem. Vivat Poloniae ! Odpowiedz Link Zgłoś
dinozaur.57 Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 07:52 Nareszcie dowiedzieliśmy się kto to jest Samoobrona z AL. Widać to po wyglądzie posłów Andrzeja Leppera. Przykładem mogą być byli posłowie Rutkowski,Misztal i im podobni. Czy ci ludzie będą walczyć o dobrobyt polskiej wsi ? Nie mówiąc już o samym przywódcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kw55 Łyżwińscy z SO wyłudzają pieniądze za benzynę 24.03.06, 07:58 do samochodów których nie mają !!! Jak podała wczoraj TVN za SE poseł Ł wyłudził ponad 300 tys. zł z Kancelarii Sejmu. Wystarczy oświadczenie że np. w marcu przejechał 100 tys. km i do kasy po pieniązki !!! I co na to jolka - prostaczka z dywit ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniamaciej2 Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 08:17 Jak jeszcze długo ludzie będą sie nabierać na obiecanki tej partii i jej przywódcy? Czy nie widzą, że chce niepodzielnie rządzić w swojej partii. Ze handluje stanowiskami i miejscem na liście wyborczej. Lepper brnie w kierunku gdzie nie ma nic poza kompromitacją. Zresztą robi to cały czas. Tylko kto na niego i jego ludzi głosuje??!! Ja sie pytam - kto i dlaczego? Czy nie widzicie ich obłudności i braków w znajomości podstawowych praw polityki i ekonomii?? Opamietajcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
1309alek Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 08:19 Lepper do pluga i kombajnu ,tam twoje miejsce.Dobrze cie oceniaja twoi wspolpracownicy -myslisz tylko o szmalu ,jestes niedouczonym czlowiekiem razem ze swoja oblubienica Begier,Hojarska,Maksymiukiem-oparles swoja partie na ludziach ci uleglyych ,zastraszonych ,ze ich wyrzucisz ,oni juz niedlugo wyrzuca ciebie i pokaza wszyskie machlojki jakich sie dopusciles,twoja glupia uleglosc wobec PIS i chec bycia wicepremierem zgubila cie do reszty,odejdz poki nie za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin :))) 24.03.06, 08:23 "Samoobrona Andrzeja Leppera" to całkiem niezła nazwa, przynajmniej od początku jasne jest kogo tak naprawdę broni. Jeszcze niech PiS przemianiuje się na "Prawo i Sprawiedliwość braci Kaczyńskich" i wszystko będzie jasne i klarowne. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 08:28 Proponuję aby PO również zmieniło nazwę na PO Donalda i Marianny... Odpowiedz Link Zgłoś
steku Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 08:42 proponuje samoobrone chucka norrisa Odpowiedz Link Zgłoś
zsywacz Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 08:47 Powiedzcie mi jak ma być w Polsce dobrze, jak dzieją sie takie rzeczy jak to co było wczoraj napisane w SuperExpressie? Artykuł, o tym ile podczas poprzedniej kadencji Sejmu wydali poseł i posłanka Łyżwińscy na paliwo. On wydał 174 tys. 430 zł, a ona 131 tys. zł. To moi drodzy daje w sumie ponad 300 000 zł. Dzieląc to przez 365 dni (wliczamy wszystkie Święta i weekendy) to wychodzi dziennie 821 zł. Dajmy na to, że tankowali sobie V-Power na Shellu - to daje 182 litry dziennie. Proszę mi teraz powiedzieć, ile trzeba dziennie jeździć i czym, żeby spalić tyle benzyny. Aha co najśmieszniejsze - państwo Łyżwińscy nie mają żadnego samochodu w posiadaniu. I co wy na to, że prawa ręka Leppera okrada, bo tak trzeba powiedzieć - wszystkich? On może za chwilę być np. wiceministrem rolnictwa, ja bym się już zaczął bać o naszych rolników Jestem szczerze zbulwersowany tym... Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 11:23 zsywacz napisał: > Powiedzcie mi jak ma być w Polsce dobrze, jak dzieją sie takie rzeczy jak to co > było wczoraj napisane w SuperExpressie? > > Artykuł, o tym ile podczas poprzedniej kadencji Sejmu wydali poseł i posłanka > Łyżwińscy na paliwo. On wydał 174 tys. 430 zł, a ona 131 tys. zł. To moi drodzy > daje w sumie ponad 300 000 zł. Dzieląc to przez 365 dni (wliczamy wszystkie > Święta i weekendy) to wychodzi dziennie 821 zł. Dajmy na to, że tankowali sobie > V-Power na Shellu - to daje 182 litry dziennie. Proszę mi teraz powiedzieć, ile > trzeba dziennie jeździć i czym, żeby spalić tyle benzyny. Aha co > najśmieszniejsze - państwo Łyżwińscy nie mają żadnego samochodu w posiadaniu. I > co wy na to, że prawa ręka Leppera okrada, bo tak trzeba powiedzieć - > wszystkich? On może za chwilę być np. wiceministrem rolnictwa, ja bym się już > zaczął bać o naszych rolników > > Jestem szczerze zbulwersowany tym... To jest skandal.Powinni odpowiadać za to przed Sądem.Jestem ciekawa co na to PAN PRZEWODNICZĄCY? Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 08:47 To było przewidywalne. Lepperowi puszczają nerwy. Dobry znak. Byle tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 08:50 Próbowałam założyć gadu-gadu, ale nie mogę jakoś połączyć się z serwerem, żeby się zarejestrować, czy wy też tak macie? Panów ze służb uprasza się o nieodpowiadanie na moje posty. irenka40.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
killpis mam ogromną intelektualną satysfakcję 24.03.06, 08:59 przewidziałem taki rozwój wypadków na długo przed ostatnimi wyborami :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Partia bedzie sie nazwyc NSSAP z Wodzem Endrju 24.03.06, 09:15 na czele! Zenujace jest to ze takie cos zasiada w sejmie! Wszyscy powinni sie tego wstydzic! Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Partia bedzie sie nazwyc NSSAP z Wodzem Endrj 24.03.06, 11:21 premier_pacynka napisał: > na czele! Zenujace jest to ze takie cos zasiada w sejmie! Wszyscy powinni sie > tego wstydzic! czytając wszystkie wypowdzi na forum zastanawiam się kto ten rząd wybrał? Powinniśmy stworzyć nową partię z formowiczów oczywiście be takiej jolki i napewno nielibyśmy wiekszość w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
tricolore Re: Partia bedzie sie nazwyc NSSAP z Wodzem Endrj 24.03.06, 11:44 irena1949 napisała: > czytając wszystkie wypowdzi na forum zastanawiam się kto ten rząd wybrał? > Powinniśmy stworzyć nową partię z formowiczów oczywiście be takiej jolki i > napewno nielibyśmy wiekszość w sejmie Czemu bez Jolki? Zawsze w towarzystwie musi byc ktoś z kogo można się pośmiać :)))) Więc jestem za przyjęciem Jolki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
irini Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 09:21 A mnie zlikwidowano wizytówkę na gazecie, może dlatego, że napisałam, że nie lubię Jerzego U..... ? A propos pana Leppera, skoro nie macie oficjalnego powiadomienia od Samoobrony, czemu wprowadzacie ludzi w błąd? P.S. Uczciwy znalazca zaginionych SMSów i e-maili skierowanych do mnie proszony jest o zwrot pod ww adresem. I dlaczego nie mogę się zarejestrować na gadu-gadu? Ponadto oświadczam, że podglądanie mnie w domu przez satelitę w sytuacjach prywatnych uważam za karygodne łamanie prawa oraz nadużycie wołające o pomstę do nieba. Moja bielizna oraz zwyczaje nie powinny tych panów obchodzić. irenka40.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Tak się akurat składa 24.03.06, 10:57 ze wizytowke masz nadal. JAkies inne problemy? Chcesz o tym porozmawiac? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos chyba Samoobrona Andrzeja Leppera S.A. 24.03.06, 09:35 bo to przecież firma Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Lepper likwiduje Samoobronę 24.03.06, 09:36 O kasę chodzi. Tłumaczenie, że ktoś pomyli Jędrusia z Witaszkiem jest głupie. Trzeba wyczyścić konta Samoobrony i przenieść w bezpieczne miejsce. Dziwnie zbiegło się to w czasie z wywaleniem Misztala. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski "Prawda" lewicy, czyli "prawda" inaczej 24.03.06, 09:42 Szmajdziński w zapale obrony WSI posłużył się kłamstwem, wprowadzając w błąd uczestniczących w debacie parlamentarzystów. Zarzucając bowiem, że planowana weryfikacja żołnierzy WSI to czystka dla "nowych kadr związanych z Prawem i Sprawiedliwością", poinformował posłów: - A gdzie jest taka kuźnia kadr? Gdzie minister Wassermann przeprowadził pierwszy wykład na ten temat? W Toruniu, w uczelni ojca Rydzyka - ironizował Szmajdziński. Przedstawiciel SLD skłamał. Wykład wygłoszony w lutym przez ministra Zbigniewa Wassermanna dotyczący demokratycznej kontroli służb specjalnych miał miejsce owszem w Toruniu.... ale w państwowej uczelni wyższej - Uniwersytecie Mikołaja Kopernika, gdzie otwarty został nowy wydział, czyli Podyplomowe Studium Socjologii Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: "Prawda" lewicy, czyli "prawda" inaczej 24.03.06, 11:18 No dobrze, Szmajdziński mija się z prawdą, podobnie jak większość polityków na co dzień, ale jak twój post ma się do SAL(Samoobrona Andrzeja Leppera)? Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Tylko debile jeszcze wierzą, 24.03.06, 09:47 że chodzi o emerytów, biednych, rencistów ............ Łyżwińscy, Misztal, ..... Jak mulatowi ktoś zapłaci, zostanie dowolnym urzędnikiem w tym państwie. PiS-owi gratulujemy koalicjanta. Odpowiedz Link Zgłoś
marimax Re: Tylko debile jeszcze wierzą, 24.03.06, 10:00 Niedlugo powstanie tez PO Tuska, PO Szetyny, PO Olechowskiego, PO Rokity itd... Oni wszyscy chca tylko stanowisk Jedynie PiS to partia ktora zaczyna robic porzadek w tym gnoju Odpowiedz Link Zgłoś
tricolore Re: Tylko debile jeszcze wierzą, 24.03.06, 11:50 marimax napisał: > Jedynie PiS to partia ktora zaczyna robic porzadek w tym gnoju No i mamy dowcip dnia! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś