Dodaj do ulubionych

wypozyczalnie samochodow

02.03.06, 01:36
mam prosbe czy ktos zna dobra a zarazem niedroga wypozyczalnie sam.
potrzebuje na 3 tyg. w okolicach Krakowa
Obserwuj wątek
    • bongolas Re: wypozyczalnie samochodow 23.12.14, 01:13
      Bardzo polecam Ci wypożyczalnie SPEED Sp. z o.o . Za 49 zł już wypożyczysz samochód. To ich strona www www.49zl.pl/oddzial,krakow,glowna.html
      • neomm2 Re: wypozyczalnie samochodow 23.07.15, 13:02
        Witam, ostrzegam przed tymi oszustami!(www,49zl.pl - wypozyczalnia speed) Na początku wszystko ok, mili panowie i ogólnie miód na uszy. Problem pojawia się podczas oddawania samochodu, proceder wyglada tak: dają brudny samochód, i proszą zeby go umyć podczas oddawania tłumacząc sie tym, że nie zdązyli, po umyciu samochodu, zaczynają być widzoczne mikro rysy na karoserii, które według nich są podstawą do tego aby nie oddać pobranej kaucji ( 500 PLN) i naliczeniem dodatkowej opłaty w wysokości kolejnych 500 PLN. Omijać szerokim łukiem! Zacząłem analizować temat i okazało się, że wypożyczalnie dzielą sie na stosujące taką praktyke i na uczciwe. Speed należy do najzwyklejszych oszustów, którzy wyłudzają pieniądze. NIE POLECAM!
        They are scammers! Use with caution!
    • Gość: KarolK Re: wypozyczalnie samochodow IP: *.kaskada.net 18.08.16, 17:57
      Ja zawsze korzystam z wypożyczalni PANEK S.A. Mają duży wybór samochodów, bardzo konkretną obsługę klienta, oddziały w całej Polsce, w tym w Krakowie oczywiście też. Ceny są przystępne i adekwatne do samochodu jakiego potrzebujesz. Możesz przejrzeć ofertę na ich stronie internetowej i skontaktować się z nimi mailowo bądź telefonicznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka