Dodaj do ulubionych

Matura w maju

24.04.21, 13:43
Zgłosilam soe do matury w tym roku - chciała bym pójśc na studia , ale zawsze na jednym przedmiocie były poprawki ...po paru latach podchodzę jeszcze raz.

1. Matematyka Słońce (6 bulaw )
Ten przedmiot ...🤮 bolączka mojej głowy , choć jak patrzę w karty - to nie powinno być żle.
Jestem w etapie powrotu Słonce - nauka ,szkoła itd.
6 buław wychodzę jako zwyciężczyni - Hmm tylko pytanie czy wynik pozytywny czy przeświadczenie ze sprobowałam - odwazylam sie od nowa...

2. J.polsko 8 mieczy (paz buław)

Te lektury mnie dobijaja, epoki, rozprawka itd..Nie będe mogła się zebrać zeby cos wymyślić na egzaminie. Zupełna pustka w głowie - paz buław - coś się ostatecznie nawinie i sklecę piate przez dziesiąte ...ufff
Za dużo czasu mineło i ten temat matury jest dla mnie oddalony...

3.Czy będzie poprawka ?3 miecze , Q.buław
Nawet nic nie piszę ...🙄🙄🙄🎲
Obserwuj wątek
    • magdalena.1230 Re: Matura w maju 23.07.21, 00:46
      Matma napisana na fajnym poyiomie .
      Polski temat royprawki trafil sie trudnz i uyzskalam mniej punktow niya za matme .
      Poprawki brak, jestem do przodu .
      Teraz studia , udalo sie , choc bylo trudno ,
      • sekatoor Re: Matura w maju 24.07.21, 03:17
        Madziu, kochanie, widziałem, że nie jest dobrze ale że jest źle to nie chciałem sugerować ci, bo lata masz swoje, a przy kwaczorach łatwiej jest matmę zdawać. Zresztą, jak zakładasz pono tekst o matmie to blogerzy dawni piszą, że 1/10 tej popularności co największa, czyli o biedakach.
        ;D Widać, co w trawie pissczy.
        Uwalali pewno w kółko na jednym temacie, kase teraz odpuścili ... Oj, na studiach to samo cię czeka, tylko kasy chcą państwo więcej... nie myśl sobie.
        Klawiaturę masz amerykańską, zmień na programisty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka