k.remik 14.09.05, 20:10 Bardzo prosze o sprzątanie po swoich pociechach pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maudzonki Re: właściciele psiakow-2 15.09.05, 09:07 Przyłączamy się do apelu! To naprawdę niewiele kosztuje, a będzie się nam wszystkim lepiej mieszkało. Slalom pomiędzy psimi kupami nie należy do przyjeności. Odpowiedz Link
mak_22 Re: właściciele psiakow-2 28.09.05, 23:12 Jeśli mamy sprzątac po pieskach to powinny byc do tego specjalne kosze i dobrze by bylo gdyby kazdy lokator mial klucz do furtki bo piesek nie wytrzyma przejsc przez cale osiedle zeby zrobic siusiu - pomysl ok ale ciezki do zrealizowania !!!!!!!pozdrawiam sasiadow z pieskami i bez Odpowiedz Link
mszyman88 Re: właściciele psiakow-2 29.09.05, 15:59 A może założymy kosze na pampersy ? Tyle mamuś spaceruje z dziećmi ! Jak się ma pieska to trzeba za niego i za to co narobi odpowiadać. Sposób jest prosty. Łopatka, na łopatkę to co piesek narobi, zakopać lub do kosza. Pozdrawiam Odpowiedz Link
mak_22 Re: właściciele psiakow-2 30.09.05, 16:21 Nie sądze ze ktos bedzie biegal po calym osiedlu do kontenera z kupką swojego pieska lub kopal dolki (na trawniku),dopiero dzis zostaly zamontowane kosze a co do pampersow to troszke dziwne porownanie ale ..........))nie widzialam zadnej mamusi ktora rzuca pampersami po osiedlu )))pozatym problem bylby z glowy gdyby byly udostepnione klucze od furtek nikt by nie musial kopac dolkow ani biegac do kontenerkow i sasiedzi byliby zadowoleni!!!pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link
aksaa Re: właściciele psiakow-2 01.10.05, 21:02 Z tymi kluczami to fakt. Nie mam pieska (tylko dziecko), ale uważam, że udostępnienie kluczy do furtek mieszkańcom bardzo ułatwiło by wszystkim zycie. W końcu to nasze osiedle i nasze furtki! Odpowiedz Link
ania_dawid Re: właściciele psiakow-2 04.10.05, 15:56 Uwielbiamy pieski - choć swojego nie mamy... ALE !!!!! Nie są fajne kupy dużych psów - (porównywalne do ludzkich) zwłaszcza jak się mieszka na parterze.. Kontrolujcie zachowania swoich piesków - przede wszystkim tych dużych!!! Odpowiedz Link
wlod08 Re: właściciele psiakow-2 19.10.05, 13:17 mam psa i mam klopot jak dojsc do bramy aby nie podlal trawy! zauwazylem ze przy samej bramie jest sporo widocznych takich wpadek. Klucz do furtek przy lesie jest niezbedny - choc co bezdie zaraz za furtka(?) A moze przygotowac przy furtce psie wc z biezaca woda - to nie jest drogie rozwiazanie, widzialem takie w europie. Odpowiedz Link
enduro03 Re: właściciele psiakow-2 19.10.05, 13:35 My mamy też psiaka,jesteśmy z drugiego etapu.Sądziłam ,że problem furtki jest już rozwiązany,a co za tym idzie i spacerki są przyjemnością. Odpowiedz Link
neuron8 Re: właściciele psiakow-2 19.10.05, 14:55 Dziś rano zaspany widziłaem pojemniki - chyba na psie "spaliny". Chyba to było to, bo były we folijce a rano to czlowiek w amoku Odpowiedz Link
wymiotek To przecież tylko pies, tylko. 19.10.05, 19:42 - No co pani? - Z czym? - No co mi pani sra, tu mi pod moim oknem? - To przecież tylko pies, tylko. - To co że pies? To ma mniej gówniane gówno od człowieka? POSZEDŁ! - Spokojnie Bobby, spokojnie. - A jak ja bym tak nasrał pod pani oknem? Pod panią... ... - Co pan? - A sram jak pani pies. - Chyba ma pan coś z głową! - Psy obowiązuje taka sama dyscyplina i reguły współżycia jak ludzi. Wolność jednych, nie może być kosztem drugich. Odpowiedz Link
mililuka Re: To przecież tylko pies, tylko. 19.10.05, 19:46 Potwierdzam, mój "RADAR" po długi spacerku poza ogrodzeniem zostawił swoją "spalinę" na terenie osiedla.. Fajnie sie zbiera! Pozdrawiam wszystkich lubiących PSY! Odpowiedz Link
neuron8 Re: To przecież tylko pies, tylko. 19.10.05, 20:42 Tak sobie czytam dzisiejsze cytaty kolegi - i właśnie mi tego brakowało, a tu zaskoczenie , jest i rzeczony cytat, ale jeśli mogę wytracić, kwintesencją cytatu jest niestety blednie podany fragment: - No co pani? - Z czym? - No co mi pani sra, tu mi pod moim oknem? - To przecież tylko pies, tylko. Powinno być: - No co pani? - Z czym? - No co mi pani sra tu NIM, pod moim oknem? - To przecież tylko pies, tylko. Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać Odpowiedz Link
enduro03 Re: To przecież tylko pies, tylko. 01.11.05, 20:25 Mam,pytanko,kto ma tak wspaniałego beagla.My też jesteśmy tymi szczęsliwcami.Mamy 10-cio miesięcznego POLA.Chętnie się zaprzyjażni z koleżanką lub kolegą. Odpowiedz Link
enduro03 Re: To przecież tylko pies, tylko. 03.11.05, 13:48 Ale tak wogóle to o co CI chodzi? Odpowiedz Link
dziubek34 Re: To przecież tylko pies, tylko. 03.11.05, 13:55 po co komu kundel w domu? Odpowiedz Link
kjajszczak Re: To przecież tylko pies, tylko. 03.11.05, 13:59 a co Ciebie to interesuje??????? trzymaj nos w swoim domu panie dziubku Odpowiedz Link
dziubek34 Re: To przecież tylko pies, tylko. 03.11.05, 14:02 pies tylko smierdzi i trzeba sie nim zajmowac-koszmar Odpowiedz Link
kjajszczak Re: To przecież tylko pies, tylko. 03.11.05, 14:12 Pan moze miec dzieci po ktorych tez trzeba sprzatac, inni narazie wola psa... Odpowiedz Link
enduro03 Re: To przecież tylko pies, tylko. 03.11.05, 14:17 Do dziubka-człowieku opanuj się,jesteś bardziej agresyny niż te tzw. przez ciebie kundle. Odpowiedz Link
dziubek34 Re: To przecież tylko pies, tylko. 03.11.05, 14:19 same sprzataja po sobie tak są nauczone ale mielismy kiedys papuge.yh co za cholerstwo dlatego ne lubie zwierzakow bosmierdza i brudza Odpowiedz Link
enduro03 Re: To przecież tylko pies, tylko. 03.11.05, 14:20 Dziubku opanuj się jesteś bardziej agresywny niż te tzw. przez ciebie kundle Odpowiedz Link