vitalia 06.08.05, 21:37 Czemu mi ogonkow nie pisze ta piekielna maszyna.Co sie porobilo nie wiem ale nie moge tak pisac ,bo to paskudnie wyglada...Pomocy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: ki diabel. 06.08.05, 23:19 No wiem ze nie mam ,ale zawsze mialam i co sie stalo? jeszcze mi sie to nie przytrafolo takie cos. Odpowiedz Link
humbak takie pytanie 06.08.05, 23:20 a może Ci klawiaturę przestawiło, co? PS Właściwie to skąd się w tym powiedzonku wzięło ki? Dziwny skrót taki. Odpowiedz Link
vitalia Re: takie pytanie 06.08.05, 23:45 Moze i mi przestawilo ,ale nie mam pojecia jak to sie stalo.moze dzieciaki cos narobily...Nie wiem. Odpowiedz Link
humbak Re: takie pytanie 06.08.05, 23:51 To jest zupełnie proste... Wciska się równocześnie lewy shift i lewy ctrl czy jakoś tak... nie pamiętam. Na pasku to można zmienić, albo w ustawieniach regionalnych. Odpowiedz Link
wadera3 Re: takie pytanie 07.08.05, 00:56 na pasku w menu "start" kliknij w ustawienia-panel sterowania,następnie opcje regionalne językowe-tam się przestawia Odpowiedz Link
vitalia Re: takie pytanie 07.08.05, 21:19 W ogóle nie mogę wcisnąć tego klawisza!!!!!!!!!!!!! chyba się klawiatura zaciela... Odpowiedz Link
vitalia Re: takie pytanie 07.08.05, 22:07 Wszystko mi sie rusza,tylko klawisz Alt nie działa po prawej stronie ..działa ten po lewej a ja nie umiem tak pisac i mnie to wqr,,, Odpowiedz Link
wadera3 Re: takie pytanie 07.08.05, 22:10 no właśnie,może zrzućmy się na telefon dla Vitalki ;D Odpowiedz Link
humbak Re: takie pytanie 08.08.05, 02:51 Zaraz zaraz... ja myśałem że to chodzi o to, czy ona przypadkiem telefonu zamista klawiatury nie używa. To by tłumaczyło kłopoty ze znakami pl i z altem. Jak może działać coś, czego nie ma? Odpowiedz Link
vitalia Re: takie pytanie 08.08.05, 20:12 wadera3 napisała: > no właśnie,może zrzućmy się na telefon dla Vitalki ;D Dyiki ale telefon juy mam ...a teray sobie popatrycie jak to pieknie wzglada.... takie literz mi wzchodya,wsyzstko sie popryestawialo i nie potrafie tego qrmac naprawic ..krew mnie yalewa.. wchodye na ten panel sterowania i dalej wedlug pryepisu waderz ..no i nic qrna,nic. Odpowiedz Link
vitalia Re: takie pytanie 08.08.05, 20:15 malwaaa napisała: > Ty Vita kurde, a Ty telefonu nie masz? maaam tak samooo jaktzzzzz miasto moje a wniiiim yepsuta klawiature albo jesycye goryej.....co widac...yaray ja wzwale pryey oknoooooooo Odpowiedz Link
vitalia Re: takie pytanie 08.08.05, 20:17 sie wsciekne lAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA no . Odpowiedz Link
wadera3 Re: takie pytanie 08.08.05, 20:20 poczekaj ,coś mi świta,ale nie pamiętam co,a Miśka w domu do jutra nie ma......wytrzymaj Odpowiedz Link
vitalia Re: takie pytanie 08.08.05, 20:24 Jak mam wztryzmac jak mnie palce bola tak mi sie chce pogadac . Mojego miska tey nie ma ,,nie no..jak to wzglada ...chzba sobie dyis tzlko pocyztam.O ja biednaaaaaaa. Odpowiedz Link
wadera3 Re: takie pytanie 08.08.05, 20:27 ależ gadaj-wygląda to jakbyś jakaś gwarą gadała Odpowiedz Link
vitalia Re: takie pytanie 08.08.05, 20:36 wadera3 napisała: > ależ gadaj-wygląda to jakbyś jakaś gwarą gadała Ale kto mnie yroyumie. Odpowiedz Link
wadera3 Re: takie pytanie 08.08.05, 20:37 przyjrzyj się tylko i klikaj odwrotnie-nie wiesz jak to się robi? )) wszyscy Cię rozumiemy Odpowiedz Link