oposka 20.05.09, 20:34 no właśnie szukam dobrego korektora w palecie czyli najlepiej trzy kolory w tym fiolet na przebarwienia i coś na podkrążone oczy Co polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: korektor w palecie 21.05.09, 09:58 sephora ma taki, jasny + ciemny beż, zielony i fioletowy Odpowiedz Link Zgłoś
dygotka88 Re: korektor w palecie 21.05.09, 17:37 poszukaj w necie firmy kryolan-chyba sa na allegro.ja kupiłam w wawie na ul.pieknej a teraz pluje sobie w brode bo jakis czas temu widziałam na allegro i to taniej...ja zapłaciłam około 80 zł.kryolan wysyła tez pocztawiec znahdziesz ich w necie,cennik przesla Ci na maila:)| pozdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: korektor w palecie 21.05.09, 22:30 I jak ten Kryolan? Mam ekstremalne cienie pod oczami i boje sie czy sie nie zbiera w zmarszczkach i nie wysusza, kolezanka bardzo mi poleca ale jakos nie moge sie przekonac Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: korektor w palecie 21.05.09, 22:29 Moja koleżanka twierdzi ze tylko i wyłącznie profesjonalny Kryolan własnie te kolory i ponoc rewelka Odpowiedz Link Zgłoś