ta_ 22.03.03, 00:37 A wiecie co, a miałam wam coś powiedzieć, ale pomilczę. Się mi rozsypało, brzękło , pac-spadło i zczezło. Mówią, że z popiołów... Powinnam na innym forum, ale tam magiel. Posiedzę w lesie i , jeśli pozwolicie, pomilczę Ta_ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albertx Re: ...pomilczę 24.03.03, 14:44 Usiądę obok i pomilczymy razem - mogę?może o tym co z tych popiołów z czasem wyfrunie? Odpowiedz Link
procesor Re: ...pomilczę 07.04.03, 22:49 Pomilczę i ja z Toba. :) A ten las to górach, co? To moze na skraju usiądźmy.. Zapatrzymy sie i zasłuchamy. Odpowiedz Link
xkropka Re: ...pomilczę 08.04.03, 12:22 Processor, pojawilas sie i tylko milczec chcesz? To nie wypada! Jak sie wejdzie do towarzystwa, to trzeba sie odzywac. Niniejszym przywoluje Pania do porzadku. Odpowiedz Link
procesor Re: ...pomilczę 11.04.03, 00:28 xkropka napisała: > Processor, pojawilas sie i tylko milczec chcesz? To nie wypada! Jak sie wejdzie do towarzystwa, to trzeba sie odzywac. Niniejszym przywoluje Pania do porzadku. E tam w tym towarzystwie taki jezyk obowiauje.. :)) Ilez mozna wyrazic spojrzeniem i gestem! :)) Odpowiedz Link
xkropka Re: ...pomilczę 11.04.03, 08:43 To ja poprosze o rzeprowadzenie kursu z odczytywania bodylenglydz z ekranu monitora... Swoja droga - z kim bym w tym lesie nie porozmawiala, to coraz mi jakies braki wychodza. Chyba zaczne jakis watek na psychologii.... Odpowiedz Link
ta_ Re: ...pomilczę 11.04.03, 23:08 No to wam powiem, że całkiem dobrze mi się milczy w waszym towarzystwie :) Na fpsy na razie radzę nie wchodzić, zagazowane! Ta_ Odpowiedz Link
procesor Re: ...pomilczę - pare wskazówek dla xkropki 17.04.03, 21:21 xkropka napisała: > To ja poprosze o rzeprowadzenie kursu z odczytywania bodylenglydz z ekranu > monitora... A widzisz to jest tak: ludzie teksty pisza - najpierw więc uczysz sie czytać miedzy wierszami potem w coraz krótszych wypowiedziach wyczytujesz coraz więcej miedzy wierszami a potem pozostaje juz tylko wykonać ostatni kroczek - czytac informacje juz bez pomocy postów wyrażanych otwartym tekstem! :)) Ale proste nie?? :) Odpowiedz Link
trzcina Re: ...pomilczę 14.04.03, 19:01 Tylko spod mchu i paproci pisnę, że sobie też tu cichutko koło Was i z Wami siedzę. Tylko słowa się skończyły. t. Odpowiedz Link
ta_ Re: ...pomilczę 14.04.03, 23:22 Drogie moje ! Wiecie ,że zgodnie pomilczeć jest arcytrudnym zadaniem, możliwym tylko wsród przyjaciół ? Jakże się cieszę ! No to cisza... Ta_ Odpowiedz Link