wadera3 19.12.06, 00:49 Siedzę i czekam aż mnię się piernik dopiecze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera3 Re: Ja pierniczę 19.12.06, 09:30 powoli zaczęłam, jest akuratny, będę wpierniczała w święta Odpowiedz Link
marcotills Re: Ja pierniczę 19.12.06, 14:00 "gotuję pieczeń... -> wiem, że lubisz, gdy jest gorąca i mokra... " -- cytat z komedii "Naga broń"... (tak powiedziała Jane do Franka Drebina, gdy odwiedził ją w jej domu...) Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Ja pierniczę 20.12.06, 13:04 a dokładniej... dialog pierników z "n.b." "-lubisz gorącą i wilgotną? -lubię bardzo gorącą i barrrdzo wilgotną" Odpowiedz Link
marcotills Re: Ja pierniczę 20.12.06, 19:35 amiga11 napisała: A co ma piernik do wiatraka? -- to samo co rum do rumaka -- koń do koniaku -- a różni się to tym samym, czym różni się węgiel kamienny od kamienia węgielnego albo picie w Szczawnicy od szczania w piwnicy )) Odpowiedz Link
bogulo Re: Ja pierniczę 21.12.06, 10:31 "a dupa" - to ino cytat ode gwardzisty zez gwardyji napoleonskiej, ale opisuje co ma do tego Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Ja pierniczę 22.12.06, 14:06 a ja będę... a ja będę... se plenił i jadł czego i państwu życzy swiatecznie Myster magyster de Blill Odpowiedz Link
wadera3 Re: Ja pierniczę 23.12.06, 01:55 drzejms-buond napisał: > a ja będę... > a ja będę... > se plenił > > i jadł > czego i państwu życzy swiatecznie > Myster magyster de Blill De Billu, jak wyplenisz, to daj znać Odpowiedz Link