europa.1 Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 28.03.08, 23:00 Też nie pytałam...wlazłam i tyle Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 28.03.08, 23:01 Acha Ale Ty, to Ty, a ja to nie Ty Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 28.03.08, 23:05 Coś w tym rodzaju) Odpowiedz Link
europa.1 Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 28.03.08, 23:15 Eeeeee...a o co się rozchodzi? Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 28.03.08, 23:18 No że nie jestem Tobą. A właściwie o nic Odpowiedz Link
europa.1 Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 28.03.08, 23:22 A to chcesz być mną??? Na co Ci to??? Kiepski wybór Odpowiedz Link
anka45zachpom Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 02.04.08, 13:43 europa.1 napisała: > Też nie pytałam...wlazłam i tyle europa ....? trójmiasto? niech pisze mi tu szybko..... Odpowiedz Link
europa.1 Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 02.04.08, 14:05 anka45zachpom napisała: > europa ....? trójmiasto? niech pisze mi tu szybko..... Stawiam sie na wezwanie)) Odpowiedz Link
wadera3 Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 29.03.08, 13:40 a jest jakiś powód? banuję jeno oszustów, trolli, awanturników i mataczy, reszta - hulaj dusza aha i jeszcze donosicieli i plotkarzy Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 29.03.08, 15:12 Nie jestem ani jednym, ani drugim, ani trzecim. W takim razie zaliczam się do reszty i powodu nie widzę, ja tylko pytałam, tak na wszelki wypadek... I jeszcze: Nie donoszę, nie plotkuję i nie kłamię. Czasami mówię niewygodną prawdę, ale staram się powstrzymywać. Chętnie pouhlamy ja i moja dusza) Dzięki za przychylność Odpowiedz Link
wadera3 Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 29.03.08, 16:22 no, to wiooooo...... ale..wielka siostra patrzy)) Odpowiedz Link
wadera666666 Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 30.03.08, 12:51 to raczej ja Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 30.03.08, 16:09 Jo tysz) Niekoniecznie na (tym) forum. Odpowiedz Link
azeva Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 30.03.08, 11:56 Ale ze mnie gapa, nawet dzień dobry nie napisałam. Można zaglądać? Witam wszystkich Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 30.03.08, 12:01 Ja też wlazłam bez przywitania i jakoś obyło się bez bólu Cześć Odpowiedz Link
azeva Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 30.03.08, 12:06 Włażenie nie powinno boleć Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 30.03.08, 12:13 Nie bolało, nie tym razem Odpowiedz Link
azeva Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 30.03.08, 12:26 Sama czysta przyjemność? Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 30.03.08, 16:07 Przesadzasz Jeśli nie bolało, to niekonicznie znaczy, że "sama, czysta przyjemność";P Odpowiedz Link
azeva Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 30.03.08, 20:49 Sama przyjemność. Czysta przyjemność. Osobno. Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 13.04.08, 23:59 azeva napisała: > Sama przyjemność. Czysta przyjemność. Osobno. Czy istnieje na tym świecie coś lepszego od Czystej Przyjemnosci? Nie jest ważne czy razem, czy osobno. P.S. Kto wie, co to jest Czysta Przyjemność? Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 14.04.08, 00:26 > > > Sama przyjemność. Czysta przyjemność. Osobno. > > Czy istnieje na tym świecie coś lepszego od Czystej Przyjemnosci? > Nie jest ważne czy razem, czy osobno. > > P.S. > Kto wie, co to jest Czysta Przyjemność? Chyba tylko Witkacy wiedział, ale Jego też już nie ma;-( Napiłabym się absytnu z Witkacym Odpowiedz Link
szepicha Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 14.04.08, 01:03 > P.S. > Kto wie, co to jest Czysta Przyjemność? Przyjemność po kąpieli powinna być czysta , tylko pozostaje pytanie czy kąpiel ma być razem czy osobno Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 14.04.08, 01:12 A to różnie bywa. U mnie to zależy od róznicy stężenia alkokoholu we krwi: Znaczy mąż miał dzisiaj więcej niż ja i dlatego siedzę przy kompie zamiast chrapać wespół-wzespół)) Odpowiedz Link
konto_online Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 14.04.08, 01:17 CZysta Przyjemność to naturalnie Absolut Odpowiedz Link
e-irene Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 14.04.08, 01:24 Absolut z Absyntem w towarzystwie Witkacego! )) Odpowiedz Link
szepicha Re: Zapomniałam się przywitać i spytać o pzwoleni 13.04.08, 21:32 tako i ja nie pytam o przyzwolenie tylko pozdrawiam niedzielnie mam nadzieje że pozwolicie czasem o czymś podyskutować i żadnych rygorystycznych tematów tabu tu chyba niet ? Odpowiedz Link
wadera3 Tabu? 13.04.08, 22:47 wadera3 napisała: > a jest jakiś powód? > banuję jeno oszustów, trolli, awanturników i mataczy, reszta - hulaj dusza > > aha i jeszcze donosicieli i plotkarzy > > No, a tabu, nie ma Odpowiedz Link
e-irene Re: Tabu? 14.04.08, 00:08 wadera3 napisała: > > > wadera3 napisała: > > > a jest jakiś powód? > > banuję jeno oszustów, trolli, awanturników i mataczy, reszta - hulaj dusz > a > > > > aha i jeszcze donosicieli i plotkarzy To dobrze wróży Forum. I przy okazji... mnie nie dotyczy. > > > > > No, a tabu, nie ma Odpowiedz Link
e-irene Re: Tabu? 14.04.08, 01:26 Kto Ci dokucza? Daj namiary, już ja się z nim (z nimi) rozprawię)) Na drugie mam Pudzian. Odpowiedz Link
szepicha Re: Tabu? 14.04.08, 12:07 wadera3 napisała: > znaczy ile, konkretnie? > > > chyba konkretnie to nigdy się nie uda powiedzieć bo czynniki zewnetrzno-wewnętrzne i obco-ludzkie wpływ mają ogromny Odpowiedz Link
szepicha Re: Tabu? 14.04.08, 20:21 wadera3 napisała: > a nie > luckie? > moga być ale chyba pewniej racze procentowo-promilowe będą ważniejsze Odpowiedz Link