Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Konik modowy

08.05.09, 12:22
    :) każda z nas ma bzika na punkcie... właśnie, czego? chodzi mi tu wyłącznie o
    temat modowy - ubrania, bielizna, buty, torebki, biżuteria itp. Jest na pewno
    coś co lubicie szczególnie, np. maniaczki kolczyków, staników, pasków itp.
    Mnie kręcą przeróżne wisiorki, a Was? :kwiat:
    Obserwuj wątek
      • yagmur. Re: Konik modowy 08.05.09, 12:39
        Moja kolekcja butów na każdym robi wrażenie. Uwielbiam kupować buty - to moja
        obsesja. Poza tym mam jeszcze pokaźną kolekcję kolczyków i okularów.
      • Gość: Gracja Pończochy :-) n/t IP: *.tktelekom.pl 08.05.09, 13:38
      • tordis Re: Konik modowy 11.05.09, 16:40
        Buty, buty, buty. To chyba moja najwieksza pasja. Najgorsze (dla kieszeni) jest
        to, ze nie potrafie sie oprzec, kiedy znajde takie, ktore naprawde zrobia na
        mnie wrazenie. Tym sposobem dochrapalam sie calkiem niezlej kolekcji (i
        pokaznego dlugu na karcie kredytowej ;) ).
        Przepadam tez za sukienkami. Moze dlatego, ze sa takie latwe do noszenia:
        wystarczy dobrac dodatki - i gotowe.
        • martynka0884 Re: Konik modowy 11.05.09, 22:21
          BUTY!!!!!!!!!!!!!!!! I bielizna:)
        • Gość: ola Re: Konik modowy IP: 91.192.144.* 12.05.09, 15:13
          kocham buty! buty, i jeszcze raz buty! i bizuterie mam mnóstwo bransoletek,
          łańcuszków i kolczyków, no i oczywiście torebki xd jednym slowem wszyskie DODATKi xD
      • Gość: katie Re: Konik modowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 11:44
        mnie kręcą kolczyki,najlepiej gdy są długie i ciężkie,no i oczywiście ładne buty:serce:
        • Gość: Kate Re: Konik modowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 14:10
          a ja kocham sweterki na guziki :P :serce:
        • Gość: Karo Re: Konik modowy IP: *.gb.net.pl 13.05.09, 15:47
          Ja kocham kolczyki i toebki:serce::serce::serce::serce::serce::serce:
      • Gość: BaBe Re: Konik modowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 14:49
        ja umieram jak nie mogę kupić sobie nowych kolczyków albo torebki:) kolczyków to
        mam juz 2 szuflady:P
        • Gość: ziki Re: Konik modowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 14:51
          Sukienki !!! Uwielbiam je. Powrót z zakupów bez nowej sukienki oznacza stracony
          wypad :)
      • Gość: aa Re: Konik modowy IP: *.chello.pl 12.05.09, 15:10
        ja to akurat uwielbiam okulary przeciwsłoneczne. czuje się w nich świetnie i
        nosze je kiedy tylko się da ;) a mam 5 par xD
        • Gość: pola Re: Konik modowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:10
          hmmm... no to nie za duża kolekcja. ja też lubię, choc nie uważam się za kolekcjonerkę a mam par 12 :-P
      • Gość: juturna Re: Konik modowy IP: *.ozarow / 192.168.1.* 12.05.09, 15:49
        ja po prostu nie mogę choć raz w miesiącu kupić sobie jakiejś fajnej torby mam
        na tym punkcie naprawdę wielkiego bzika
        • Gość: juturna Re: Konik modowy IP: *.ozarow / 192.168.1.* 12.05.09, 15:51
          nie kupić :p
          • Gość: Justyna Re: Konik modowy IP: 80.48.210.* 12.05.09, 16:38
            Ja non stop kupuję majteczki;D
            A zwłaszcza stringi;)
      • Gość: ssssssssssss Re: Konik modowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 16:52
        kocham adidiasy i szpilki.. ;] ;] ;];]; ]; ]; ];];] ;] ;] ;] ;] :-):-D:-*:-O:cool:
        • mujer82 Re: Konik modowy 12.05.09, 17:53
          Bluzki, koszule,klipsy-wyroby galerii autorskich.
          W tym sezonie po prostu oszalałam na punkcie kolorowych koszul ;-)
      • Gość: paulinkar1809 Re: Konik modowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 19:33
        buty(patrz:szpilki), sukienki i torebki....:P:-P:-O:-)
        • Gość: gosc Re: Konik modowy IP: 91.188.109.* 12.05.09, 21:33
          chyba kardigany. ;D uwielbiam sweterki.^.^ prawie wgl nie zakładam bluz. ;P
          i koszule. w kratkę najfajniejsze. xd
      • hautecouture Re: Konik modowy 12.05.09, 21:36
        Bransoletki- najlepiej te cienkie, nie lubię dużych, ale je też mam. I okulary
        przeciwsłoneczne i sweterki. A już najbardziej to lakiery do paznokci, ahh!
        • Gość: hug Re: Konik modowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 23:04
          ja mam bzika na punkcie butów, zawsze przy pierwszym spotakniu zwracan uwagę
          właśnie na buty i sama wydaje na nie pełno kasy, mimo wszystko jestem dumna z mojej
          kolekcji butów (ach...:brawo::brawo: )
          • Gość: gun Re: Konik modowy IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 08:21
            Bielizna!
            mam ok 30 kompletów ładnej, sexowej bielizny :) to jak nałóg, ostatnio wytrzymalam z
            bólem 3 mies. bez kupienia nowegoj ale jak już kupiłam jednen komplet.. nie mogłam się
            powtrztmać przed drugim i trzecim ;)
      • Gość: Bernadette Re: Konik modowy IP: 194.116.253.* 13.05.09, 09:00
        buty, koszule i cienkie sweterki <333 chociaz ostatnio glownie bielizna. ;)
      • Gość: CZARNA147 Re: Konik modowy IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.09, 08:36
        TOREBKI PONAD WSZYSTKO :D:D:D !!!
      • Gość: pysia Re: Konik modowy...a mnie BUTY! IP: 95.108.43.* 14.05.09, 18:35
        mam ich całe mnóstwo i chcę jeszcze...a mój małż żartuje, że jeszcze jedna para i
        rozwód!
      • Gość: Katia Re: Konik modowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 20:56
        Ja uwielbiam trampki :) Mam ich około 15 par w różnych kolarach. Czasami zmieniam
        sznórwki, ro są jeszcze ciekawsze np: zielone z pomarańczowymi i żółtymi:)
        • Gość: Mrówka Re: Konik modowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 00:12
          Mój dziwny bzik to sukienki...chodzę w nich bardzo rzadko,prawie nigdy,ale idąc
          na zakupy często jakąś kupię...mam już ich chyba z 30-ci w szafie...w połowie
          nigdy nawet nikomu się nie pokazałam...kiedyś kupowałam torby na
          ramię....ostatnio zrobiłam remanent...wyrzuciłam z pięć....20 zostało w
          szufladach...wszystkie kształty i kolory....może za 10 lat któraś wróci do
          modowych łask :)
      • Gość: verymka Re: Konik modowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 10:02
        Ja mam bzika na punkcie biustonoszy :D mam ich ponad 50 w szufladzie i nadal mi
        mało, muszę jednak w końcu zrobić remament i część wyrzucić ;)
        • coco Re: Konik modowy 19.05.09, 11:37
          Chyba torebki, choć ostatnio bardzo uważam na wydatki, i buty - mam chyba z 40
          par. Mokasyny, baleriny, rzadko obcasy. T-shirty ostatnio, bez ograniczeń i
          rozsądku:)
      • Gość: ktosia Re: Konik modowy IP: *.visual-comp.pl 10.06.09, 17:31
        bransoletki wszelkie...i ogólnie biżuteria;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka