Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

bilety stanowczo za drogie

IP: 212.122.214.* 21.04.04, 19:22
    my kibice sportu zuzlowego apelujemy do działaczy BTŻ aby dostosowali ceny
    biletów to panujących warunków gospodarczych. Nas kibiców obecnie nie stac na
    wydanie 15zł a tym bardziej nieucczciwy jest brak biletów ulgowych powinno
    sie promowac ten sport wsród młodziezy a likwidacja biletów ulgowych stanoczo
    zaprzecza tej teorii. czyż nie milej by było obejrzec zawody przy komplecie
    publicznosci klub wtedy by zarobił zapewne tyle samo bo przyszło by wiecej
    kibiców a przy okazji wyeliminowali by oszustów wpuszczających ludzi
    praktycznie za grosze. DLATEGO NALEGAM ABYŚMY MY KIBICE ŻUŻLA RAZEM
    PRZYPOMNIELI DZIAŁACZOM O GRANICACH ZDROWEGO ROZSĄDKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • krotoss Re: bilety stanowczo za drogie 21.04.04, 23:22
        zobacz ile kosztuja bilety np. w takim Rybniku, a potem apeluj. Ulgowych nie ma
        dlatego, że robiono wałki rolując klub ile sie da. Teraz obtaniono normalne i
        zlikwidowano ulgi.

Ps. nas zkulb naprawde potrzebuje pieniędzy, przy takim chodzeniu kibiców jak
        teraz (całkiem niezłe) i tym co dostali już od sponsorów Sawarski mówi, że
        będzie brakowało jeszcze około 500.000zł (wywiad w aktualnym TŻ)
      • Gość: iks Re: bilety stanowczo za drogie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 07:36
        Przylaczam sie do apelu Pitiego, a nawet go rozszerzam!
        "My kibice sportu zuzlowego" w Bydgoszczy apelujemy do wszystkich osob
        odpowiedzialnych za aktualny stan polskiego gospodarki o to, aby stworzyly
        lepsze warunki do: 1. prowadzenia dzialalnosci gospodarczej firm, 2. zniosly
        bezsensowny zakaz promowania niektorych produktow na stadionach i nie tylko, 3.
        umozliwily zarabianie pieniedzy ludziom, ktorych nie tylko nie stac na
        miesieczne oplaty, ale takze na kupno biletu na mecz zuzlowy!
        Wiesz Piti, tyle da twoje wolanie co moje. Tylko ze ty trafiles z apelem pod
        niewlasciwy adres. Nie mam wiele, ale jakby co zaplace jeszcze wiecej za bilet
        w Bydgoszczy, bo kocham zuzel i rozumiem miejscowych dzialaczy.
        • Gość: iks Re: bilety stanowczo za drogie IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.04, 07:56
          Piti, tak sie rozpedzilem, ze zapomnialem o najwazniejszym: zaapeluj jeszcze do
          tych, co przez lata okradali Polonie, zeby teraz oddali chocby tylko czesc,
          nawet bez odsetkow. Wtedy Sawarski i spolka beda mogli obnizyc dla ciebie ceny
          biletow.
          • Gość: peh bilety nie są za drogie IP: *.tvgawex.pl 22.04.04, 16:34
            podobne byly ceny ulgowych w seszlym sezonie. a normalne byly drozsze niz 15
            zyli wiec wszystko sie redukuje. a patrząc na frekwencje to jest podobna jak w
            zeszlym roku. zreszta naprawde ulgowe za 10,12 czy 15 to jest az taka duza
            roznica jesli chodzi o bilety na mecz zuzlowy?
            • Gość: PITI nic nie rozumiecie IP: 212.122.214.* 22.04.04, 16:37
            • Gość: PITI nic nie rozumiecie IP: 212.122.214.* 22.04.04, 16:40
              przeciez mi to akurat zwisa po ile są bilety ( prawdziwy fan chodzi za wszelką
              cene) ale słucham wszystkich wokoło i wiem ze z chcecia by poszli ale ich
              poprostu na to nie stac. a gdyby te bilety były tańsze to ludzie nie przyjemnie
              by było ogladac zawody przy komplecie??!!!!
              • Gość: BKS Re: nic nie rozumiecie IP: *.hipernet.ras.pl 22.04.04, 18:39
                Jakby byly 3zl tansze to by poszli? Pierdolenie... Ceny sa dobre.
                • m0nk Re: nic nie rozumiecie 22.04.04, 20:55
                  ceny nie sa zle - naprawde nie mozemy narzekac - teraz dopiero widac czemu
                  ludzie nie chodzili na zuzel przez cale lata. racje mieli Ci, ktorzy mowili, ze
                  kibicom znudzily sie sukcesy. przeciez frekwencja jak na bydgoszcz jest w tym
                  roku swietna.
                  • Gość: igrek Re: nic nie rozumiecie IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.04.04, 11:25
                    Początkowo uważałem że faktycznie trochę przesadzili z cenami. Ale po pierwszych
                    meczach w Bydzi wiem że po prostu warto wydać te 15 złociszy. Rozumiem że jak
                    chce się iść rodziną 6 osobową to jest to potężny wydatek, ale wtedy bilety
                    powinny być jak do muzeum za 1,50 a i tak znaleźli by się tacy co by mówili za
                    dużo!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka