09.03.25, 19:21
Czy ktoś już słyszał piosenkę Steczkowskiej? Właśnie mi się wyświetliło, że rewelacja, że ilość odtworzeń przebija wszystko itp dyrdymały. Ktoś slyszał/oglądał? Ma szansę na cokolwiek czy może podać rękę naszym "specjalistom od piłki nożnej - "gramy jak nigdy, przerywamy jak zawsze"?
Obserwuj wątek
    • karyna-z-radzymina Re: Eurowizja 09.03.25, 19:22
      Strasznie krzyczy ale lepiej niż Sanah
      • arwena_111 Re: Eurowizja 10.03.25, 17:09
        No to nie jest szczególne osiągnięcie akurat.
    • borsuczyca.klusek Re: Eurowizja 09.03.25, 20:34
      Na zwycięstwo szans raczej nie mamy, bo tam po prostu za dużo czynników ma wpływ na ostateczny wynik. Natomiast liczę na wysokie miejsce w finale, na pewno wyższe niż w ostatnich kilku latach.

forum.gazeta.pl/forum/w,567,178638372,178638372,Justyna_Steczkowska_jedzie_na_Eurowizje.html?p=178638372
      • taje Re: Eurowizja 09.03.25, 22:53
        Obawiam się, że niewielkie na to są szanse. To jest kiepska piosenka. I w ogóle nie rozumiem, dlaczego Steczkowska, obecna na polskim rynku muzycznym od 30 lat, jedzie na Eurowizję. Zawsze mi się wydawało, że to jest raczej konkurs promujący nowe głosy/młodych twórców.
        • borsuczyca.klusek Re: Eurowizja 09.03.25, 23:01
          Jedzie, bo wygrała krajowe eliminacje. I to tym razem tylko głosami widzów, więc nawet nie można mówić o stronniczym jury.
          Poza tym ja uważam, że to niezła piosenka tylko wchodzi dopiero za drugim, trzecim może nawet czwartym razem. Za pierwszym też średnio mi się podobała.
          • majaa Re: Eurowizja 10.03.25, 10:34
            Pytanie tylko, jak wysoki procent ludzi będzie miał ochotę specjalnie się przekonywać się do tej piosenki. Mnie się wydaje, że na tego rodzaju konkursie największe szanse, przynajmniej u publiczności, mają raczej takie, które robią wrażenie od razu, a nie po fafnastym przesłuchaniu.
            • borsuczyca.klusek Re: Eurowizja 10.03.25, 14:17
              Tak zgadza się tylko takich piosenek wcale nie ma dużo. Nie wiem jak w tym roku, ale w zeszłym konkurencja była dość słaba.
      • kurt.wallander Re: Eurowizja 09.03.25, 22:59
        Obstawiam, że odpadnie w pierwszej rundzie, a jesli przejdzie dalej, to skończy daleko.
        • borsuczyca.klusek Re: Eurowizja 09.03.25, 23:02
          Wszystko będzie zależało od występu na żywo i jaki fragment zostanie użyty do głosowania.
    • yenna_m Re: Eurowizja 09.03.25, 22:57
      Piosenka slaba, i te jej podskoki...
      Jedno wielkie NIE.
      Jeśli uda się z tym repertuarem wystąpic w finale - będzie super.
    • asia_i_p1 Re: Eurowizja 09.03.25, 23:10
      I tak ma wygrać "Macchiato" i ja się nie zgadzam na nic innego.

Córka mówi, że trzeba trzymać kciuki, żeby Estonia chociaż do finału weszła, bo bardzo chciałaby zobaczyć, czy Włosi dadzą tej piosence 12 czy 0 punktów.
      • martishia7 Re: Eurowizja 10.03.25, 10:16
        Też jestem team Macchiato! Tekst to absolutny majstersztyk. Myślę, że jest szansa na 12, Włosi mają więcej dystansu do siebie. Zrobienie czegoś takiego o Francuzach dałoby gwarantowane 0 i obrzucenie śmierdzącym serem gratis.
      • asia.sthm Re: Eurowizja 10.03.25, 10:46
        Macciato będzie miało miało wielkiego rywala w postaci Kaj - trzech Finów reprezentujàcych Szwecję z genialnym przebojem: Bara bada bastu.
        I będzie wesoło. Europa musi się bawić
        • asia.sthm Re: Eurowizja 10.03.25, 13:31
          Ilustracja musi być
      • biala_ladecka Re: Eurowizja 10.03.25, 19:00
        Estonia nie wygra, prawdopodobnie nawet nie przejdzie do finału.
        Inna sprawa, że w kategorii joke entry zdecydowanie biją Estonię Finowie ze Szwecji i to oni pewnie zgarną głosy z Finlandii, na które liczyła Estonia.
        A ile punktów Tommy dostanie od Włochów przekonasz się już w półfinale bo Włochy głosują razem z Estonią.
        • asia_i_p1 Re: Eurowizja 10.03.25, 20:57
          O, fajnie, nie wiedziałam, że w półfinale też są głosowania.
    • riki_i Re: Eurowizja 10.03.25, 18:22
      Piosenka jest dobra, a wykonanie bardzo profesjonalne. Nigdy nie byłem fanem Steczkowskiej, ale muszę powiedzieć, że robi wrażenie. 3mam kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka