Gość: Siodziu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 10:08 W sobotę w Anglii wystartuje Mark Loram! Jeśli po występie będzie sie czuł dobrze to wystartuje w meczu przeciwko Atlasowi!Dobre wzmocnienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Remwil Re: Loram wraca!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 08:27 Myślę, że z Wrocławiem pojedzie na pewno i miejsce w składzie straci Kowalik. Jak tak się stanie i zobaczymy Marka na starcie jestem przekonany o końcowym sukcesie Polonii! Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Loram wraca!! 11.06.03, 10:36 mysle, ze o sukces nie powinno byc ciezko, atlas jest w takim dolku, w jakim my sie znalezlismy na poczatku sezonu. brak cegielskiego, byc moze tez hancocka? slaby nicholls. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Loram wraca!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 19:13 Ciężko się jeździ po takiej kontuzji.Na jego waleczną postawę nie macie co liczyć,jeżeli zdobędzie więcej niż 8 punktów to i tak będzie wielki sukces.Ale powoli 2-3 tygodnie i Mark dojdzie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
m0nk Re: Loram wraca!! 11.06.03, 21:05 licze na 5-6 pkt co i tak pozwoli posadzic kowalika na trybunach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrapek Re: Loram wraca!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 04:25 ja również mam nadzieje , że LORAM wróci już na mecz z ATLASEM.BO JESLI TAK BĘDZIE TO MAMY SZANSE NA PIERWSZĄ 4-KĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrapek Re: POLONIA BYDGOSZCZ RZĄDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.03, 04:27 ja również mam nadzieje , że LORAM wróci już na mecz z ATLASEM.BO JESLI TAK BĘDZIE TO MAMY SZANSE NA PIERWSZĄ 4-KĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Loram wraca!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 16:36 Loram nie pojedzie w Cardiff,to znaczy że naprawdę nie jest z nim jeszcze za dobrze.Wydaje mi się że nie ma też co na niego liczyć w meczu z Wrocławiem.To raptem 5 dni odstępu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Loram wraca!! IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 01:29 Tak jak przypuszczałem Lorama nie ma w składzie na mecz i trudno podejrzewać że się pojawi.Chyba że na rezerwie,ale to mija się z celem jego ściągania do Polski.Za to pod 10 Krzyżaniak i to jest bardzo dobry znak.Jak wróci w końcu Loram to derby będą baardzo ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś